Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » » Fast skleník 2020
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% Pěstitelská

Fast skleník 2020 Příspěvek č. 1

Ahoj lidi, tak konečně jaro! Nebudu to nějak protahovat. Vše jde do skleníku z důvodu utajení. Jelikož mám dost problémy s vlhkostí, tak letos převážně FAST odrůdy + automaty. Snažil jsem se nakupovat docela levně, tak uvidíme co z toho bude.

Automaty:
Northern Lights - Fair Seeds 5ks
Somago - Fair Seeds 5ks
Critical - Fair Seeds 3ks

Fotoperiody:
Shaman - Dutch Passion 3ks
Green Poison Fast - Sweet Seeds 4ks
Tropicanna Poison F1 Fast - Sweet Seeds 4ks
a na zkoušku
AK47 Fast - Fair Seeds 3ks
Amnesia Fast - Fair Seeds 3ks

Všechny semena fotoperiod nepojedu, nevešlo by se to, mám tam taky zeleninu. Automaty 6ks (2+2+2) jsem dal klíčit už v pondělí, protože mi dochází kuřivo. Vylezlo jich 5 (jeden critical nic). Přes den jsou ve skleníku a na noc doma. Zbytek automatů dám začátkem května. Z fotoperiod pojedu od každé 1ks. Pěstovat se bude v kompostu se zeminou asi 50/50. Kýble 10l na automaty a 20l na periody. Hnojky zatím neřeším, mám tu nějaké zbytky z indooru, tak uvidím, jak se to spotřebuje.

Old Post 12-04-2020 v 16:20 PM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zahradnick
Stálý Člen

Karma uživatele zahradnick - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Chápem, že ide o cenu, ale nabudúce sa vykašli na fair seeds a kúp niečo spoľahlivejšie, viac overené 🙂 hodiny a hodiny prace, výsledok za niekoľko mesiacov, tak prečo kvôli pár ušetrenym kackam riskovať vysledok hneď na zaciatku pri vybere toho najdôležitejšieho - genetiky 🙂 a automaty sa sadia rovno do finálnych kvetináčov, presadenim im na nejakú dobu zastavíš rast a to vie byť pri automatoch dosť výrazne negatívum vo finále... Určite budem sledovať, na tropicanu sa veľmi teším, krásna farba aj celkovo zaujímavý strain a asi si tu prvý na groweri, čo to ide pestovať, tak snáď bude report až do konca 🙂

Old Post 13-04-2020 v 12:57 PM
zahradnick je offline   Profil uživatele zahradnick   Find more posts by zahradnick   Foto galerie člena zahradnick   Click here to Send zahradnick a Private Message   Add zahradnick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nikolajmorozov
Stálý Člen

Karma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

za me to jeste co nejrychlejc vymen za novy fast vecicky od humboltd joke, kamose jede uz asi 4 rokem fast veci od sweet a je to takova ta prumerovka, jakoze lepsi nez dratem do oka.. ikdyz na icmagu o vetsine fast strainu psali sensi ze je to vicemene seno ale terpenove o levely vejs jsou quick veci od dinafem.. kamos letos pojede quick gorillu a quick kus tak sem hodne zvedavej!

btw: preju hodne stesti a dobrou sklizen!

"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."

PRVNÍ OUT 2016 - 2x CHEESE
DRUHÝ OUT 2017 - 2x CHEESE, SKUNK, WHITE RHINO
TŘETÍ OUT 2018 - 2x BLACK D.O.G, 2x VANILLA KUSH, 2x CRITICAL MASS, SHARK SHOCK, TANGERINE KUSH, 3x auto AK47 2018

Old Post 14-04-2020 v 20:56 PM
nikolajmorozov je offline   Profil uživatele nikolajmorozov   Find more posts by nikolajmorozov   Foto galerie člena nikolajmorozov   Click here to Send nikolajmorozov a Private Message   Add nikolajmorozov to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shock168
Stálý Člen

Karma uživatele Shock168 - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

GP F1 od sweet.. je asi jeden z top žebříčku venkovek u nás.. Kdo vi vřele doporučuje.. nepsal bych o průměru.. ale nevím jak je na tom zbytek

Old Post 14-04-2020 v 21:15 PM
Shock168 je offline   Profil uživatele Shock168   Find more posts by Shock168   Foto galerie člena Shock168   Click here to Send Shock168 a Private Message   Add Shock168 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drago101
Stálý Člen

Karma uživatele drago101 - 68% PěstitelskáKarma uživatele drago101 - 68% PěstitelskáKarma uživatele drago101 - 68% PěstitelskáKarma uživatele drago101 - 68% PěstitelskáKarma uživatele drago101 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Chlapci chlapci..za1. Fair seeds sú super semena.. To ze nestoja toľko co iné, neznamená ze sú horšie... Ja som teraz odjel automaty od FS indoor a paráda... Zamna brutalita California Snow auto...

ZA 2. Automaty su top do našich podmienok pretože tie palice vyzerajú ako indoor keď sa podaria... Stačí si pozrieť zopár mojich threadov co mam Outdoor a uvidíte,, mier ✌️

CFL RED 125w 2017

AF - Critical,Critical+2.0,Critical cheese,Magnum2017

AF-2018 FAST BUDS

LED, AF... cross+vyroba fem. pelu 2018

AF 2019

SWEET HAZE AUTO F1 2020

Old Post 15-04-2020 v 16:16 PM
drago101 je offline   Profil uživatele drago101   Find more posts by drago101   Foto galerie člena drago101   Click here to Send drago101 a Private Message   Add drago101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nikolajmorozov
Stálý Člen

Karma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% PěstitelskáKarma uživatele nikolajmorozov - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

citace:
Původní příspěvek od Shock168
GP F1 od sweet.. je asi jeden z top žebříčku venkovek u nás.. Kdo vi vřele doporučuje.. nepsal bych o průměru.. ale nevím jak je na tom zbytek

prevazne jede sweet cheese, podle nej top(no.. za me 6/10) a creaam caramel tusim.. poisona sem palil kasiku(femku) asi tri roky zpet a byl to celkove hutnej, tezkej a takovej trochu chem kour. bavilo me to..

loni sem mel od fast buds 8x gorilla glue a neskutecnej propadak! na netu palice jak stehno ale ja mel ve finale na osmi kytkach 8x palice typu "oroseny listy".. mel sem i af blue acid od kalashnikov seeds(nebo jak) a o xx levelu vejs!! kamosi, na moje doporuceni, jeli taky fast buds veci a kdyz si tak vzpomenu nejlepsi strain byla ta cali snow.

pardon za ot

edit: jeste k tem sweet seeds.. zalezi kdo co pozaduje, pac kdyz nekdo povazuje jejich susinu (pro mne prumer) za chutove a vonave top tak ok. nemam nic proti, 100 lidi 100 chuti..

"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."

PRVNÍ OUT 2016 - 2x CHEESE
DRUHÝ OUT 2017 - 2x CHEESE, SKUNK, WHITE RHINO
TŘETÍ OUT 2018 - 2x BLACK D.O.G, 2x VANILLA KUSH, 2x CRITICAL MASS, SHARK SHOCK, TANGERINE KUSH, 3x auto AK47 2018

Old Post 17-04-2020 v 21:00 PM
nikolajmorozov je offline   Profil uživatele nikolajmorozov   Find more posts by nikolajmorozov   Foto galerie člena nikolajmorozov   Click here to Send nikolajmorozov a Private Message   Add nikolajmorozov to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Karma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% PěstitelskáKarma uživatele Jálo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ahoj všichni, no, já čekal, že Fair Seeds se nebude všem líbit, ale mám s tím už své zkušenosti. Dříve sem měl semena za tisíce a neviděl kolikrát rozdíl, nebo spíš 2-3 kytky z 5 dobrý a zbytek průměr. Možná je to má chyba, ale o všechny kýtí se starám stejně a mají také stejné podmínky. Jelikož letos šetřím, tak prostě tato ekonomická varianta. I z no name se dá vypěstovat super kytka, tak proč ne od FS?

Fair Seeds má určitě taky (některý) slušný kytky. Třeba NL byl minulej rok v pohodě. Poměrně velký kytky a 4 z 5 stejný a opravdu pěkný a dobrý kuřivo. Ty fast odrůdy jsou letos asi novinka a beru je na zkoušku, myslím, že to nezajímá jen mě. Ale třeba "slavná" Blue Berry od FS je dle mě docela seno. Somango chci pro sladkou chuť a manželka si občas ráda zahulí něco slabšího. Automaty jsou hlavně pro radost. Shamana sem už jel a opravdu mi vyhovuje, plíseň se dá ohlídat, chuť v pohodě a účinky super. No a od Sweet Seeds mě zaujal GP a rád si ho vyzkouším, Tropicanna Poison je opět na zkoušku a u nikoho sem ho zatím neviděl.

Jinak automaty jsou od pátku přesazené v 10l kýblech. Vím, že je lepší je nepřesazovat, ale na okno se mi fakt pět 10l kýblů nevejde a i ve skleníku byla zatím zima. Teď už je nechávám ve skleníku i na noc. Mají druhý "mini skleník" z petky, snad to bude stačit, protože ráni je tam tak 6-7C. Jelikož počasí nic moc, tak to zatím moc neroste. Minulý rok bylo v tuhle dobu teda větší teplo. Kompostu bylo hafo, takže všechny kytky letos budou ve 100% kompostu (nahoře uvádím 50/50). Fotky zatím nemají cenu přidávat.

Díky za komenty a klidně pište zkušenosti s FS, já té bance docela věřím. Má podobné kvality, jako většina ostatních (a nesežerte mě), protože seno už sem měl i od těch známých-drahých a určitě nejsem sám. Je to vždy malá loterie a výsledek neznámý. Nebo snad nakoupíte 5 semen za 1500 a máte z toho 5 kytek jaký nikdo nikdy neviděl-nehulil? To asi ne, je to prostě kolikrát loterie.

Naposledy upravil Jálo 19-04-2020 v 19:07 PM

Old Post 19-04-2020 v 17:41 PM
Jálo je offline   Profil uživatele Jálo   Find more posts by Jálo   Foto galerie člena Jálo   Click here to Send Jálo a Private Message   Add Jálo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sakumprdum
Stálý Člen

Karma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Pokud chceš ve skleniku zvýšit teplotu dobře to funguje když ve vnitř v přes noc zapališ zepar sviček a hned jsi o par stupnu hore

komu se neleni tomu se zeleni

Old Post 19-04-2020 v 19:30 PM
sakumprdum je offline   Profil uživatele sakumprdum   Find more posts by sakumprdum   Foto galerie člena sakumprdum   Click here to Send sakumprdum a Private Message   Add sakumprdum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

nojo no, ale to bych musel mít ty kostelní, co maj aspoň 50 cm ne nebo jak dlouho to vydrží hořet? taky je to dost nápadný. to by mě fakt nenapadlo dobrý

Old Post 19-04-2020 v 19:40 PM
sakumprdum
Stálý Člen

Karma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Přeba kostelni no nejaky co vydržej dlouho nebo přitapet topeničkem

komu se neleni tomu se zeleni

Old Post 19-04-2020 v 21:12 PM
sakumprdum je offline   Profil uživatele sakumprdum   Find more posts by sakumprdum   Foto galerie člena sakumprdum   Click here to Send sakumprdum a Private Message   Add sakumprdum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Ahoj groweři, od vyklíčení prvních automatů uplynulo 22 dnů a z 5 kousků už jsou jen 4. Na jedné kytce mi uhnil stonek. Ještě nikdy se mi to nestalo. Pravděpodobně způsobeno "miniskleníkem" z petky v nočním procesu. Stonek byl úplně chlupatej, setřel sem to hned, ale stejně po 2 dnech uhnil. Neřeším, i když to zamrzí. Jinak to trochu povyrostlo, ale noci byly stále chladný, takže žádnej zázrak ani tragédie. Včera sem dal klíčit periody a to v počtu 2ks Shaman, 2ks GP, 2ks TP, 1ks AK47 a 1ks Amnesia. Takže opět malá změna, doufám, že se mi to vejde do skleníku. Nebudu riskovat nové neprověřené AK47 a Amnesia od Fair Seeds, jelikož můj cíl je alespoň 1kg suchého. A jelikož vše bude v kýblech, tak počítám v průměru 150-200g na kytku. Pojedu na 6 hlavních větví pro úsporu místa, lepší prosvětlení a pro lepší materiál. Řídký spodky mě vůbec nezajímají a taky mě to nebaví čistit. Druhou várku automatů dám klíčit, až se trochu zlepší počasí.

1 foto automaty celek 22 den
2 foto uhnilej stonek
3 rok 2019 (víc fotek nemám), letos to bude podobný

Naposledy upravil Jálo 01-05-2020 v 09:52 AM

Old Post 01-05-2020 v 09:29 AM
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Už to kvete! NL a Somango of Fair Seeds jsou od včera v květu. Critical zatím nic a druhá NL je nějakej kripl. Už sem to měl i minulej rok na jednom automatu od Fast Buds. Nevím čím to je, přikládám foto, tak pokud někdo máte zkušenost, rád se to dovím. Možná je to prostě zmetek z výroby, nebo špatný klíčení. Má divný větve a třícípý listy + ty tečky a fleky na listech. Jelikož se mi zdál vrch nejhorší, zaštíp sem ho, ale leze to tak ze všech bočních větví. V týdnu má prý sněžit a v noci mrznout, takže tu bude zase docela vtipný, ale i přesto sem dal klíčit druhou várku automatů. Zatím můžou být pár dnů pod úsporkou a snad už se to počasí pak zlepší. Ale tyhle straší to taky daly, takže to snad dopadne. Periody už jsou pár dnů v hlíně (100% klíčivost), přes den ve skleníku a pár hodin taky pod úsporkou doma. To je zatím vše, mějte se!

2 NL - nejnižší automat ze všech 3, ale zase nejširší
3 Somango - taky slušný, ale nevětví se tak pěkně jako NL
4 Critical - nejvyšší, ale asi to bude takový úzký torpédo
5 NL zmetek, čím to je, nebo co to je? fakt mě to zajímá

Naposledy upravil Jálo 10-05-2020 v 19:59 PM

Old Post 10-05-2020 v 17:28 PM
Growoli
Stálý Člen

Karma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% PěstitelskáKarma uživatele Growoli - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Trojcípý listy jsou podle mě dědictví ruderalis, některé to mají..
Ale ty fleky nvm čéče, vypadá to na výkyv v pH,už jsem to taky párkrát měl a taky jen na jedné z 10 třeba divné

https://tenor.com/ulIr.gifhttps://tenor.com/ulIr.gif

Old Post 10-05-2020 v 19:26 PM
Growoli je offline   Profil uživatele Growoli   Find more posts by Growoli   Foto galerie člena Growoli   Click here to Send Growoli a Private Message   Add Growoli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

asi ji vyhodím, vypadá hrozně. ten výkyv PH se i moc nezdá. podle mě je to prostě tzv kripl a nikdo nic jinýho nepíše. jedna strana větví jakoby OK a ta druhá úplně zkriplená. jinak dnes ráno -1C všechno až na ty 4 automaty mám doma, ale dnes je taky dám na noc domů, je to fakt extrém a už jsou všechny v květu.

KRIPL - mám ji vyhodit, nebo dojet? zajímá někoho, co z toho bude? místo zatím nezabírá, jen se mi fakt nelíbí.

Old Post 12-05-2020 v 10:14 AM
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

NL a Somango 4 den květu, Critical asi 2 den květu

vzadu ty rajčata si moc nevšímejte. jsou zdecimovaný mrazem, jelikož je tam mám už od dubna. pokud to nerozjedou, budou nahrazeny.

Old Post 12-05-2020 v 10:40 AM
Jálo
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

a kripl

Old Post 12-05-2020 v 10:55 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás