Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já třeba jedu 20/4 a od začátku svítim i creedama páč to na té verzi QB nejde vypnout každopádně chápu proč lidí moc automaty nejedou v indooru. Ta doba svícení je extrém, ale naštěstí mám ledna neumím si představit svítit 20/4 se sodou ať to roste!
čaves 20dni života vyška rostlin většina 30cm a ta ve středu ta si jede svoje 40cm a ti 2prcky tym se furt nejak nechce tak jsem je podložil hnojky plagron alga +enzymy a občas postřik vita reac
čus,30den na květu pachač už mam sice jetej ale ješte to zvlada nemužu skalibrovat metr kurva fix furt to ukazuje pičoviny aj když to dam do roztoku skusim vymnenit baterky nebo pujde do koše
Zdarec,tak co ktomu řict af nic moc kytky jsou nejaky nestabylni vyškově rozdil 30cm na nekterych a palice nekde pekny a neco vypada jak smeti takže už je nepojedu in ale jen out to je jina tet maji celkově 43dni nejspiš sem se o nejaky den+- sekl poněvač jsem to nepočital přesne na den
Holla holla přišti tyden seknu kolem vykendu ,nevypada to nejhuř z velkym alekytky nestabilni 4vypadaji uplně jak jiny model ,dalši maji o 30cm min a nekerym se nechce moc dozravat , tak su steho jelen. celkem to mrzi čekal jsem od stockeru na jejich novinku nejakou stabilitu otom bych pochyboval ale jedeme dal