Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak je tady 21.den 12/12 děvčátka mi dělají radost, krásně se vytáhli mají cca 66cm.
🌡️☀️25°C
🌙19°C
Vlhkost
☀️60%
🌙70%
Ec 1.4
pH6.3
Papání: atazym, max, clean, Advanced Silica , Bloom stimulator, a jednou týdně calmag xtra
Čus mám ho přesně na středu boxu, ale jsou tam červené led světla které jsou v levo a na pravé straně jsou posunuté viz foto. Asi proto je víc nasvícena levá strana. Až dojedu tohle kolo tak to posunu mám to navrtané ve stropě a nechce se mi s tím teď šaškovat.uvidim jak to dopadne.
Hmmm,tak to ještě pěkně nabyde....to má ale teda dlouhou dobu květu,ale ono se to kolikrát vyplatí počkat... oproti těm rychlým strainum,ale i tam se najdou výjimky....
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT
Parádně ti tam bobtnají ;-) Zajímalo by mě, jak velký vliv na to onen LED panel. Koukal jsem na něj před pár týdny na netu a stojí slušnou raketu Ale výsledek zatím předčívá má očekávání.
Amnesia Haze mám už nějakou dobu v předvýběru na některé z dalších kol, tak ti držím palce a budu nadále sledovat ;-)
Zdar bobtnají krásné jsem velice spokojen a ten led panel je fakt dobrý. Ještě mám před sebou 3 - 4 týdny uvidím jak to půjde. Šišule jsou krásně tvrdý a obsypaný. Na příští kolo mám green gelato už se na něj těším 😁
Díky za K a že sledujete