Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » » Pomoc při volbě správných komponentů :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
MZFK
Nový Člen

Karma uživatele MZFK - 71% Pěstitelská

Pomoc při volbě správných komponentů :) Příspěvek č. 1

Zdravíčo komunito
Obracím se na vás s dotazem ohledně pomoci, při volbě správných komponentů.

Bydlím v malém bytě 29m2 a rád bych si zde pořídil box, ze staré skříně o rozměrech 180x150x60. Problém je v tom, že box bude ve stejné místnosti kde spím a tak bych chtěl mít co největší klid pří spánku a tak bych potřeboval poradit jaký koupit ventilátor + pachový filtr. Mám v plánu je napojit v boxu hned na sebe a ven ze skříně, tak aby nikdo nic nepoznal, když přijde návštěva. Skříň mám v plánu mít u otevřené ventilačky, tak aby vlhkost z boxu šla aspoň částečně ven.

Odrazovou folii bych chtěl zvolit ORCA bílou z důvodu, že prý diamantová folie odráží víc modrého světla tím pádem se kytí potáhnou do výšky a taky zadržuje víc tepla.

Světla po dlouhém čtení a vybírání jsem vybral GS300 – G-MAXX od Alucraft (rád podpořím naše výrobce). Myslím si, že do mého boxu jsou ideální, tak samo i spotřeba el. je fajn https://alucraft.cz/produkt/gs300-g-maxx-rust-kvet-led-pestebni-svitidlo/

Ještě by mě zajímalo jaký zvolit ventilátor na přítah čerstvého vzduchu aby nebyl moc hlučný, ale zároveň aby byl dostačující.

Popřípadě jestli by někdo poradil další komponenty, které by se hodily do tohoto setíku.

Cenu komplet boxu bych si představoval do 25k.

Budu velice vděčný, za jakoukoliv užitečnou radu. Předem děkuji, za vaše tipy a rady.

Ps. Jsem začátečník, ale každý nějak přece začínal..

Old Post 08-01-2021 v 18:49 PM
MZFK je offline   Profil uživatele MZFK   Find more posts by MZFK   Foto galerie člena MZFK   Click here to Send MZFK a Private Message   Add MZFK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marek 2211
Nový Člen

Karma uživatele Marek 2211 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Sevas pravdaže každý niako začínal,ale ak si myslíš,že v takom malom byte si návšteva nevšimne,že zo skrine ide hukot tak si na omyle to je asi taká prvá vec čo si rovno rozmysly.V žiadnom prípade ťa nechcem odhovárať,ale ludia sú všeliaký tak bacha komu čo povieš alebo ukážeš.
Ventilátor kukaj radiálny,ale isto nie v growshope normálne google ventilatory,cz a jedeš kup priemer 125mm a aspon 300m3 prietok vzduchu ktomu regulátor a možeš to mať stiahnuté na pol alebo už pozri s regulátorom...pacháč odpovedajúci ventilátoru..
Príťah stačí pasívny,len do boxu ešte venťas ktorý to tam rozprúdi.
Stym svetlom neviem ako budeš spokojný ja som verný sode a zatial by som to nemenil.
Orcu bielu som mal v prvom boxe a chválim,ale je celkom drahá.

Old Post 09-01-2021 v 07:39 AM
Marek 2211 je offline   Profil uživatele Marek 2211   Find more posts by Marek 2211   Foto galerie člena Marek 2211   Click here to Send Marek 2211 a Private Message   Add Marek 2211 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MZFK
Nový Člen

Karma uživatele MZFK - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Prosím o smazání tohoto tématu Rozhodl jsem se pro zeus pro 600w box 150x150 jakš takš už vím co vše koupit tak až to rozjedu tak sem když tak přidám postupy

Old Post 12-01-2021 v 15:38 PM
MZFK je offline   Profil uživatele MZFK   Find more posts by MZFK   Foto galerie člena MZFK   Click here to Send MZFK a Private Message   Add MZFK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás