Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak rajčátka krásně zrají. Včera jsme měli první rajčatový salát z vlastní úrody. Rajčata zrají i přes noc když je teplo. Dnes navečer otrhám mnohem víc než včera. Foto dnes ráno.
Tak dnes jsem otrhat jednou tolik co včera.
Ještě jsem se zapomněl zmínit o tom, že rajče se chová podobně jako konopí a to v tom smyslu, že není problém s řízkováním. Rajče skoro za každým listem vyhodí další větvičku. Tyto se u tyčových rajčat mají odstranit, aby nevysilovaly rostlinu. Stačí tyto výhony dát do hlíny a máte další identickou rostlinu. Není potřeba žádný zakořeňování,ani stříhání listů. Viz poslední foto. Rostlina je týden stará. Ať to roste.
Po delší době přidávám pár fotografií a nějaké info.
Skoro každé utržené rajče prošlo přez váhu. Zatím sklizeno 75 kg rajčat. Letošní úroda bude díky počasí menší a kratší. Loni jsem rajčata likvidoval na konci října.
Hodně rajčat jsme rozdali.
Máme zavřeno 40 sklenic leča a 40 sklenic samotných rajčat ve vlastní šťávě. Na keřích jich je ještě mnoho zelených,ale to nevadí,ve sklepě postupně dozrají. Asi zatím vše.
Tak jsem se před Vánocemi rozhodl dát vyklíčit jedno semínko rajčete Bejbino. Přesně tedy 10.12. Roste pod 4x12w usporkama s označením 865. Toto je včerejší foto. Svítím 18/6.😄