Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » » Pokus o SCROG - 5x Mango Sapphire 250W HPS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Autor
Téma 
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Já to jako kritiku neberu, s tím co mám jsem spokojený. Ty si uvědom, že mám už přes rok na pm matkaře se kterým jsem si vyměnil o Mangu spoustu info. Kdo jiný by měl o kytce vědět víc, než matkař. Jede taky hlínu, má 400 i 600w HPS a dělá +- g/w. O velikost palic tu přeci ani nejde, jde o celkový výnos a kvalitu. A taky při scrogu a sogu budou ty palice úplně jiný. Jinak jsem viděl naprosté bomby i v hlíně. Hydro - aero je na toto asi jistější, ale to by mě ani nebavilo, chci se o ně tochu starat a né na to jen čučet.

Old Post 03-02-2021 v 12:19 PM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

celkovy vynos aj kvalita sa ti zvysi ked das vacsi priestor, dalsie zvysenie ked das LED.

Skus si niekedy mensi test: v rovnakom boxe dat napr 6l a 11l kvetinac, pripadne 11 a 18.
Odvaz vynos na kvetinac nie na cely box, potom mozes robit nejaku statistiku ako je ktory model vynosny. Ci ti to skace v rozmedzi 10% na kvetinac/rastlinu alebo 20-40%

Humboldt banka ma pekne vysledky u vsetkeho co som videl

Old Post 03-02-2021 v 16:51 PM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The OG
Stálý Člen

Karma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Dobrý večer vinšuji Pane Jálo
hezký boule, dobrý golfáky, nu solidní growreport
sledoval sem, kostka letí, ten g/w, třeba the next episode
..
sem zvědavej pak na rozbor chutí třeba v létě
jestli něco ovšem zbyde hehe, na kolik se terpenově vyprofiluje OG strana
hm

psyweed
1000w SODA, soil, kelímek od lipánka, 50cm klacek x 40, 25 gramů, 1kg
ty len ti rozsirujem obzoree ty volee

Old Post 03-02-2021 v 19:09 PM
The OG je offline   Profil uživatele The OG   Find more posts by The OG   Foto galerie člena The OG   Click here to Send The OG a Private Message   Add The OG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

A je tady taky tě zdravím pane a díky.
No v létě už asi opravdu nic nebude, protože mi to těžce vyhovuje i když je to takto mladý. Schovat něco do mrazáku a nešahat na to bude těžký. Tenhle strain má pro mě v jedné věci opravdu obrovskou výhodu a to, že ho můžu hulit od rána do večera a nikdy nejsem vyřízenej. Nojo, jsem takové malé prasátko, ale už více jak roční homeoffice mě k tomu zkrátka nutí to se jinak nedá. Ne, že by to bylo slabý, ale nemá to žádný dojezd, prostě to pomalu vyšumí a mužeš jít znovu na věc Úžasný hulení to je. Co je akorát trochu horší, že už se nemůžu od pondělí ničeho dožrat. Najím se a za hodinu znovu hlad, žeru jak prorvanej, ale chutě nějak nemám, zkrátka mi hodně rychle vytráví. Velká škoda, že už tohle Mango není v prodeji a semínka nebudou. Ještě že mám matkaře, ale to taky nebu na věky. Tak práci zdar

Old Post 04-02-2021 v 09:45 AM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 85

[QUOTE]Původní příspěvek od psyweed
Pokud si měl lepší nápady, tak si se měl ozvat už na začátku pěstu. Ale já to za lepší nápady neberu. Poznámky typu dej to pod 600w, zvětši prostor jsou zcela mimo mísu. Kdyby sis pročetl pořádně celé mé vlákno, tak by si to snad pochopil. A abych tě moc netrápil, tak ano, má to své důvody, že mám jen 250ku. Jinak zkoušel jsem i 10l kýble a žádný rozdíl oproti 5,7l. Ono to taky musíš nějak zalívat a mít 10l (nebo jak uvádíš dokoce 18l) kýble pod 250w, tak to pak vysychá 10 dnů a víc, taky to pak rychle přeroste. Viděl jsem 50g na kytce v 3,5l květníku pod 250kou. Tohle je nesmysl a na nějaký statistiky seru. Vím co příště udělat jinak a taky jsem to tu už psal. Tím ukončuji debatu o velikosti květníků, světel a prostoru

Old Post 04-02-2021 v 10:05 AM
Carllito
Stálý Člen

Karma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Amen 👍🏿😀

GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito

Old Post 04-02-2021 v 10:47 AM
Carllito je offline   Profil uživatele Carllito   Find more posts by Carllito   Foto galerie člena Carllito   Click here to Send Carllito a Private Message   Add Carllito to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

@OG ten kelimek + soil pod 1000w si zalieval za den 5 krat?

1000w soda nic moc, problem vsetko ide z jedneho bodu, pri 2x 400 by si mal rovnaky vynos este lepsi u 700-800w LED stripe panelu , hlavne sa nemusis srat s 40x klon v mini kvetinaci.

@jalo s HPS 250w dalsie zazraky nespravis, HPS/MH je uz technologicky na konci zivota. ak chces pokracovat tak odporucam kup si napr 2x QB LED (investicia asi 5000) a g/w das bez problemu. Mozes so svetlom nizsie a zaroven nemusis riesit prebitkove teplo v lete.

Ak nechces este investovat do LED, su na trhu CMH (nemam skusenost), co by mali byt este o nieco lepsie, mozno aj 250w najdes https://www.youtube.com/watch?v=gtMcHEhL4cw

Ked sa ti tak paci mango tak skus CN Haze pripadne Agent Orange, odpadnes

Old Post 04-02-2021 v 16:10 PM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The OG
Stálý Člen

Karma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

citace:
Původní příspěvek od psyweed
@OG ten kelimek + soil pod 1000w si zalieval za den 5 krat?
pri 2x 400 by si mal rovnaky vynos
2x QB LED (investicia asi 5000) a g/w das bez problemu

ano, klidně 5x denně a ručně, to na tom nemění konečný výsledek ba naopak
pokud myslíš, že 2x400w kór v koberci sogovek je totéž ba i lepší jako jedna 1000w,
tak ať ti to vysvětlí někdo tady moc hodnej a jinej než já,
já na tohle nemám náladu ani čas, tohle jsou základní znalosti growingu.

sry Jálo nech si to promazat ..

Naposledy upravil The OG 04-02-2021 v 19:47 PM

Old Post 04-02-2021 v 18:30 PM
The OG je offline   Profil uživatele The OG   Find more posts by The OG   Foto galerie člena The OG   Click here to Send The OG a Private Message   Add The OG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:02 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás