Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Growoli Pěkný palice👍
Časy, kdy stáli automaty za hovno jsou dávno pryč🚀🚀
Za mě pěkný kolo!💣💣
Tipuju kolem 258,3 GGGG
mockrát díky palice jsou velký teda aspoň ty co byli nejvýš. zbytek byl hrozně daleko od lampy 70cm+ a palice jsou takový řidší.. kéžby 250g . řekl bych že to bude méně. palicí je dost, ale jsou lehounký v blízký době ostříhám lístky a nafotim celek a po menším curingu to navážím dík za respond
Tak našel jsem si minutku abych to nafotil. Už jsem z toho cca 20 spálil ale nevádí zkusíte nějakej tip? Váhu prozradim brzy každopádně momentálně si ležej ve sklenicích s bovedou. Když to otevřu tak se okamžitě valí ven silné aroma. Účinek je velice,velice silný okamžitý high. Chuť je taková fruity. Je to dost zajímavej modýlek je to bohužel takový řidší nejsou to žádný kameny. Ale jsem spoko je to parádní mňamka ) na to že byli 4 tak sem i s výnosem spokojenej
Foto č.1 - vše pohromadě
Foto č.2 - dvě kyti dohromady
Foto č.3 a 4 jsou dvě oddělený kyti.