Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja jsi koupil triko asi před rokem, hrdě ho nosím občas na své hrudi, ale nikdy jsem nepotkal jiného growera na žádný akci aŤ už ska, punk, raegge, dn'b prostě nikde, celkově jsem potkal growera jen jednou a to byla haluz, protože to bylo ve Scotland .........
Drtička je v klidu ..sice se uz po asi pul roce ochodila ze nedrzi pohromade a kdyz se pak v kapse sama odevre a narazi o sebe ty 2kusy tak se omylaj ty hroty ...no ale pu roku uz drti v pohode .a to se vyplati =)
ja som uz isiel poslat prachy na triko aj drtic, plus nieco na server, ale kamo mi vola, ze mu mam zariadit skrinku, takze dlho sa asi k tym suvenirom nedostanem
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
Chtěla sem si koupit tričko, ale holčičí nemaj, tak asi si jen zařídím drtičku a combo pack.
Ty olivově zeleny jsou moc hezky, vyrobte i malý trička proo holky, soo?
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
drtička pro mě nemá smysl, páč si s paličkama vždycky rád prhraju a nadrtim je ručně. mno, možná, že si jí ale časem objednám - to až budu mít tak ulepený palice, že to ručně drtit nepude
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Hmm tak nedavno se mi stalo, že sem tu drtičku vakt potřeboval, ale bylo to poprvy. Brka většinou balim ze sve stare travy, ktera se rozpada sama od sebe