Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...............................Zdarec Hulici.....................................................
Zaujimalo by ma kto ako dlho uz nehulil?
Preco nehulil?
A na co caka?????
Napriklad ja som nehulil z priblizne mesiac a preco????????
Lebo pripravujem sa na prijimace pohovory a na talentovky!!!!
Teraz by sa mi asi zisiel Power Plant!!!!!!
já ted žeru naky antibiotika na akné tak nehulim páč tuhle když sem zahulil tak sem myslel že chcípnu a včera když sem to zas zkusil, tak to vůbec nebyli žádný stavy..prostě shit...seru na to, ještě dva tejdny mně čekaj hmmmmmm to budou muka :-)))
nehulim pres tyden, jen o vikendu. Naprosto mi to vyhovuje. A proc? Protoze mi pak konopi muze dat daleko vic nez kdybych byl v rausi neustale...
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Ja si nejak tiez nepametam kedy som nebusil,ale samyzda ze to bolo asi tak pred mesiacom ked som bol na nocnej,inac dobre padne taky tyzden bez makesu, potom si toho uzijete (hulenia)viac, po takom tyzdni to dobre zapise, nieze by som mal take tyzdne casto <>,.
Ja si už ani nepamatám kedý som bola naposledy chora, muselo to byť aspon pred 6 rokmi a to som vtedy ešte nehúlila!
Čiže dalo by sa povedať že húlenie prospieva mojmu zdraviu!
Ja tedka budu prestavat protoze to ma na mou kratkodobou pamet vliv takze si prd pamatuju,ale jinak hulim jen o vikende protoze o vikende neni zadnej stres nemusim se ucit muzu si jit spat kdy chcu a tak proste ta vykendova pohoda dela svoje a jeste kdyz hulite kazdej den tak je to o nicem to uz sem se kolikrat vubec nedokazal skourit.