Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » "Hříbky"+hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
How_High
Nový Člen

Karma uživatele How_High - 0% Pěstitelská

"Hříbky"+hulení Příspěvek č. 1

Chtěl bych se zeptat,jaký sou vaše zkušenosti s kombinací ganji a lysohlávek.Já sem poprvé žral jenom samotný houby a byl to dost zajímavej zážitek.Ale připadalo mi to takový dost psycho a byl to docela slušnej nápor na bednu.Pak sme s kámošema žrli hříbky na chatě,le předtím sme asi dva dny nonstop hulili jedno brko za druhým(to už pro nás vyhulenost představovala naprosto normální stav a naopak čistá hlava pro nás bylo něco nenormálního). Pak sme si každej vypili hrníček čaje sbalili pár brček na cestu a šli do přírody.Sice sem neměl takový halušky jako předtím,ale ten stav byl naprosto dokonalej.Nikdy předtím sem se necítil tak dobře jako tehdy a ty nekonečný smíchy... co vám budu povídat.
Chtěl bych se zeptat,jestli máte nějaký podobný zážitky nebo jestli si myslíte, že hulení jenom pokazí zážitek z hub.

Old Post 15-02-2004 v 19:08 PM
How_High je offline   Profil uživatele How_High   Find more posts by How_High   Foto galerie člena How_High   Click here to Send How_High a Private Message   Add How_High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 2

hulení ti rozhodně výlet nijak nezkazí - mi většinou zahulíme při rozjezdu (před ti nástupem), aby to na nás neskočila tak zhurta, dobrý je taky zahulit, když už se to hodně zklidňuje - ganja to zase trošku oživí
jináč si pamatuju, jak jsme jednou děsně zhoubovaný newim jak se dostali do jednoho podniku, měli jsme s sebou děsně dobrýho pálení, hulili jsme s kámošema, který nebyli na houbách - pro nás ty jointy byly jako děsně libový igárka, krásně chutnali - a "střízlivym" zrakem jsme pozorovali kámoše jak se děsně zhulujou, nám to nic nedělalo
ale jo houbičky a ganja - nejlepší kombinace

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 15-02-2004 v 19:20 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrfr
Nový Člen

Karma uživatele mrfr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Tak já sem sice houbovej zelenáč, ale taky přidám zážitek. Poprví sem se zhouboval tenhle podzim. Napřed padlo pár špeků, pak následoval zběr a pojídání kopinatek. Nakonec sem jich sněd asi 60. Docela síla, furt sme se jenom strašně tlemili, pobíhali a řvali: "Sou všude!" Pak sme šli do města (takovej celkem malej zapadákov, ale rostou jim tam hřiby, no) do sámošky pro ňákou chálku. Vzali sme eště ňákou vodku (docela dost), ale na houbách se prostě nedá ožrat. Pak sme seděli na nádraží a čekali na autobus asi 2 hodiny. Vykouřili sme nehorázný množství cigaret, co taky dělat jinýho. Divný stavy, ale stejně ty kopinatky nebyly asi nic moc, protože 60 a jako docela mazec, ale zas né takovej...

Tak to je, kámo.

Old Post 18-02-2004 v 09:09 AM
mrfr je offline   Profil uživatele mrfr   Find more posts by mrfr   Foto galerie člena mrfr   Click here to Send mrfr a Private Message   Add mrfr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mrfr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mellian
Stálý Člen

Karma uživatele Mellian - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

houbičky a hulení je výborná kombinace..........praktikuju to většinou najednou a je to docela mazec. naposled jsem měla docela komické haluze a dostala jsem šílenej záchvat smíchu a nemohla jsem se zastavit.

pokud někomu nechutnají hubkx stejně jako mě, tak lepší na požití je naložit je do medu nebo je i moc dobré udělat houbovou omáčku.

Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras

http://sweb.cz/graf.x/melsig.gif

Old Post 18-02-2004 v 11:52 AM
Mellian je offline   Profil uživatele Mellian   Find more posts by Mellian   Foto galerie člena Mellian   Click here to Send Mellian a Private Message   Add Mellian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

Karma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Tak to já poprvé viděl obry s pitlema na zádech jak kráčejí po obzoru, místo štěrku na silnici sem viděl a cítil medvědí kůžy a cca po 1/2 hodině se viděl dědka z holí (naprosto reálně na cca 4 metry) jak jde s dítětem a drží v ruce hůl a jde na nás. Ještě tam byl kostel s kaplí doleva a ve skutečnosti je kaple doprava. Bylo jich cca 17 sušenejch a jelikož ten nájezd trval tak jsme jich dal jetě tak 18 čerstvejch !!!!
Větší masakr jsem od tý doby nezažil - myslel jsem že se nevrátím.
jinak už to jedu s rozumem a špek je dobrej na nákop a ještě lepší jsou bombice s N2O. To pak kope

--==@@ Welcome to reality @@==--

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 18-02-2004 v 12:43 PM
Ibuprofen je offline   Profil uživatele Ibuprofen   Find more posts by Ibuprofen   Foto galerie člena Ibuprofen   Click here to Send Ibuprofen a Private Message   Add Ibuprofen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan houba
Nový Člen

Karma uživatele pan houba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

pro vizualizaci neni nic lepšího než tato kombinace,vřele doporučuji

Old Post 25-02-2004 v 12:07 PM
pan houba je offline   Profil uživatele pan houba   Find more posts by pan houba   Foto galerie člena pan houba   Click here to Send pan houba a Private Message   Add pan houba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan houba
Nový Člen

Karma uživatele pan houba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

tak tak panové čim húř tím líp,na každém svém výletě jsem si celkem jist , že až skončí tak já to nepoznám,nic méně stále umím číst a částečně i psát

Old Post 04-03-2004 v 18:26 PM
pan houba je offline   Profil uživatele pan houba   Find more posts by pan houba   Foto galerie člena pan houba   Click here to Send pan houba a Private Message   Add pan houba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kosta veselý
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 8

To my vzdycky hulime dys deme hledat,ono jakoby toho zhulenyho cloveka pritahovalo na ta bozska mista!!!U nas se min. rok dobre zadarilo,clovek si jich dal 16 a ve srackach byl 8-9 hod!Si pamatuju jak v takovym stavu sem sedel doma u komplu a najednou my utekli ruce a ji nohy,no proste mazec,skoda za musime pockat az na podzim a doufam,ze porostou....

Old Post 07-03-2004 v 07:30 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
How_High
Nový Člen

Karma uživatele How_High - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Já teda hřibky vyhulenej nesbírám,protože pak je vidím všude(bohužel většinou i tam kde nejsou).To si radši zahulím až na cestu domů,když už sou nasbíraný.

Old Post 07-03-2004 v 10:55 AM
How_High je offline   Profil uživatele How_High   Find more posts by How_High   Foto galerie člena How_High   Click here to Send How_High a Private Message   Add How_High to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás