Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od xbigbossx Kazdopadne dneska nakupim ph tester a zmerim tu vodu at konecne vim cim zalivam a podle potreby muzu upravit jedlou sodou napr
Nejlepší co mužeš udělat, pak napiš jak to dopadlo zdar at to roste
pravda je to sice základní akvaristickej ph tester za 108 kč, ale určitou vypovídající hodnotu to mít může . Podle toho testu má deštovka z jumba na zahradě asi 5 ph , a kohoutovka něco kolem 7,6 ( netroufám si na to v jake toleranci přesnosti to funguje) . Experimentama jsem dospěl k závěru , že postačí 15 ml citronky na 10 l zálivky s obecní vodou a rázem mi to hodilo ph kolem 6.5 i se standartní davkou hnojiva. Dneska vyzkoušeno , uvidíme co to provede ..
tady je aktualní foto lidi. Jsou už trochu lepší , navic dneska dostaly postřikovačem fishmix od biobizzu a k tomu dal hnojím . Cream má na výšku asi 180 cm a amneska okolo 140 cm . At nám to roste , mír
přidávám fotky z jiných úhlů . Z první fotky jde vidět , že cream celkem zastinuje do poledních hodin tu amnesku , ale celkem to roste , co už ted druhá je amnesia solo .. Tak at roste , hoj
hojte čuste , cream 47 mi už tyden pomalu kvete. Amnesia se vzpamatovala a už roste normálně , to same mazar. U teho mazara je stejnak něco špatne no snad to ještě trochu stihne dorůst . Tak mír lidi , at to roste ještě líp
HI high hi jen tak jedna noční creamu v 19. dni květu, pro info : hnojeno s každou zálivkou plagron alga bloom 4ml/l a 1,5ml/l pk 13-14 . Snažím se to upravovat pomocí levnýho digi ph metru na ph 6,4
Zdravím a pozdravuju kolegové .. roste nám to celkem fajne , cream 47 pomalu bobtná , amnesia kvete asi 5. den a mazar taky.. Hnojím obden alga bloom + pk 13/14 .
Jinak mam otazku mimo tve tema, pokud bude vadit smazte..
Mam venku taky holky, ted jsem se vratil z dovo a dve hlavni vetne na jedne z nich jsou zlomene, drzi jen "na vlasku". Chci se tedy zeptat, zda je mam uplne oddelat, nebo zkusit nejak svazat a nechat dokvest?