Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny
Tak po důkladném čistění a tak dále je tu výsledek. Možná mě to i docela překvapilo čekal jsem i méňe. Je tam plno drobných paliček, celý je to takový drobný což jsem očekával.Ne zrovna prorostlé palice tedy ty, co neměly tolik světla samozřejmě, Ale i tak přes to všechno trápení mě dosti překvapila. Chuť není vůbec špatná, povedlo se mi jí trošku přesušit každopádně i zajímavě voní, sladce až je to štiplavé . Než jsem došel ke konečný váze, tak samozřejmě něco málo ubylo. Pro mě je to docela průměrný jsem spokojen. Takže i když se vás nezůčastnilo na tipovačku moc, jsem rád že sledujete a že vás to baví Celkový výnos 125g
takže nejblíž byl trisuli se svým tipem 131g posílám pozitivní karmu a těším se na další kolo je to v plným proudu takže už můžete mrknout. Nebudu zdržovat házím pár fotek z finále