Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No to jsem si myslel, že bude nízké ph. Teď to musíš prolivat vodou s vyšším ph až ti z toho poteče okolo 6,4 ph. Doporučuju kohoutkovou vodu, ta má ph přes 7, ale přidej do ni trochu hnojiva, jinak se tomu nebude moc chtít. Neboj se to prolit třeba roztokem s ph 7, půjde to líp nahoru.
a to jsem si myslel ze deštovka bude cajk no dobra to bude chtet min 100L vody jeste ze sem to vcera moc nezalel ja sem taky myslel ze to ph bude spatne protoze vykazují znamky nedostatky vapníku boru bromu nektere zeleza phosforu co sem se díval kdy probíha latkova vymena pri jakem ph asi to i odpovída realite
tak jsem jim dal poradne nijagary vstupní voda ph 7 EC 0,08 vytok ph 6,1 -6,3 EC 1,42
vytekla s toho pekne hnusna kejda tak uvidíme zda se dají dohromady jsou ted 12/12 39.den a jako pišou 8-10tydnu tak uvidíme
tady přikladam nějake to mango jsou to mateční rostliny dělané s centralu fem semínek tak uvidíme mam na vyber z 8 fenotypu tak uvidíme od kazdeho mam v zaloze 3 řezy vypadají nadherně řizky hodily kořeny za 9-10dní ted druhy den v hlině a koreny uz prorustají spodem nadhera
Tak teď je to cajk, až budeš zalívat příště, tak zkus ze dva květináče zas změřit ať víš že to ph drží. Jinak ta náprava v hlíně trvá dýl než třeba v kokosu, ale do týdne by se to mělo spravit. Snad jsem pomohl, ať se daří.
ja sem selektoval ze 20 kusu nakonec 4 matky 2 jednoho stejneho phena to jako je top a pak 1+1 ale vse je cajk ale ta jedna je zajimava ze jakoby na rustu to jela takove nic moc velke listy hodně ostre vypada to jak zakrsly stromek a potom po přepnutí to predjede vsecko co je v boxu a vynos uplně jinde ted sem byl u kamoša na to mrknout a hruza no sem zvedavy na sebe ja ted dojízdím a řezy uz mam v 7 l kvetníkach za 14 dní jen přehazuju z modryho do cervenyho boxu
Zdravicko, mne napada ochutnat .. na radiatore kusok vysusis z vecera do rana. Rano si to sice velmi nevychutnas, ale budes sa vediet rozhodnut lepsie si myslim ako s mikroskopom .. ked to robi co chcem , tak to seknem ... ked je to slabe este to necham.
8-10 tyzdnov - v 8. by mala byt zrela a prinasat lahsie stavy (mikroskopom by si v tejto dobe mohol sledovat zakalovanie trochomov z cirej do mliecna) a cim viac casu jej doprajes na dozrievanie az do vrcholu na konci 10. tyzdna, tym by mala viac uzemnovat (v tejto dobe by uz trichomy mali byt jantarove .. skusenejsie oko tu zmenu farby vidi asi ako pri ceresni ci jahode) Kazdopadne mi nic neverte a vsetko si radsej overte!
dík borci me se spíš jednalo zda se to dofoukne nebo ne kdyz tomu dam 14 dní ....hulit po ranu si nemuzu dovolit to ja maximalně před spaním když mam plnou hlavu věcí které tam nemají co dělat