Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Saphire mango Humbold seed 9ks
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

ahoj,

Ma to citrus / mango chut , vonu jak uvadzaju? na Canna2019 boli/su humbolt takze som to zobral na test, bol tam aj nejaky typek co to mal od nich naposledy a velmi to chvalil

foto vyzeraju fajn

BTW matky si chcel z femiek robit? predpokladam ze ano lebo tento strain ako regular nemali

Old Post 02-11-2019 v 22:14 PM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ivanski123
Stálý Člen

Karma uživatele ivanski123 - 95% PěstitelskáKarma uživatele ivanski123 - 95% PěstitelskáKarma uživatele ivanski123 - 95% PěstitelskáKarma uživatele ivanski123 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Ahoj taky me nadchlo tohle vlakno ....mam je cca 4 tyden na rustu. Jedu svoje 5 ty kolo a musim rict, ze takhle vitalni kytky jsem snad jeste nemel. Spodni listy ve 3 tim tydnu pres celou dlan, stonky tlusty jak obyc tuska od kohinoru....myslim ze to bude dobra genetika. Jedu jen organiku - guanakalong a zatim prospivaji skvele. Na Canna jsem si od nich jeste koupil v akci Gorrila Breath 10 ks za 1400. To mango jsem bral z 5 semen, kde meli akci 5 + 5 a vysly na 1100,- coz mi prijde dobra cena.

Old Post 04-11-2019 v 14:27 PM
ivanski123 je offline   Profil uživatele ivanski123   Find more posts by ivanski123   Foto galerie člena ivanski123   Click here to Send ivanski123 a Private Message   Add ivanski123 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psyweed
Stálý Člen

Karma uživatele psyweed - 95% PěstitelskáKarma uživatele psyweed - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

na cannafeste mali priamo u humbold 3+2 akciu (tusim 680 bolo to mango) a este mi dali extra 3x bubba's gift

Old Post 05-11-2019 v 22:33 PM
psyweed je offline   Profil uživatele psyweed   Find more posts by psyweed   Foto galerie člena psyweed   Click here to Send psyweed a Private Message   Add psyweed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vesničan
Stálý Člen

Karma uživatele Vesničan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vesničan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vesničan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Ahoj no abych vám odpověděl mango má opravdu vyrazně ovocnou chut jak říkaš lemon/mangoto je jako víno nekdo to pozna nekdo ne za me to ma chut skera ktere jsem dlouho nekouřil opravdu dlouho nadherna ovocna chut za me s podtonem kvalitního plastiku(hašiše) palice sou tak tvrdy a mají takovou strukturu ze je to opravdu bíly beton rostliny ke konci květu vypadají přesně jako na obrazku a o stavu ani nemluvím je to to euforicky rauš kdy človek opravdu sedí spokojeny přemyšlí co sežrat...............

další poznatek ktery mam tak ze 20 semen jsem měl 16 rostlin což je da se říct v normě ale člověk čeka prostě vždy maximum :P
pote jsem zjistil ze rostliny mango !! jsou nachylné k bíle plísni na listech takže pozor na to mozna je to moje chyba ale mely to jen manga a řezy naprosto v pořadku ve stejnem boxu ------moje řešení problemu bylo přemístění na suche dobre vetrane teple místo ze sklepa,postřik Rockefektem a pohoda daří se jím ale už u noveho majitele ja jsem si ted odebral vrchy a udělal mateční rostliny dal u kolegy budu sledovat vyvoj a po přepnutí vyselektuji nejlepší rostliny takze uvidíme uvidíme je to běh na dlouhou trať momentalně davam dohromady další kolo kde mam 22 ks White rigno od nirvany a vypadá to zajímavě ale pořad to srovnavam s mangem a to bylo uplně jinde listy přez obě ruce palice v 3 tydnu jako v 5 uvidíme uvidím každopadně určitě se podělím a budu rad za vaše poznatky

Old Post 09-11-2019 v 12:55 PM
Vesničan je offline   Profil uživatele Vesničan   Find more posts by Vesničan   Foto galerie člena Vesničan   Click here to Send Vesničan a Private Message   Add Vesničan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vesničan
Stálý Člen

Karma uživatele Vesničan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vesničan - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vesničan - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

cau vsichni nerad ale potřebuji radu tak se obracím na vas mam nejaky problem a nemuzu se rozhodnout kde je problem box čisty max sem tam nejaka smutnice nic víc ale problém je s vyživou používam Deštovku 0,04 ec a ph dle ph metru ma 5.6
používam bio canna flores a boost sem tam rizotonic no a hnojil sem podle tabulky a EC je 1,05 coz mi příjde malo pěstuji v hlíně z obi klasicky zahradnicky substrat rostliny byly v poradku ale najednou hažou psycha a nemuzu se rozhodnout jestli jsou nedokrmené nebo by mohl byt problem s ph nikdy sem to nemusel meřit a bylo to v poradku nektere trpí víc nektere mín palice uz jsou tam solidní nevím kde je chyba ted řešení přidat tam třeba na EC 1,7 nebo polít raději vodou mrkněte na foto

Old Post 17-11-2019 v 10:33 AM
Vesničan je offline   Profil uživatele Vesničan   Find more posts by Vesničan   Foto galerie člena Vesničan   Click here to Send Vesničan a Private Message   Add Vesničan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vesničan
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

doplním jedna se o White rihno od nirvany a jsou 12/12 36.dní pred tydnem vypadali super jen uz malinko začali nektere listy vetšinou jsou poškozené ty horní toto je fotka 5 dní zpatky díkydíky díky

Old Post 17-11-2019 v 10:36 AM
Vesničan
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

na mango sem nezanevřel ale selekce matek je zdlouhava vybíram ze 12 kusu tak pak budu pokračovat první řezy jsou na svetě uvidíme

Old Post 17-11-2019 v 10:39 AM
sakumprdum
Stálý Člen

Karma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Ahoj tak skusim typ 525g pekny kolo pane

komu se neleni tomu se zeleni

Old Post 17-11-2019 v 11:45 AM
sakumprdum je offline   Profil uživatele sakumprdum   Find more posts by sakumprdum   Foto galerie člena sakumprdum   Click here to Send sakumprdum a Private Message   Add sakumprdum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krouhis
Stálý Člen

Karma uživatele Krouhis - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Jaký mas ec/ph na výtoku ? Jestli o hodně menší ec než na vstupu je to nedokormeny..
teploty mas v poho?

Old Post 17-11-2019 v 13:22 PM
Krouhis je offline   Profil uživatele Krouhis   Find more posts by Krouhis   Foto galerie člena Krouhis   Click here to Send Krouhis a Private Message   Add Krouhis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vesničan
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

mam tam 16.9 za tmy a za svetla 24.2 max skusím takze ríkas mam namíchat hnojky napr ec 1 prolít a zmerit vytok?

Old Post 17-11-2019 v 15:57 PM
Willda
Stálý Člen

Karma uživatele Willda - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Ahoj, prolej květináče a změř EC i pH výtoku. Jestliže má vstupní voda pH 5,6 tak hnojiva ti to srazí ještě níž, nebo to pak upravuješ? To jsem nevyčetl.

Old Post 17-11-2019 v 17:04 PM
Willda je offline   Profil uživatele Willda   Find more posts by Willda   Foto galerie člena Willda   Click here to Send Willda a Private Message   Add Willda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krouhis
Stálý Člen

Karma uživatele Krouhis - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Jo přesně tak jak píše w. Namichat změřit prolit změřit co vytece

Old Post 17-11-2019 v 18:46 PM
Krouhis je offline   Profil uživatele Krouhis   Find more posts by Krouhis   Foto galerie člena Krouhis   Click here to Send Krouhis a Private Message   Add Krouhis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vesničan
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

ok díky za radu skusím ne ph neupravuji nikdy nebyla potřeba

Old Post 18-11-2019 v 15:54 PM
Vesničan
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

stačí mrknou na ty manga co jsem ted odjel viz.tento topic stejne hnojiva pomery i puda jen vlikost kvetinaču a počet byl jiny

Old Post 18-11-2019 v 15:55 PM
psyweed
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

mozno teplota, pripadne skus calmag

Old Post 18-11-2019 v 16:31 PM
Vesničan
Stálý Člen

Hlína Příspěvek č. 48

tak borci dnes jsem vzal kybl na neho dal kvetinač prolel jsem na 2x kvetinac dokud me nevyteklo asi 3-5dL no namíchal jsem jim 1,4 EC a ph 5,6 vstupní do hliny
no 1. rostlina nahodna vystupní PH 5,4 EC 1.8!!!2.rostlina PH 5.4 EC 2.2!!!!
to asi znamena ze jsou prehnojene druha varianta je ze prej co sem cetl tento EC test ¨
ktery jste mi doporucily není moc presny kdyz mají rostliny malo vlahy a uprednostní vodu pred vyzivou coz by mohl byt take problem asi budu muset castej zalevat vidím to na 2X děštovku at to nejak stabilizuji sezerou co mají a pak jim dam jeste pokouřit a pak proplachy nevím takove blbosti sem nikdy nemusel řešit at to roste zahradníci dík za jakekoli rady čekam na ně

Naposledy upravil Vesničan 19-11-2019 v 19:53 PM

Old Post 19-11-2019 v 19:39 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás