Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A co bude s CBD produkty? Tak mi nějak připadá, že Mgr. Vobořil lobbuje za podnikatele, kteří investovali nemalé prostředky do CBD byznysu. Ale je to můj subjektivní pocit ze situace, která je teď u nás v ČR.
Každopádně díky za něj, protože teď je největší šance v historii legalizovat. To, o čem si tu přes 20 roků píšem a sníme, je najednou neskutečně blízko. Tak snad to dopadne!
Ale zajímá chci vytisknout spešl papírky kde popíšu změny v legislativě a rozdat je o vánoce.
Teda původně jsem si sem odskočil po letech načíst něco o movejch LEDkách, ale tady se pořád sodíkuje nebo LEDky objevujou teprve.
Snad to tu ožije zase až po novym roce..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..