Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čao. Koukám že jsi se pustil do SLHF5. Taky jsem ho bral na CF. 17ks reg. 2400,- neber to 🤣. Dotaz:co máš všechno za geny? A druhá otázka : budeš přebytečný řezy dávat na zahr.bazar? Kdyztak bych byl vážnej zájemce
ten lemon haze od Ethos má v genetike J. Herera. KKs to je krížom krážom šlachtené. Som zvedavý, že čo z toho za paranoiu vypestím.
:-(
Shining Siver Haze od RQS je ich verzia na slávny SUPER SILVER HAZE od Mr. Nice.
Lemoniak od nich je proste variacia na Slavny Lemon Haze od tých expertov GHS.... Niekde uvadzaju, že je to cross ich Amnesia Haze s Lemon Skunk a niekde práve Shining Silver Haze s Lemon Skunk. A niekde aj zamieňaju pozície samca a samíce...... tak si vyber..... každopádne je ich Lemon zabiják.... best best best
Naposledy upravil shivasambhu 10-11-2019 v 10:41 AM
Kreator hele cca nekdy po novem roce bude lemon berry candy og sativovy pheno ktere melo 19,8 % thc ale nejdriv musim zajistit sam sebe pak ostatni co zbyde
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
Tak a selekci lemon haze ethos genetix davam zitra 1o semen klicit do 60x60 cm boxu pod led astroideal 2x75 prikon150 w a zbylich 7 necham na jaro ven kde znich odeberu rezi na pohlavy a necham vykvist uvidime co ztoho bude
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...
Původní příspěvek od Elvírka Z Cannafestu mam od Ethosu Ethos Cookies R2 a Original Mandarin Cookies, nemas nahodou v zasobe stejnou genetiku??
Ahoj,
muzu se zeptat,kde jsi je na lonskem Cannafestu nasla?Ja jsem sel na Cannafest jen kvuli nich. chtel jsem nejaky info a nejaky semena a patek ani sobota tam nebyli;-) Byl jsem i v produkci a tam mi rekli,ze se ve ctvrtek zaregistrovali a na stanek vubec nedorazili..tak me zajima,kde jsi se tam s nimi potkala a kterej den?Bylo to v nedeli?
Jinak celkem me zklamali hosi..psal jsem jim nekolik emailu a nikdo z nich nikdy neodpovedel.
Jsem i zaregistrovanej u nich v klubu a customer support maji teda o nicem.Mluvim z vlastni zkusenosti,nevim jak ostatni..
Diky za info ;-)
Původní příspěvek od Yaakub 2 HVR: my je našli v sobotu v těch menších areálech... jako stánek měli pouze stůl a na něm vyskládaný krabičky se semínky
Ahoj,
jj uz mi psal i Elvirka,ze je taky nasli..tak jsem byl asi slepej..prosel jsem to tam patek i sobotu asi 10x a na stanku kde meli byt nebyli no...smula..Me spis vadi,ze jsem jim psal na mail i facebook a do dneska mi nikdo neodepsal...
Ale diky za odpoved;-)
Ahoj,
muzu se zeptat,kde jsi je na lonskem Cannafestu nasla?Ja jsem sel na Cannafest jen kvuli nich. chtel jsem nejaky info a nejaky semena a patek ani sobota tam nebyli;-) Byl jsem i v produkci a tam mi rekli,ze se ve ctvrtek zaregistrovali a na stanek vubec nedorazili..tak me zajima,kde jsi se tam s nimi potkala a kterej den?Bylo to v nedeli?
Jinak celkem me zklamali hosi..psal jsem jim nekolik emailu a nikdo z nich nikdy neodpovedel.
Jsem i zaregistrovanej u nich v klubu a customer support maji teda o nicem.Mluvim z vlastni zkusenosti,nevim jak ostatni..
Diky za info ;-)
Pokud nevadí tak si zde odloží své zkušenosti s Ethos Genetics.
16x SLH F5 následovala selekce kdy zbyly 4 hezký matky.
Z těch vzniklo první testovací kolo po kterém jsem uznal že by chtěl ještě dovychytat Aero systém. (kolísavé PH)
Po 3 kole jsem zavítal na MMM kde jsem se svou troškou zavítal na stánek GShopu. Nechal změřit a čekal kolik % na mě vybafne. Nakonec jsem stál s otevřenou hubou a zíral na krásných 28%THC a pod 2% CBD.