Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno pred par dnami sa mi dostal do ruk jeden film a tak som si ho pozrel... vola sa "kto huli ten umi" asi to poznate ... bol som dobre vypeceny ale som sa zasmial ... haloooz
Teď jsem viděla dobrej film: Adamovo tajemství - Youg Adam, byla sem pořádně zhulená, ve filmu se hrozně sexuje a vůbec, zkouknete to.
Ale lepší jsou nenáročné komedie - tam to nemusíš tak stíhat a sledovat.
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
Jinak doporučuji každou neděli myslím tak ve třináct hodin na jedničce či dvojce: Mistři českého animovaného filmu. Vždycky tam daj tak tři-čtyři krátký starý animáče
To je hrozný, koukám na to každou neděli, ale neudržím v hlavě jestli je to na 1, 2 nebo jestli je to vubec v jednu hodinu. Možná tak 5-10 min před jednou?
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
No teď sem skouk Scary Movie trojku a jako jóó Tentokrát parodie na Kruch a Znamení a taky pár dalších filmečků sem f tom postřech. Čárlý Šýn a Leslý Nýlsn - perfektní dvojka. Docela dobrá fofr-zábava
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
4 rolník
Podle mě je to asi nejzdařilejší díl z celý série (hlavně skvělý herecký vobsazení) ale chce to znát ty parodovaný filmy jinak si to člověk asi moc neužije. No jestli se ti líbila jednička a dvojka tak bys neměl bejt sklamanej. Ale jak řikám je to taková fofr-zábava prostě koukneš, zasměješ se a deš dál (ostatně ty dva předchozí díly byli to samý ).
Ještě mě napadlo že bych tu moch vypsat ty největší hlášky filmu ale to by ste mě asi hnali
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."