Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo Requiem for dream je fakt mazec, krome popularni drogove sceny a trablu z zivota uzivatelu (velice vypecenych zvlaste ke konci) je zpracovan neobycejne qalitne, uzasna kamera
jo i OST ma Requiem velice slusny
celkove je to fakt jeden z tech hodnotnejsich snimku o teto scene, rozhodne dost vybocuje z rady a neni urcen pouze pro "zainteresovanou" skupinku
ted jsem se nedavno koukala na film na HBO a davali tam, neco jako, ze to bylo hrany,--..ale v tom hranym chlapu, proste v hjerci byly malovany vitaminy..celkem haluuz.-.hranej film se prememnoval v namalovanej..docel |M A S A K R
Hello,
I don't speak Czech, but I want to know what's the name of the little
yellow puppet in the show "KOUZELNÁ ŠKOLKA".
And where can I find pictures of it in the internet?
kazuki.F: I think that you mean puppet František - he´s cool! I love this programme, because this is absolutly great for stoners. and there are some pics: http://www.nesvadba.cz/skolka.htm
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
No možná že už ste to tu probírali (fšechno to tu fakt nestíhám ) ale neviděl ste někdo film Bílá Vdova? Já na to viděl akorát nějakou ukázku myslim že v úplně posledním díle Paskvilu to bylo a vypadalo to na docela dobrou komedii. Tak kdyby ste mi to moch někdo doporučit nebo mě s tim poslat dohajzlu No de mi o to abych to na netu nehledal a pak netahal zbytečně no. Díkes.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Díkes lidi du tahat něco užitečnějšího. Dotaz splnil svuj účel.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Ja mam nahranejch par dilu monthy pythonova litajiciho cirkusu. Pokazdy kdyz na to cumim zhulenej tak tam najdu nakej novej joke. A kdyz se na to pak podivam nezhulenej tak zjistim ze tam ten joke vopravdu je.
Teda...he...kdyz si pamatuju kterej joke to mel bejt.
spergeor: viděl jsem to a kromě techn. zpracování mě to moc neoslovilo. možná to bylo tím, že jsem na to v tu dobu neměl náladu a podruhé už bych to pobral víc. kdoví