Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je práve problém toho kríženia....človek sa vytešuje, že chytí energetizujúce pheno, vyzerá to na super sativu a keď to koonečne dozreje, uschne a si dáš košt, tak Ťa to kopne tak do hlavy, že už nevstaneš z gauča zvyšok dňa...držím palce, aby si dopestil model, čo Ti bude maximálne sedieť!
Tú vodu zo studne máš bežne /keď neprší/ akú?
Aká to je studňa? Kopaná? Narážaná? Ako hlboká cca? Takéto parametre vody z vlastnej studne by som prijal!
Tie outy vyzerajú "dosť" dobre. Zdá sa, že s deficitmi si si poradil. Slušne to tam vyzerá :-) Aké hnojivo tam leješ? Keď sleduješ EC, tak to asi nebude organika, či? Držím palce, aby si to dotiahol do úspešného konca, snáď nebudeš trpieť nedostatkom....
zaujímajú ma tie IN modely Tom Hills Haze. Už to nejak pripravuješ? Sú to reguléry, takže budeš musieť asi selektovať na úvod chlapcov od dievčat? - alebo máš iné plány?
Necháš si potom nejaké matky na rez klonov?
Cau jo deficity jsem odstranil,hnojiva mam od Greenhouse ty Powderfeeding,rychleji je kytka vstrebáva a promitne se to na ni,hlavne kdyz potrebujes dohnat deficity.
No ohledne indooru jsem si minuly mesic totalne dojebal kolo tak jako zatim nikdy,nejdriv me to venku zacli zrat škvoři,kdyz jsem to nechaval na rust venku.Pak jsem si tam zatahl mšice kterych jsem se uz nezbavil a uplne jsem to dorazil susenim kdy mi trictvrte toho chytlo plisen a cca 400g jsem nahazel do kompostu,takze momentalne cekam az prestanu byt na sebe nasrany a hledam motivaci zacit nove kolo.Se selekci u tech sativ moc nepocitam,spis to zasadim a pak vyhazu samce.Uvidim co z toho vyleze.
Jinak na selekci mam opet Blue Meanie x Cocoa Kush coz byl vyborny model a mrzi me ze jsem si ty dve phena z toho nenechal.
A jeste Gorilla Glue #4 x Cocoa Kush,ale selekce jsou zatim ve hvezdach.
Green Poison fv
Dnes jsem prestal hnojit a plánuju ho koncem září seknout,našel jsem i ložiska plísně,naštěstí jen v popcornu a ne ve velkých palicích.
Výška cca 180cm a výrazné aroma