Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky zatim se pořad mam co učit Prvni kolo sem palil 350w ted zkousim o neco malo vic ale plna to neni tak 400max 😉 plnou sem zkosel ale bylo tam 32 a piskal ten alternator na kterym se to tlumi tak sem to o neco ubral
Den 54.12/12
Zdravím po delší době z tohoto kola sem mírně zklamán na 54 den nic moc můžu si za to sám holky měli nějaký čas vysoke ph vytok 7.5 teď sem na 7 tak nespis nebrali živiny koupil sem si na doporučení odvlhčovačku funguje dobře drží vlhkost mezi 40% az 45% tak snad plíseň teď nebude problem dvě kytky co by měly byt orange bud už prolivam jen vodou zbytek budu hnojit tak do 60 dne uvidím jak se to bude vyvíjet na dalsi kolo tu mam seminko orange ještě a pak bilou vdovu a objednal sem si ještě další muj výběr nakonec padl na white rhino , bubble gum , critical 2.0 , critical orange punch , a gorilla tak ještě uvidim co vyberu do dalsiho kola 😉 posledni fotka pokus z mikroskopu orange😄
Den.69 12/12
Zdravím všechny kdo sledují tak včera večer proběhla kosa asi dvě kytky by ještě par dni chtěly ale už sem nechtěl čekat 😄 vynos bude menší ale na tu bidu i tak dobrý muj tip doufam aspoň 250 😉 fotky z bleskem nic moc neumim fotit
Cau v rustu 200w v kvetu neco mezi 350 400w z odvlhcovackou sem spokojen svou praci udělá 😉 drzi my vlhkost na 40% cca jedine co my vadi je ze trochu topi zveda my teplotu cca o 5 stupňů stala něco malo přes 3litry
Tak mám usušeno zase sem překvapil sam sebe bylo toho vic než první kolo 😄 celkem slušných 443g moje odhady sou zatim teda pěkně bídný 😄 bosaky maji 2x 7g a jeden neco pres 8 ten největší sem musel rozdelit mel pres 200 a to my gramovka neda 😄 ja sem spokojen a můžu pokračovat další kolo bude 4x bílá vdova 2x the church 1x orange ještě
3.den 18/6
Zdravim tak tu mám 3. Kolo den myslím 3.den do boxu dáno v sobotu pojedu teď 7 kusů jedno semínko nevyšlo osazenstvo 4x white widow , 2x the church , 1x orange bud