Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám 3 kousky chocolope.
Systém závlahy drip do kvetniku 5.7L s kokosem. 200l zasobnik roztoku, gardena čerpadlo, Spider farmer regulace, ventilace, humidifier. Klima v pokoji pro úpravu klima. Kapatka 2 na kvetnik. Vzduchovadlo a pod drobnosti.
Je to trochu bush. Nechal jsem kytky narůst, protože jsem bral větve na řezy a pak přepnul...a takhle to zatím vypadá.
Co se týče spider farmer, je to pro mě sen z let minulých, kdy automatizace byla bez programátora a plc na úrovni termostatů, časovačů a různých relé. Tedy dnešní možnosti dovolují naprosto jinou úroveň regulace a pěstování.
Mám 5ti nasobnou zasuvku s kontrolerem (displayem), 2x clip fun, 1x humidifier, 1x ventilátor ø150 od spideru. Vše napojeno síťovým kabelem do kontroleru. K tomu se daji napojit další neoriginální příslušenství jako je světlo, které když má rj vstup, můžeš regulovat také controlerem spider - jen uděláš malé úpravy v zapojení. Klimu mám na chytré zásuvce, kde příslušný výstup /zásuvku nastavis jako klimatizace resp.odvlhcovac (dehumidifier).
Další z výstupů zásuvky mám pomocí časového plánu nastavený na spínání čerpadla - v mém případě Gardenu s vyšším výstupním tlakem, aby mi fungovaly kapatka od netafim. Nyní mám 5 cyklů po 4min.