Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Všem se moc moc moc omlouvám, že jsem dlouho nic nedal... Né že by nebyl čas, ale nebyla nálada Vždycky jsem se na to nějak zanevřel , ještě jednou pardon
Toto je poslední post a uzavírám téma Jelikož už není co víc o tom psát, pokud by neměl někdo info k strainu/pěstu/vybavení tak PM
Jak jsem řekl, Wappou jsem jen dohazoval, ale i tak jsem se rozhodl Vám přiblížit fotkami právě toto pheno
Palice tvrdé jako kámen
Aroma něco mezi citrónem a mentolovým bonbónem
Stavba nádherná, nevadí ji lámání, zaštipování a přitom dokáže dělat i pěkné topy
Tak po XX pokusech se povedlo, prosím smazat moje nepovedené příspěvky. Děkuji
Konečně u konce !!!!
Tohle pheno nebylo co se týče výnosu a stavby nejlepší, ale bylo to to co jsem hledal.
Velké množství pryskyřice.
Vůně jako jahody s lehkým nádechem banánu - To byl cíl selekce, proto byla vybrána Neslouží k velkým výnosům, ale pro chuť čistě když budu chtít něco slaďoučkého
Takže, povedla se selekce ? Ano ... Našel jsem co jsem hledal ? Ano ...
Ale jak říkám, není to žádná výnosovka Zkrátka, je to chuťovka