Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » WHITE RUSSIAN//NFT//JIDB//VERO29-242Watt
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
LinChi
Stálý Člen

Karma uživatele LinChi - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

zajímalo by mě jak to ju vás growers... vždycky když trávím u kytek delší dobu .. např stříham spodky ... dotýkam se kytek nebo sem od nich ulepenej nebo se stříhá ... prostě tak celkově... když sem dýl s holkama u otevřenýho boxu.... mám pak pár hodin strašnou rýmu.... sem celý ukýchaný ... usmrkaný přidušeny zahleněný .. nic mě naštěstí nesvědí jen sem ulepenej .... může to být alergie nebo je to normální v přítomnosti kvetoucíh holek ?

Old Post 13-07-2019 v 15:59 PM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anon8791313
Stálý Člen

Karma uživatele anon8791313 - 87% PěstitelskáKarma uživatele anon8791313 - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Mimo ulepenost prstu behem kvetu u me dobry, ale kdyz to nejde jinak a musi zalivat zena a na kytkach je uz pryskyrice, tak ma po ni cervene podrazdeni na kuzi...tam kde se dotkne kytky. A to jsem rostliny mimo Rockeffect (jeste na rizky) nicim nestrikal. Stejne dokazala zcervenat kdyz pekla marihuanove susenky a az moc ochutnavala...

Old Post 13-07-2019 v 17:19 PM
anon8791313 je offline   Profil uživatele anon8791313   Find more posts by anon8791313   Foto galerie člena anon8791313   Click here to Send anon8791313 a Private Message   Add anon8791313 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 83

citace:
Původní příspěvek od LinChi
zajímalo by mě .......

.... může to být alergie nebo je to normální v přítomnosti kvetoucíh holek ?

Je to urcite nejaka alergicka reakce , ja to nastesti nemam u kytek .

Jinak kdyz mam hodne ulepene ruce pri odlistovani pri sklizni tak staci si na ruce nalit stolni olej a vydrhnout ruce kartackem , ta pryskyrice se tim olejem dobre rozpousti , lepe nez cim koliv jinym , jde to rychle . Pak vemu jarem a nakonec mydlem.
Je to nejrychlejsi odtraneni pryskyrice z rukou.
Vim ze ses na to neptal ale kdyz uz si se zminil o tech ulepenych rukou.

A olejem jdou vycisit dobre i ty nuzky a vsechno...

Old Post 13-07-2019 v 17:55 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 84

no hezky se tomu začalo zase dařit... spokojenost... brzy přidám další fotky !

Old Post 16-07-2019 v 09:20 AM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V@ly
Stálý Člen

Karma uživatele V@ly - 81% PěstitelskáKarma uživatele V@ly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

no kde sou ty nafoukaný holčičky? ))

Old Post 18-07-2019 v 12:57 PM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 86

Zatím čekám co se z toho vyklube

Old Post 18-07-2019 v 19:35 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 87

dnes je to 41 dní od přepnutí :/
palice se mi stále zdají malé a tohle kolo bude vážně slabé ... 10 dní stress přehnojení přesvícení a vůbec zase jsem v tomhle kole nadělal víc hokuspokus dementních kroků teré moje kolo akorát zku*vilo než abych tomu pomohl ...

každopádně dnes měním roztok... ph metr jsem půjčil kamarádovi naštěstí už mám ph v ruce a nikdy sem se napoprvé nesekl .. na 8 litrů dávám 1,5ml ph minus a ph mam na hodnotě 5,7-5,9 záleží jak je na tom voda z kohotku ale nikdy jsem se netrefil jinam ..
EC 1,2 podle tabulek ale budu přidávat ještě trochu Xka podle mě ideální čas !

takže nový roztok je přesně podle tabulky

22,5 ml A
45 ml M
67,5 ml B
22,5 ml X
to vše v 45 litrech vody z kohotku ..

doufám že když jim oproti udávané době květu dopřeju krapet dýl že těch ztracenejch 10 dní nějak doženou ... počítám li že byly deset dní ve fázi stop tak na 31 dní vypadají hezky ocukrovaný až to není hezký .. voní to že bych se z toho zbláznil šíleně zemitá zaákeřná pronikavá vůně.. taková agresivní skaňour.... víte co myslím žádný pomrdačne nebo jahody ani nic sladkýho .. ale takovej ten surovej smrad kterej ti říká že tohle bude superní vykuřovadlo

nu což udělám nějaký fotky až to bude vypadat trošku hezky... zatím ty fotky nejsou takové jak to vypadá v realu ... zvažuju že budu pomaličku kytku zbavovat listí odzhora aby pěkně prosvítilo i paličky.. ale vážně jen decentně... možná se na to vyprdnu a ještě s tím počkám...

Old Post 21-07-2019 v 11:29 AM
V@ly
Stálý Člen

Příspěvek č. 88

Tak snad se povede jaké máš teploty roztoku v tyhle dny a teplotu vzduchu? A jak vysoko ledky nad vrškama?

Old Post 21-07-2019 v 23:03 PM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

Ledpanel 35cm nad vrcholy teploty v boxu v nejteplejsi dny byly 29 svitim přes noc a mam to v nejchladnějším pokoji v bytě ..
Roztok drží 22... v extremech 24 až když je fakt malo vody tak 25-26 ale to hned měním

Old Post 22-07-2019 v 00:13 AM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 90

Ale joo šlo by to

Old Post 26-07-2019 v 10:12 AM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

Dnes by to mělo býz kolem 47 dní květu některé blizničky začínají oranžovět

Old Post 28-07-2019 v 04:17 AM
LinChi
Stálý Člen

Hydroponie tak se blíží finále Příspěvek č. 92

tak se blížíme do finále přátelé zeleného listu ...
dnes jedeme podle plánu trošku jim nabuřím jidb x do posledního kola s hnojivy pak už jen voda

takže

klasika
A 22,5ml
M 45 ml
B 67,5ml
X 45 ml

ph mínus 6ml

voda odstátá od včera

holky chlompají hezky ... vypadají celkem v pohodě ... a aladin z toho má smíšený pocity tak nevím co si o tom mám myslet... za poslední dny se holky bez ostychu nafoukly a začíná to vpadat na hezkou úrodu

Old Post 30-07-2019 v 08:24 AM
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 93

psal jsem ti ze pest jako takovej je dobrej jen posledni fotka,myslim ty zkrouceny listy,jsou dost divny

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 30-07-2019 v 11:55 AM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V@ly
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

tam je toho víc podle té poslední fotky.. jen tipnu.. jeden list značí přehnojení, tudíž bych řekl, že ec bylo fakt šílené. pak to pokroucení nahoru se děje z přesvícení nebo stresu.. je to tak nebo se pletu?

Old Post 30-07-2019 v 12:05 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

No vytáhli se mi hodně takže ten střed je přesvícenej ale světlo už vejš asi nedám ... ale zkusím to ... ec vysoký když dochází voda v nádrži tak stoupá no ... a jinak je to celkem dobrý vypadá to solidně

Old Post 30-07-2019 v 15:04 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

Čumte co se ke mě dostalo od kolegy z práce

Old Post 30-07-2019 v 15:41 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás