Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 210w son-t
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
aaaaa
Stálý Člen

Karma uživatele aaaaa - 79% Pěstitelská

Nápad 210w son-t Příspěvek č. 1

Zdravím mám 2 krát 210w výbojku kulatou osram, a chci se zeptat jestli když mám nastavenou lampu na 250w jestli to nebude zhasínat?a jestli jo tak jak často!a vadí to?Dik za radu

Old Post 04-02-2004 v 21:38 PM
aaaaa je offline   Profil uživatele aaaaa   Find more posts by aaaaa   Foto galerie člena aaaaa   Click here to Send aaaaa a Private Message   Add aaaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

2x210W? a ako nastavenu na 250W?

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 07-02-2004 v 12:57 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aaaaa
Stálý Člen

210w není sen Příspěvek č. 3

potřebuju vědět jestli typ son-t je sodík a je to 250 kulatá!Dneska sem si čorl další 2!!

Old Post 08-02-2004 v 19:29 PM
aaaaa je offline   Profil uživatele aaaaa   Find more posts by aaaaa   Foto galerie člena aaaaa   Click here to Send aaaaa a Private Message   Add aaaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

"čorl"? To jako v elektru nebo si proste vylez na lampu a vysrouboval ji? K-

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 08-02-2004 v 20:57 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hajavan
Stálý Člen

Karma uživatele Hajavan - 88% PěstitelskáKarma uživatele Hajavan - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

vcera jsem byl u kamose a on mel na stole kupu huleni, tak jsem mu pulku ukradl. a zejtra jdu pro zbytek.

fuj,)((

nejsem muz nejsem zena nejsem pes ni kocka ............ jsem NIC

uz se tesim az odsut vypadnem !!!

Old Post 08-02-2004 v 23:01 PM
Hajavan je offline   Profil uživatele Hajavan   Find more posts by Hajavan   Foto galerie člena Hajavan   Click here to Send Hajavan a Private Message   Add Hajavan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
breeder
Grower Team

Karma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% PěstitelskáKarma uživatele breeder - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

- jo, 210W nejsou většinou sodíkovky ale rtuťovky,
já mám dvě doma(osram a ???) a nepotřebuje se na to ani startér ani tlumivka jen
malá keramická objímka

člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce

buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu

Old Post 09-02-2004 v 15:24 PM
breeder je offline   Profil uživatele breeder   Find more posts by breeder   Foto galerie člena breeder   Click here to Send breeder a Private Message   Add breeder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aaaaa
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

To je každého věc!Já mám na rozjezd hrozně malé finance!ale vy skušení ste hrozní frajeři!!kdybich vám dal do ruky ken tak uděláte taky hovno,dík za radu!!

Old Post 09-02-2004 v 19:13 PM
koffe
Stálý Člen

Karma uživatele koffe - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Nevím proč bys chtěl aby ti tu někdo radil. Jestli na to nemáš tak běž někam makat. A jestli máš ručičky dozadu tak nepěstuj. Chtěl bych vidět tebe kdyby ti někdo vlezl domu a vyčoroval ti žárovky :-))

Old Post 09-02-2004 v 21:14 PM
koffe je offline   Profil uživatele koffe   Find more posts by koffe   Foto galerie člena koffe   Click here to Send koffe a Private Message   Add koffe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Garf
Nový Člen

Karma uživatele Garf - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

to aaaaa:

To musim i ja pridat kritiku, taky nepatrim mezi ty, co si z jedne vyplaty muzou poskladat pestirnu za 5k ...ale nez bych nekde (nekomu) sbalil cokoliv kvuli kytkam, to si radeji pockam na dalsi vyplatu i za cenu toho, ze mi ta kyti scipne!! A pozn. jsem zacatecnik, takze reciciqy o zkusenejch si nechej...

Old Post 11-02-2004 v 13:38 PM
Garf je offline   Profil uživatele Garf   Find more posts by Garf   Foto galerie člena Garf   Click here to Send Garf a Private Message   Add Garf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

aaaaa: vážně myslíš, že jsme banda frajírků? to je mi tě celkem líto. jo a prosímtě co chceš dělat s tím kenem? to máš na řezání klonů nebo na FIM?

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 11-02-2004 v 14:38 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aaaaa
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Sory hošija to tak nemyslel měl sem v poslední době špatné období!!ještě raz soorryy!!

Old Post 12-02-2004 v 21:01 PM
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

aaaaa: špatné období má každý, ale aby kvůli tomu kradl výbojky z lamp?! no snad už jsi se dal dohromady a kdyžtak využij štědrou Expresionovu nabídku. měj se

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 13-02-2004 v 07:04 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Elf
Stálý Člen

Karma uživatele Elf - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

aaaaa: Sem taky zacetecnik, ale uz sem pochopil ze na lampy nema cenu lezt: a) nejsou tam HPS, ale SHC, nevim presne co to znamena jenom mi kamos rikal, ze ma nevhodne spektrum- zluta. b)i kdyby ti pod tim neco rostlo, tak pocitej ze tam polezes jednou za mesic, protoze sou vetsinou vysviceny, pokud tedy neukradnes jednu, pockas 14 dni a nevlezes na stejnou lampu profunglofku. Ja mam 70W Son-t Pia od Laca komplet: nova vybojka, starsi zapalovac a tlemivka, Laco je velice naklonen k dohode a ma velce dobry ceny, hlavne ja kdybych lez znova na lampu, tak z ni spadnu, nevim jak ses na tom ty, ale podle me ty 210W sou za a na tech vysokejch a na to potrebujes jerab a za b jsou to jeste horsi nez SHC, nemyslis, ze je lepsi posetrit a koupit neco, o cem vys, ze je to prave a chvilku ti vydrzi. Dale bych rad rekl, ze stary ostrileny, prominte ten vyraz, groweri sou z 99,9 procent velice ochotni lide, kteri ti radi poradi, pokud je zbitecne nenapadas

Old Post 17-02-2004 v 21:30 PM
Elf je offline   Profil uživatele Elf   Find more posts by Elf   Foto galerie člena Elf   Click here to Send Elf a Private Message   Add Elf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás