Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a kdyz na tom mam nejakou havet vypada to jak ty svilusky a trasenky, uz jsem to postrikal tim vyvarem z tabaku, ale furt tam ty kurvicky jsou na tech listech, mam smysl se s tim takhkle 20 dni pred sklizni dal zabyvat?
Cus hele za me docela fajn setup vypada slusne.Osazenstvo mas odolne jiny vzor by podle me na tak drasticke prehnojeni reagoval hur.Durgu jsem jel taky kdysi a jsou fakt nesmrtelny.Jinak jak pises na zacatku s tema dvouma hodinama fosfaty tak spojitost tam je ale pouziva se to ale v geologii ve vrtech nevim kdo ti to poradil ale asi to nebude moc dobry kamarad a ten fosfat tam nelejes ten prave vyplachujes.Jinak byt tebou bych se drzel jen jednoho zdroje a byl za nej rad.A ne potom jit na verejnost a vytahnout 2hodiny neceho v hloubkovem vrtu.Ale na prvni kolo mi to prijde slusne minimalne ideove.Sam vim jake to je ,kdyz je na to clovek sam ,takze motivacni karmicka leti.
Nic neřeš jasně furť sviť 12/12, jeď to minimálně tolik dnů kolik ti řekl matkář nebo kolik píše seedbanka. Ty blizny co jsou hnědý muselo jich být víc jak 50% mě to vyhovuje i daleko víc. Proplachuj min 15 dní před kosou takže v tomto případě 40 den od přepnutí. GL.
Uz tyden proplachuju, a kytky solidne zhnedly, pozoruju ty krystalky a vsechny jsou furt ciry, ale trochu me desi to jak je to hnedy, bojim se aby to neprezralo.