Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Herecky mi robia radost .. farbu maju peknu, nic im nechyba, korene vykukuju z kvetinacov .. klima dobra .. svetlo maju na plno 240W a 50cm vzdialene ...
...ked sa prida na svetle .. malo by sa aj na hnojkach? uvidime co nato povedia listy ...
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
zdravicko .. mam pocit, ze po zmene periody ziadna ina zmena .. asi na ne fakt pozeram casto , ked nevidim progres .. no nic uvidime co bude dalej .. jedna herecka trosku bledne .. posledne ec dostali 1,4 .. nabuduce myslim , ze mozu dostat viac ...
zdravicko pani .. herecky dostavaju kazdou zalievkou viac hnojky , ale listy naopak stracaju farbu .. ide to od starych velkych listov .. kolko toho Biobizz mam liat ? .. 2ml/l grow a 1 ml/l bloom naposledy a ec 1,4 .. vizera to , ze tie hnojky niesu bohvieco .. herecky ani velmi nerastu .. po prepnuti narastli len zopar cm ..
2ml/L grow je do light mixu malo obzvlast v tenhle fazi. Dej jim klidne 5ml/L pokud se vejdes do nejakyho rozumnyho ph. Ale jestli ti ph spodne pod 6 jako me, muzes ho zvysit treba alga micem nebo rhizotonicem.
Subatomic .. praveze herecky su v grow mixe nie light , preto som zacal hnojit opatrnejsie , ale ten Biobizz vizera byt celkom slaba hnojka .. na Plagron reagovali herecky vzdy ovela citlivejsie .. toto vizera ako by som tam lial cistu vodu .. 5 ml/l je viac ako pise biobizz tabulka .. mas to vyskusane ? kolko k tomu potom este bloom zlozky? .. ostatne doplnky nemam .. iba grow a bloom ..
kazdopadne herecky zacali blednut po prepnuti a zapnuti svetla na plno .. tak by som povedal , ze hnojky treba pridat hned ako sa prida na svetle ... akurat som nevedel o kolko .. vlastne este stale celkom neviem .. nova hnojka no ..
EC u organiky vůbec nemeř je to zbytečný.
Hnoj podle tabulky a to každou zálivku. Ja používám grow, bloom a top max, občas dam i bio heaven.
Osvědčilo se mi ph držet na 6.3 jelikož mam vodu z kohoutku, po odstáti ma ph 8 a upravena voda stejně vyletí zpátky nahoru... Tudíž se mi osvědčilo ph upravit na tech 6.3 a ono to nevyskoči tak rychle do té doby nez to zase zaleju. Jeto pouze moje zkušenost ale třeba to může bejt i tvůj problém... Protože ty deficity co máš, určitě nejsou špatným dávkováním ale špatným ph
Ahoj
Nejsem si jistý,ale myslím že bio hnojky se nedají změřit,ukazuje to šílené hodnoty,ale teď nevím přesně jestli se to týká výtoku při zalévání nebo přímo namíchaných čerstvých hnojek
Každopádně 2.9 je mega na to že jsi dal jen 4ml grow složky
Čao za mě jim přidej na krmení, do lightmixu hnoj i klidne 4-5ml/l kdyz holky budou blednout, podle tabulek se řiď jen orientačně a koukej spis na kytky co potřebujou. 4ml/grow jestli ti ukazuje ec 2.9 tak si skalibruj merak. Ale celkově EC měřit u organiky je docela zbytečné. Ja když namíchal 3ml grow , 6ml bloom a 1ml topmax tak sem mel EC 1.9 a vstupni voda ma 0.4. Enzymy bych za mě taky nelil zbytečné a akorat ti to tam může dělat bordel. A PH bych taky neřešil , hlina si PH srovna sama. ;-)
zdravicko pani a diky za vase poznatky .. tiez som si hovoril ze to ec bude blud .. nalial som im tam tie 4ml/l grow a 1ml/l bloom .. PH meter som kalibroval dnes a aj tak mal odchylku iba 0,1 .. hodnoty zalievky drzim medzi ph 6,3 - 6,8 , tak tu by som chybu vylucil .. 2ml/l grow listy bledli ,tak uvidime co bude pri tych 4ml/l ..
Light mix je dostatečně předhnojeny nato, že na růst se nemusí dávat žádný hnojky. V této fázi cca 14 dni květu dávám 3ml grow 2ml bloom 1ml max /L na růst neluji nic
Ph stále držím kolem tech 6.3.
Zkus změřit upravenou čistou vodu a změř znovu za 12 hodin. Samozřejmě, ze kdyz někdo točí vodu v rozmezí 6 az 7 ph tak si stim hlína na to jedno kolo dokáže poradit ale ten komu tece voda příliš nízká nebo příliš vysoká tak si hlína ph sama určitě nesrovna a casem se rozhodí a pak nepomůže ani 10ml/l