Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejlepší je pěstovat si sví
.........................................................................
Baví mě pěstovat a sledovat jak to roste - je to krásná rostlina
Zdravim všechny tak sem to roztridil a navažil pro moje překvapeni všech 8 kytek my dalo cca 400g 😉 přesně asi 405g a to ty 3 prckove dali jen 25g orange dal 50g a 4 jacky 330g z vahou sem spokojen ale co se tyče kvality je co zlepšovat chuť zatim nic moc hned rozjiždim dalši kolo ze řizku jacka a orange
Za mě tedy povedené kolo. K té odvlhčovačce, tak osobně moc nedoporučuji ty levnější varianty. Jak já vždycky říkám:"Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci.". Moc neposlouží, brzy odejde a pak starosti s reklamací, koupě nové, lepší dražší=třeba víc než den a vlhkost bude pár dnů vyhrávat, atd.. Zbytečné starosti.
S tim PKčkem tady má dost lidí problém s pískáním, co jsem četl. To je triakovým regulátorem otáček. Pokud Ti vadí pískání, tak jedna z dobrých variant je použít ventilátor bez vlastní regulace a k němu použít transformátorový regulátor otáček. Ten má většinou 5 poloh, což je dostačující. Ano, je to investice, ale do budoucna se vyplatí.
PS: Měl jsem AF Cheese taky pod oknem, sice střešním - na půdě a vypadal skoro stejně, možná byl trošku nabobtnanější, ale svítilo na něj přímo slunko.
Diky moc za info a připadne rady 😉 az na tu plisen a předčasnou sklizen sem spokojen, co by si my doporučil za zvlhčovačky bohuzel momentalně nejsem moc při financich tak si muzu dovolit spiš tu levnou variantu snad pristi rok uz to bude lepši to same i ventilator zatim musi vydrzet pak az udela ještě nějaky kolo vyměnim 😉
Původní příspěvek od Milouch08 Diky moc za info a připadne rady 😉 az na tu plisen a předčasnou sklizen sem spokojen, co by si my doporučil za zvlhčovačky bohuzel momentalně nejsem moc při financich tak si muzu dovolit spiš tu levnou variantu snad pristi rok uz to bude lepši to same i ventilator zatim musi vydrzet pak az udela ještě nějaky kolo vyměnim 😉
Možná se pletu, ale myslel jsem, že potřebuješ tip na odvlhčovačku? Ventilátor máš dobrý, ale pokud Ti vadí jeho pískání, tak ti vlastně neplní to, co jsi očekával.
Každopádně s pěstem je to jako s milenkou, tam nehraješ na to, kolik "odjede" kol, ale jak bude náročná a co budeš muset do ní investovat. Vždy je dobré a důležité, a to doporučuji, mít po ruce nějakou rezervu, hlavně finanční, nikdy nevíš, co se pokazí.
Potrebuju to maš pravdu nějakou ktera by na muj prostor stačila a byla za přijatelnou cenu ,to piskani my vadi proto jede min na 70% aby to nepiskalo vzdycky je dobry mit finačni rezervu ale bohužel teď neni posledni volne penize padly za tenhle komplet a z hypotekou atd toho človek moc nenašetři no ted už nebudu muset kupovat tak to nějaky kačky ušetři 😉
Původní příspěvek od Milouch08 Potrebuju to maš pravdu nějakou ktera by na muj prostor stačila a byla za přijatelnou cenu ,to piskani my vadi proto jede min na 70% aby to nepiskalo vzdycky je dobry mit finačni rezervu ale bohužel teď neni posledni volne penize padly za tenhle komplet a z hypotekou atd toho človek moc nenašetři no ted už nebudu muset kupovat tak to nějaky kačky ušetři 😉
Tak uvidíš, třeba narazíš na dobrý kus levnější odvlhčovačky, která vydrží. Přeju Ti to. Já dělám v nejmenovaném marketu a vím, jak se tyto levné spotřebiče převážejí, dovážejí, jak se uskladňují a hlavně, jakou mají kvalitu materiálů atd... Výše reklamací je docela vysoká a nemálo lidí přichází hned ten den, kdy koupili a hned měli defekt, to je prostě levné zboží, ale někdy má člověk štěstí.
Jj diky no ted sem měl pujčenou od brachy nějakyho conrada poslouzil i když ne uplně dostatečne pod 60% sem se dostal malo kdy je to odvlhčovačka cca za 1500 na fotce u přispěvku 61 je vidět
Původní příspěvek od Milouch08 Jj diky no ted sem měl pujčenou od brachy nějakyho conrada poslouzil i když ne uplně dostatečne pod 60% sem se dostal malo kdy je to odvlhčovačka cca za 1500 na fotce u přispěvku 61 je vidět
No a pak kolaboruj s tím, že se nedostaneš pod 60%, i když většinu práce by měl zvládnout odtah a jsme u toho, že Ti jede na 70%, nevím sice podmínky, vím, že je to v komoře, soused chodí kouřit ven k vývodu atp., ale vlhkost bych především řešil odtahem.
Ono jestli jede na 70 nebo 100% uz rozdil neni co se tyče hluku tak ho mužu skusit jet na plno jestli to pomuže 70% byla nastavena min hodnota ale větsinou jel na plno jelikož bylo často 30 ještě mě napadlo zlepšit i ofuk ty dva 15w budou v květu asi taky malo no postupně to musim ještě vytunit 😉
Zdravim všechny mam rozjety druhe kolo ze řizku předešleho kola momentalně 2.den 12\12 kvalita fotek nic moc nesudal sem folii priste uz to bude lepši poprve skousim ohybat pomoci kolinek jinak mam vybranou odvlhcovacku https://odvlhcovace-vzduchu.heureka...8-plus/#section ma sni nekdo zkušenost
Milouch08 ta odvlhcovacka je slabucka mne podobna sranda , s peltierovym clankom, dala dole cca 3% za 24h pri 25°C a koniec, v boxe 60x60
take optimum su napr. Ardes 595 ,Guzzanti GZ591 pripadne Trotec TTK30E
ja pouzivam Rohnson R-9310 a cakal som troska viac ale zhodilo to 25% za 24h pri 20°C v miestnosti z boxami