Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » » Pokus o SCROG - 5x Mango Sapphire 250W HPS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Zdarec, tak je to téměř suchý. Dnes jsem to vzal už ze sklepa domů na dosušení. Jako ten smrad ve sklepě, to byl masakr a to jsem celou dobu větral. Nikdy jsem neměl smradlavější holky. V pěstu se to ještě relativně dalo, ale při tom sušení síla Taky už jsem to otestoval a paráda, jsem spokojený. Před 10min jsem dokouřil špeka a hned se mi rozjela huba na banán Dle mě to bude výtlemový modýlek, už to byl druhý test a vždy stejný. Chuť nebudu hodnotit dosušoval jsem na rychlo, ale špatný to nebylo. Taky už znám hrubou váhu, ale ještě to musím dosušit, tak si ještě počkejte, nebo si můžete taky tipnout.

Old Post 29-01-2021 v 09:04 AM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Na velkých talířích.

Old Post 29-01-2021 v 09:57 AM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carllito
Stálý Člen

Karma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Cus
Podle me tam je pěkných 170g
Ale přeji ti víc

GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito

Old Post 29-01-2021 v 10:00 AM
Carllito je offline   Profil uživatele Carllito   Find more posts by Carllito   Foto galerie člena Carllito   Click here to Send Carllito a Private Message   Add Carllito to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
semNAkasi
Nový Člen

Karma uživatele semNAkasi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Dobrej, přeju co nejvice a tipuji 202g

Old Post 29-01-2021 v 17:08 PM
semNAkasi je offline   Profil uživatele semNAkasi   Find more posts by semNAkasi   Foto galerie člena semNAkasi   Click here to Send semNAkasi a Private Message   Add semNAkasi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Balu77
Stálý Člen

Karma uživatele Balu77 - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

185

Old Post 29-01-2021 v 22:36 PM
Balu77 je offline   Profil uživatele Balu77   Find more posts by Balu77   Foto galerie člena Balu77   Click here to Send Balu77 a Private Message   Add Balu77 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sodoma Gomora
Nový Člen

Karma uživatele Sodoma Gomora - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

145.666 gramáčů ale přeji víc vypadá to dost na pohodu

Old Post 30-01-2021 v 17:49 PM
Sodoma Gomora je offline   Profil uživatele Sodoma Gomora   Find more posts by Sodoma Gomora   Foto galerie člena Sodoma Gomora   Click here to Send Sodoma Gomora a Private Message   Add Sodoma Gomora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 71

125g

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 30-01-2021 v 18:16 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
toolband
Stálý Člen

Karma uživatele toolband - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

147g

Old Post 30-01-2021 v 19:28 PM
toolband je offline   Profil uživatele toolband   Find more posts by toolband   Foto galerie člena toolband   Click here to Send toolband a Private Message   Add toolband to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RCUI
Stálý Člen

Karma uživatele RCUI - 2% PěstitelskáKarma uživatele RCUI - 2% PěstitelskáKarma uživatele RCUI - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

187g

Old Post 31-01-2021 v 10:00 AM
RCUI je offline   Profil uživatele RCUI   Find more posts by RCUI   Foto galerie člena RCUI   Click here to Send RCUI a Private Message   Add RCUI to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kebron
Stálý Člen

Karma uživatele kebron - 90% PěstitelskáKarma uživatele kebron - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Ahoj
krásný palice, líbí se mi ty krásně oranžový blizny.. jinak přidám se k tipovačce a viděl bych to na kvalitních 180ggggg, každopádně přeju aby padlo dvoukilo

Old Post 31-01-2021 v 17:10 PM
kebron je offline   Profil uživatele kebron   Find more posts by kebron   Foto galerie člena kebron   Click here to Send kebron a Private Message   Add kebron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

Ahoj lidi, pěkná tipovačka. No Aladine ty mi tedy moc nepřeješ Hele, celý víkend jsem byl marnej a dnes už to vážit nebudu, prostě menší zásek. Venku je (konečně) zima jak sviňa a já popíjím slivovici s čajem a kouřím to úžsané mango. Jinak v pátek ráno bylo na váze 235g v sobotu ráno 197g a dnes..... Zítra to dokončíme. Kde je OG ? Přeji vám příjemnou neděli.

Old Post 31-01-2021 v 17:49 PM
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

Dokončení.

Finální váha k dnešnímu ránu je 173g.

A kdo vlastně vyhrál tipovačku? Přihlédnu k tomu, že jsem cca 10g od začátku tipování zhulil, takže počítám 183g jako přesný tip.

1 místo Balu77
2 místo Kebron
3 místo Rcui

Výhercům zasílám pm, něco domluvíme.

Za mě zkrátka spokojenost, jak výnos, tak kvalita. Určitě by se dal udělat g/w, ale chce to víc času na růstu, nebo sem měl mít o 1 kytku víc. Palice na Mangu nejsou nějak velké, na to mě i upozorňoval matkař, ale tvrdost to nahrazuje. Po půl roku kouření převážně sativ je to pro mě velice příjemná změna. V létě půjde do skleníku, už se na to těším.

Díky všem za pozornost, podporu a K+.

Naposledy upravil Jálo 01-02-2021 v 10:26 AM

Old Post 01-02-2021 v 08:52 AM
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

FYI: palice/sisky mozu byt kazdeho modelu , ako aj u manga "velke", ale musis dat aj vacsi kvetinac aby sa rastlina/korene mali kam rozrastat u 3.5-6l necakaj ziadne zazraky v hline.
Je to vzdy umerne priestoru ktory poskytnes.

Old Post 01-02-2021 v 19:40 PM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

To se na mě nezlob, ale tohle je úplný nesmysl. Kdyby to bylo takto jednoduchý, tak ani nepotřebujem tohle forum Velký palice můžeš mít i v 1l květníku, možná třeba jen 2-3 ale budou klidně salámový. Zde to je především otázka genetiky. Máš taky menší a vetší zeleninu a ovoce dle druhu ne (rajčata, papriky, jahody ....). A zázraky v hlíně? Tak tím už si mě dorazil Jinak velký květináč=(zpravidla) velká kytka=(zpravidla) větší výnos, ale určitě ne automaticky větší palice. Ale záleží i na ostatních věcech jako watáž světla a jestli taky něco neposereš. Jinak mi někde na netu ukaž fotky manga, který má pořádný palice, to bych se rád podíval.

Old Post 02-02-2021 v 09:18 AM
Carllito
Stálý Člen

Karma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% PěstitelskáKarma uživatele Carllito - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

citace:
Původní příspěvek od Jálo
To se na mě nezlob, ale tohle je úplný nesmysl. Kdyby to bylo takto jednoduchý, tak ani nepotřebujem tohle forum Velký palice můžeš mít i v 1l květníku, možná třeba jen 2-3 ale budou klidně salámový. Zde to je především otázka genetiky. Máš taky menší a vetší zeleninu a ovoce dle druhu ne (rajčata, papriky, jahody ....). A zázraky v hlíně? Tak tím už si mě dorazil Jinak velký květináč=(zpravidla) velká kytka=(zpravidla) větší výnos, ale určitě ne automaticky větší palice. Ale záleží i na ostatních věcech jako watáž světla a jestli taky něco neposereš. Jinak mi někde na netu ukaž fotky manga, který má pořádný palice, to bych se rád podíval.

Souhlasím
Velikost ,když se nebude brát genetika, dá ovlivnit nebo spis bych napsal ovlivňuje hlavně wataž a VZDUCH
Potom další spousta věci.. teplo,stimulatory a boostery taky přidají atd atd
Velikost kořenového systému určitě taky to jde ruku v ruce ale větší nebo spis viditelný rozdíl bude spis v té velikosti cele rostliny (na to ale navazují i větší šišky úměrně genetice)

No 😀 a jdu to balit tohle bylo vyčerpávající 😄😄

GROW IS SHOW
S poděkováním za sledování a Váš čas
Carllito

Old Post 02-02-2021 v 09:23 AM
Carllito je offline   Profil uživatele Carllito   Find more posts by Carllito   Foto galerie člena Carllito   Click here to Send Carllito a Private Message   Add Carllito to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

skus si mango v 11-15-18l na LED alebo HPS 600w to co mas teraz budes mat ako spodky

nedosiahnes napr bomby typu WR, ale ani take mini co mas teraz

pozri priamo tu , mas tam aj reporty od ludi https://www.humboldtseeds.net/en/mango-sapphire/

Wattaz mozes mat velku ale ked je hlina a maly kvetinac velky vynos necakaj, v hydro / aero je to opat inac.

niekedy si daj grow ak budes mat tu moznost rovnaka genetika / klony, rovnake kvetinace jeden Box pod LED a dalsi HPS...nepovedal by si ze mas rovnake rastliny.

Samozrejme to neber ako kritiku, len ti rozsirujem obzor

Old Post 02-02-2021 v 18:03 PM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:04 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás