Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » » Pokus o SCROG - 5x Mango Sapphire 250W HPS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

2 den 12/12

Malinkej update, pekně se to zaplňuje. Stále ohejbám, ale je toho tam nějak moc. Až se rozjede, tak to bude asi mazec. Teploty 26-29C/18-22C, vhkost 35/40%, lampa 35cm vysoko.

Old Post 30-11-2020 v 09:10 AM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

5 den 12/12

Začíná to být docela psycho Myslím, že jsem mohl přepnout o něco dřív. Třeba na krajích sítě mám už teď velký vrchy, který jsem musel ohnout úplně do zatáčky a vracím je zpět do středu. Ale určitě toho bude moc, protože na středu sítě mám zase třeba i 3 vrchy v jednom oku, což zatím nevadí, ale pochybuju, že mi stihnou dorůst, tam kam potřebuju a zřejmě to ani nebude nutný. Vlastně už chybí jen něco v pravém předním rohu, jinak bude už snad vše zaplněný. Dostal jsem radu nechat to vše růst a přebytečný větve odstranit po prvních 15 dnech květu, tak to tak udělám.

Správný přepnutí u SCRoGu je velice duležítý, ale co jsem vyčetl, tak každý má jíný názor. Třeba na webu RQS píšou přepnout až po úplném zaplnění sítě a tady na groweru se zase často přepíná dříve.

Old Post 03-12-2020 v 14:50 PM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

9 den 12/12

Zdar! Tak vše jde tak nějak normálně, stále se ohýbá. Vzadu mi ještě chybí stále něco dovyplnit, ale nejsou zatím vhodný větve, tak snad to ještě doroste. Taky jsem přemýšlel sundat síť a všechno to přeuspořádat, ale nějak se mi do toho nechce je to fakt hrozná jungle. Ale zase bych si mohl pěkně odrbat spodky a opravit i síť kua. Holky na to tak tlačí, že už mi vylezly 3 hřebíky, trochu jsem to podcenil. A ten drát mohl být trochu víc utažený, ale zase se mi pak ohýbají ty profily, takže příště (pokud bude) tak vyrobit o trochu lépe Hnojím cca 1x za 3 dny pouze základ Plagron Alga Bloom 4ml/l + obden enzymy, zálivka mi vychází každý den 400ml každá kytka. Jak nemůžu pořádně zvedat květináče abych posoudil zalití, tak mě to docela sere, vždy jsem na to spoléhal a byl tak naučený.

Nikdo žádný připomínky-nápady?

Old Post 07-12-2020 v 09:32 AM
Growoli
Stálý Člen

Karma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Solidní prales...parádně vypletene, jsem zvědavý....síť už nesundavej, dolamal by jsi to a stejně by se ti to asi nepodařilo, manipulace s kytkyma nahovno,ale aspoň se ti nebudou větve kácet

https://tenor.com/ulIr.gifhttps://tenor.com/ulIr.gif

Old Post 08-12-2020 v 13:26 PM
Growoli je offline   Profil uživatele Growoli   Find more posts by Growoli   Foto galerie člena Growoli   Click here to Send Growoli a Private Message   Add Growoli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The OG
Stálý Člen

Karma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Zduř.
Solidní koberec o tom žádná.
Síť je pasé, na ni není třeba sahat, jak říká kolega, chill.

Teď si dej pozor, aby jsi tam nepřinesl nějaký breberky, třeba z kamošovo růmu atp.
Na 250W máš sakra pěknej náběh na dobrou ourodu, potažmo G/W.
Jsem zvědavej, do jaký míry se ty klony profilujou jako OG.
Jinak za mě, nepřekračoval bych EC 1.6, budeš mít tvrdší nagety u této genetiky.

+++

Old Post 08-12-2020 v 17:23 PM
The OG je offline   Profil uživatele The OG   Find more posts by The OG   Foto galerie člena The OG   Click here to Send The OG a Private Message   Add The OG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

12 den 12/12

Zdravím přátele zeleného listu, přináším malý pravidelný foto update a hlavně potřebuji radu.

Děkuji "kolegům" výše za věcné komenty a k+. Síť sundávat nebudu, to by byl asi teď špatný nápad. Z breberek strach trochu mám, ale ne že bych si je tam dotáhnul, ale např. z nízké vlhkosti a tepla-svilušky.

K těm dotazům.

EC 1,6 nameřím u bio hnojiv jak? EC metr mám, ale nepoužívám. Bylo mi řečeno, že je to u bio zbytečný, nebo spíše k ničemu. Jinak kolega na PM mě stále "nadává", že hnojím málo a mám dávát hnojky v plný dávce téměř pokaždé. Tak jsem z toho nějak zmatený Já to beru hlavně dle barvy listů a jak jsem psal výše, tak mi to vychází 2-3 týdně. Včera jsem teda hnojil a dal jsem místo 4ml jen 3 abych to EC na tvou radu trochu srazil.

K vyplnění sítě. Mám 144 ok v síti, ale vrchů bude asi víc, hlavně na středu sítě. Nechce se mi to teda počítat, ale už teď mám v jednom oku někde 2 i 3 vrchy. Co s tím? Je mi to líto stříhat tak, aby ideálně byl v každým oku jeden vrch, což by se mi asi stejně nepovedlo, jelikož někde po stranách (hlavně zadní levý roh) mi ještě neco chybí a už to nedoroste. Takže jak? Nechat to všechno vykvést a nic nestříhat, nebo nechat 1 oko na 1 vrch a zbytek pryč? Osobně bych to nechal už být. Bude z toho (snad) koberec (asi) menších pálek a nebudu kytku stresovat krutým stříháním.

Old Post 10-12-2020 v 08:05 AM
jurrikot
Stálý Člen

Karma uživatele jurrikot - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

No, pokud uz ted vis, ze bude vrcholu hodne. Tak osobne bych jel preci jen kvalitu, tj. jeden kvet na jedno oko. Preci jen se ti to odvdeci vetsim objemem palic. Plati pravidlo mensi kytka=lepsi, stejne tak min vrchlu=kvalitnejsi. Maly kytky, tj v kyblech pestuju radeji. Chut, objem a struktura je nekde jinde nez z 3 metrovky. Pokud tam nechas vic vrcholu a neprosvitej se, dopadnes jak ja. Par vrcholu dobry, ostatni nedozraly, prubezna sklizen, celkove o nicem..

Old Post 10-12-2020 v 08:51 AM
jurrikot je offline   Profil uživatele jurrikot   Find more posts by jurrikot   Foto galerie člena jurrikot   Click here to Send jurrikot a Private Message   Add jurrikot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
The OG
Stálý Člen

Karma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% PěstitelskáKarma uživatele The OG - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od jurrikot
Plati pravidlo mensi kytka=lepsi, stejne tak min vrchlu=kvalitnejsi. Chut, objem a struktura je nekde jinde nez z 3 metrovky.

sry za OT,
tohle je samozřejme nesmysl ..
pak promaz, třeba.

No pokud máš matkáře na lince, tak se do toho nechci motat, to máš dobrý, pěkně poslouchej, jsou to jeho děti přece jen! hehe
Jo pokud jedeš bio, tak fajn, klidně to sleduj na listech a tak celkově, no problema.
Za mě, nacpat tam všechny a všechno a pořádně to vohulit, ke konci obrat lehunce listy a ješte je vyjímečně dopékat.
Cirkulaci vzduchu musíš mít ale 100%!

Edit: Jinak jurrikot, mohl jsi to sklidit ve dvou vlnách, spodky by ti dojely ještě o tom žádná. Spís je tu "problém" s horší cirkulací a teplotou, no.

Naposledy upravil The OG 10-12-2020 v 18:04 PM

Old Post 10-12-2020 v 17:43 PM
The OG je offline   Profil uživatele The OG   Find more posts by The OG   Foto galerie člena The OG   Click here to Send The OG a Private Message   Add The OG to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Zdravím a děkuji.

Jsem rád, že nemusím nic stříhat, bylo by mě to líto. Možná by to vypadalo o trochu líp-uspořádaněji, ale o to mi nejde. Vlastně mi teď nejde ani o výnos, chtěl jsem to jen zkusit a něco se naučit.
S hnojením jasný, zkrátka hlavní je barva listů. Dle matkaře snesou holky plné dávky, ale ten hnojil roky Biobizzem a až teď přechází na Plagron. A já mám za to, že Plagron je opravdu dost silné hnojivo a při každé zálivce ho zkrátka není možný aplikovat (to uvádí Plagron v návodu). Možná opravdu jen na nějaké extra hladové holky, nebo v outdoru, nebo pokud zalíváte extra velkou zálivkou, která vysychá několik dnů. Když jsem ze začátku hnojil častěji, vždy jsem měl spálené konce listů a barva byla až tmavě zelenomodrá. Od té doby raději trochu méně.
Cirkulace vzduchu je teď trochu problém, protože se mi pod síť nevejde 15cm ventilátor a jiný nemám. No, tohle musím rychle nějak vyřešit. Ještě jednou díkes.

Old Post 11-12-2020 v 06:11 AM
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

19 den 12/12

Zdarec všem. Tak minulý víkend jsem si docela užil, protože jsem si při zatloukání vylezlého hřebíku zlomil profil a síť se sklapla Takže má euforie z toho, že nemusím sundávat síť byla rychle pryč. Takže jsem vyrobil novou, vše šlo ven a znovu pod síť. Docela sranda a víckrát už bych to dělat nechtěl.
Co se týká celého pěstu, tak nějak dobrý no. Je to první pokus, takže se dají některé chyby určitě odpustit. Můj názor na scrog je, že musíte dát opravdu hodně času a energie do růstové fáze. Tedy hlavně neuspěchat přepnutí. Moje síť je tak z 95% zaplněná, ale v některých okách jsou i 2 vrchy, někde není žádný. Nedalo mi to a šel jsem je spočítat, je jich cca 160. To by asi mělo stačit na slušný výsledek g/w, ale nebudu raději předbíhat. Co se mi nepodařilo vyřešit je ventilace vzduchu pod sítí. Nic se tam nevejde. Chtěl jsem na přítah nasadit hadici a dát ji pod síť, ale nejde to, není místo a stnínilo by to cely levý spodní roh sítě. Zatím můžu spoléhat jen na to, že tam je opravdu dost silný proud vzduchu na malý prostor a něco foukne i pod síť. Ale to se možná jen utěšuju.

Old Post 17-12-2020 v 07:25 AM
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

25 den 12/12

Ahoj, přináším krátký sváteční update. Dlě mě, to vypadá tak nějak normálně na 25 den, ale musím říct, že scrog mě moc nebaví. Je to pro hoky dost stresu, vše je hodně narvaný pod sítí, ke všemu špatný přístup. Mám raději přirozenější pěst, takže příště se vracím opět k metodě sog. Hnojím už každou zálivku, která mi teď vychází 600ml každý druhý den, tyhle holky jsou opravdu hladový. A taky jsem zapomněl na PK 13/14, takže ho od zítra začnu přidávat.

Jinak přeji všem krásné vánoce, pohodové svátky a vše nej do roku 2021.

Old Post 23-12-2020 v 09:03 AM
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

35 den 12/12

Zdarec, všechno jde v klidu, hoky pomalu kynou a mělo by zbývat asi 20 dnů do konce. Hnojím každou zálivku plnou dávku Alga Bloom + (občas) PK13-14 a enzymy a zalévám každý druhý den 700ml. Mám trošku spálený konečky, ale to bude asi od toho pkáčka. V návodu píšou 2ml/l a doladit na potřebné EC základním hnojivem. Ale to nejde, když mám základ bio a PK je mineralní. Takže jsem dával 1,5ml/l. Teploty 25-30C/18-23C, vlhkost 35-40%.

Old Post 02-01-2021 v 11:55 AM
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Tak tady ještě detail v trochu normálních barvách.

Old Post 03-01-2021 v 09:45 AM
Ignac25
Nový Člen

Karma uživatele Ignac25 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Čusek, můj matkar ma taky mango, tak se zeptám jestli si myslíš že budeš kosit do 50dne od prepnuti, já jedu taky hlínu ale pod 600.... A co se týče vůně, jde to přežít??, mám trochu strach k vůli sousedum, přece jen je to kříženec s OG...smrdí více než ostatní odrůdy Nebo v normálu??

Ignac25

Old Post 03-01-2021 v 11:04 AM
Ignac25 je offline   Profil uživatele Ignac25   Find more posts by Ignac25   Foto galerie člena Ignac25   Click here to Send Ignac25 a Private Message   Add Ignac25 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Čus, 50 dnů je asi málo, ale to zatím nedokážu odhadnout. Tak u mě zatím dobrý, cítím jen slabší odér ovoce, ale na smrádek je ještě čas. Matkař mi psal, že na konci květu je to dobrý mazec...

Old Post 03-01-2021 v 17:18 PM
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

45-48d LED - 48-52d+ HPS

na Vonu/Smrad mas predsa filter

Old Post 03-01-2021 v 17:25 PM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:11 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás