Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Metadres Máš to moc pěkný, zaujali mě ty sardinky 😁 můžeš to trochu víc rozvést ?
Hoi
Nie je to žiadna veda. Ja som to videl v jednom dokumente, kde Indiáni vysádzali malé stromky a zakaždým hodili do jamy rybu.
Ja dávam sardinky vo vlastnom oleji.
Jedno balenie použíjem na štyri 11 L kvetiáče.
Keď presádzam do finálných kvetiáčov, dám vždy 4-5 ks. Nie na spodok kvetináča, ale čo najbližšie koreňovému systému rastlinky. Dosypem hlinou a je hotovo. Ďalej už len čistá voda.
Nesmrdí to, ani výtok nie.
Vyskúšané iba v hline. Nemám tucha ako to funguje v takom kokose.
A nie že tu niekoho napadne dávať sardinky do hydra.
Tie vám tam fakt plávať nebudú.
Používam ešte tieto dve svetlá kvoli práci a fotkám.
Na poslednej fotke je Runtz S1. Vyzerá to ako bočné vetve, ale opak je pravdou.
Bol na jedinej prevedený záštip FIM, narastli 3 nové a rastlinka sa potom ešte sama od seba rozvetvila o 2 vrcholy. Čiže dokopy 5 hlavných vrcholov.
Ktoré ďalej moc nerástli. Celú energiu vrazila do rastu bočných vetví. Je to fakt slabota.
Najlepšie to bude vidno keď ju vytiahnem, ale to stane až pri kose.
Ahoj. Vyzera to super karma+. Prosim Ta ked porovnas LED a HPS (urcite si isel aj HPS) su velke rozdiely ? Rychlost rastu, Vynos, Obsypanost, Tvrdost sisiek atd... Ja dlho robim len na 600W sodiku a rozmyslam ze by som presiel na LED nieje to krok vzad ? Diky
Sme v 8 týždni, polievame už iba čistou vodou. Všetky 4 majú dobu kvetu 9 týždňov, ale my sa budeme riadiť podľa mikroscopu.
K údajom o dobe kvetu od Seed baniek.
Ja osobne som prepínal 10.1.2021, ale počítať orientačne som začal až od 17.01.2021. Keď sa ukázali prvé Preflowers. Čiže týždeň po prepnutí.
Takto to robím skoro všetky pesty, a ÁNO na 90 percentách to vychádza tak ako uvádza seed banka. Samozrejme mikroskop je mikroskop.
Cez víkend tu skúsim uploadnúť fotky. To už bude začínať 9 týždeň kvetu, podľa mojho počítania, alebo 10 týždeň ak by som to počítal ako vačšinna.
To je asi všeto. Ak ma niečo napadne,tak to aj tak zabudnem.
Betonova paska na kvetinacoch nekoresponduje so semiackami.
Ale k veci, dobre ze mi admin zmazal to nove vlakno.
Ale do prdele sa mi to trochu poplietlo, Gorilla a Future Nr. 1 prlavo, lavo uvidime.
Sardinkyz a Root stimulator pojdeme celu dobu rastu. Kedze su iba dve tak spekulujem pol roka ńa cistej vode a potom prepinam.
Drzim ich pri hline od narodenia dratami ak sa niekomuu zdali trochu male, uz od narodenia.
Inaca 3 tyzden rastu, PH zatial neriesim. A hnojky su iba tie konzervy.