Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já bych tam prdnul 4 kytky, maximálně 6, 400W HPS, odtah minimálně 345 M3/H (ideálně s regulací), kvalitní ofuk, květináče 11l a zaštipovat, mučit a brzy přepnout na květ, ať ti to nepřeroste...ale to je můj názor a tisíce pěstitelů konopí= tisíce názorů ((:
k tomu digitální předřadník co se dá regulovat- v růstu 250W, v květu přepneš na 400W
Čau, já se připojím zas s trošku kontroverzním názorem 😉 tahám vzduch z garzonky 20m², větrám každé ráno, jen přes léto celý den. Určitě to není ideální, ale jde to. Jen mám teda v bytě větrák do komína 140mm průměr, který spínám když netopim nebo nespím. Ten čerstvý vzduch je 100% lepší, ale není to tou nejdůležitější podmínkou. Za mě je důležitější ten odtah, aby se vzduch aspoň dobře měnil a nestál. U tebe to půjde, nebál bych se toho 😉
Ma to cenu,odjel jsem 1.kolo a jsem spokojenej(Asi 406 g/400 hps).Taham vzduch mikroventilaci z kuchyne kde je mistnost s kotlem a boxem,vyvod z boxu do komina.Takze tam je solidni podtlak a vymena vzduchu bych rekl ze funguje.