Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co to má za význam tam dávat pryskyřici ? dit se to pak nemůže chytit musí to mít přímí kontakt!! no ponaučení na příště, být tebou sundal bych tu pryskyřici co nejrychleji nebo ti to uhnije...
Původní příspěvek od WhiteFrost Co to má za význam tam dávat pryskyřici ? dit se to pak nemůže chytit musí to mít přímí kontakt!! no ponaučení na příště, být tebou sundal bych tu pryskyřici co nejrychleji nebo ti to uhnije...
No, aby to mělo přímý kontakt, tak bych tu větev musel vrátit do původní polohy a zajistit tak, aby tam nevznikal žádný pohyb, pak by to možná srostlo. Bohužel ale už vysela jen na tenkém proužku lýka a asi bych to při jakémkoliv pokusu o narovnání dorazil, přetrhl bych i ten kousek lýka co tam zbyl. Tak jsem s tím radši nehýbal. Ta przskyřice slouží jako ochrana před plísněmi které by se do rány mohly dostat a jen doufám že se to zvetí. I ta první zlomená větev vysela jen na kousku a nakonec s vzpamatovala.. až se to zpevní tak to vyfotím.
Čaute, větev je už ok takže celkem úleva, byla by to velká ztráta. Ostatní už jsou uvázané k hlavnímu stonku.
Noname automaty jsou záhada. Vypadá to jako technika, ale kvete to už od čtvrtého patra(finola?). Jsou hodně variabilní. Některé rostlinky mají neobvykle pilovité listy(vysel jsem jich na pokus víc do truhlíků) No nebude z toho nic..
Původní příspěvek od Denytm vypadají krásně, držím palce
Konec !!! Snažil jsem se na to zapomenout, ale napsat to musím. Byl jsem odhalen sousedkou se kterou se nedalo mluvit, byla z toho zjištění tak šokovaná že jsem rostliny musel hned zlikvidovat. Jinej by je asi nechal, ale já jsem už měl tušení od začátku a pokoušet to nechci. Zákon dosáhl svého a teď budu další rok cpát kapsu dealerům
Jaj , to me moc mrzi , neda se nejak uplatit ? 😁 nechapu lidi co se do toho takhle serou opravdu . Asi zblbla mediama nebo nevim , kdyby byla nouze ozvi se 😋
Kytky jsem dal sice do kouta domu, ale jak vyrostly tak přes plot je bylo vidět asi jsem to měl tušit hned. Na zahradě lepší místo není, takže jedině do přírody k srnkám na tu mrchu se zlobit nemůžu.
Tak to je skoda. Pristi rok dej nejakou mensi odrudu nebo vice ohybej a hlidej vysku, at neprerostou plot. Ale zase je bude sousedka citit v kvetu... Vymen sousedku