MZFK
Nový Člen

|
Pomoc při volbě správných komponentů :) |
Příspěvek č. 1 |
Zdravíčo komunito 
Obracím se na vás s dotazem ohledně pomoci, při volbě správných komponentů.
Bydlím v malém bytě 29m2 a rád bych si zde pořídil box, ze staré skříně o rozměrech 180x150x60. Problém je v tom, že box bude ve stejné místnosti kde spím a tak bych chtěl mít co největší klid pří spánku a tak bych potřeboval poradit jaký koupit ventilátor + pachový filtr. Mám v plánu je napojit v boxu hned na sebe a ven ze skříně, tak aby nikdo nic nepoznal, když přijde návštěva. Skříň mám v plánu mít u otevřené ventilačky, tak aby vlhkost z boxu šla aspoň částečně ven.
Odrazovou folii bych chtěl zvolit ORCA bílou z důvodu, že prý diamantová folie odráží víc modrého světla tím pádem se kytí potáhnou do výšky a taky zadržuje víc tepla.
Světla po dlouhém čtení a vybírání jsem vybral GS300 – G-MAXX od Alucraft (rád podpořím naše výrobce). Myslím si, že do mého boxu jsou ideální, tak samo i spotřeba el. je fajn https://alucraft.cz/produkt/gs300-g-maxx-rust-kvet-led-pestebni-svitidlo/
Ještě by mě zajímalo jaký zvolit ventilátor na přítah čerstvého vzduchu aby nebyl moc hlučný, ale zároveň aby byl dostačující.
Popřípadě jestli by někdo poradil další komponenty, které by se hodily do tohoto setíku.
Cenu komplet boxu bych si představoval do 25k.
Budu velice vděčný, za jakoukoliv užitečnou radu. Předem děkuji, za vaše tipy a rady.
Ps. Jsem začátečník, ale každý nějak přece začínal.. 
|