Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » WHITE RUSSIAN//NFT//JIDB//VERO29-242Watt
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
LinChi
Stálý Člen

Karma uživatele LinChi - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

dnes výměna roztoku ... v nft zbylo tak málo vody že čerpadlo už nedokázalo hnáf vodu na kořeny... tak moc sem se zděsil že kolik te vody mizí že jsem si musel sáhnout na kořeny naštěstí vlhké .. kytky nesvěšené... dolito 45 litrů roztoku což je v tomto systému horní hranice.. pak už bych se pomalu ale jistě dostaval hladinou tak že by plavaly kořeny a to nene dobry

TENTOKRÁT MI TROCHU UJELA RUKA
schválně samozřejmě... sem zvědavý co na to holky ec 2,5
týpek říkal že v květu okolo 3tího týdne sou fakt hladové a.. a já sam pozoruji barvu a stav listů a řekl bych že snesou
vždy je tu možnost odebrání roztoku a ředění... hlavu mam v boxu každý den několikrát takže pořád stále pod kontrolou jsme ve střehu
takže máme ph 5,7-5,8 ph metr nechtěl ukazovat jednu .. prostě ukazoval dvě
EC 2,5 celkem soil bych řekl (Nezapomínejme že vstupní voda má 0,4)

navíc jsem prvně namíchal podle tabulek... a pak přidávál navíc jen Xko a Béčko a a m ne a nevím zdali by nebylo ec vhodné pak přizvedáváat zase poměrem všech 4 složek .. vyjádří se k tomu někdo ?

mír growers...

Old Post 02-07-2019 v 13:46 PM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 66

Balkón taky něco maličkýho

máme tady 6 malých holek .. no já vím jsou strašně maličký
3x keříkové rajčata random semínka z obi .. červené žluté a oranžové cherrry
2x papirčky jakési random semínka z obi

Naposledy upravil LinChi 05-07-2019 v 06:48 AM

Old Post 05-07-2019 v 06:22 AM
LinChi je offline   Profil uživatele LinChi   Find more posts by LinChi   Foto galerie člena LinChi     Add LinChi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

po tom co jsem přidal druhý diskopanel se kytky začaly chovat divně ... panel šel pryč teploty byly asi moc vysoko... možná i světla bylo moc prostě se mě to nezdálo panel je pryč... kytka si podle mě prošla středním stressem. na balkoně.. po těch super vedrech taky holky nejeví známky spokojenosti .. udělal jsem průplach .. až pujdu zalít znova dám jim pěkně 6,5 ph a hnoje podle tabulky..

možná jsem nevychytal správnou dobu .. kytky jsou poměrně malý ještě nekvetou a já je přesunul na balkoně na slunce pořád s tím hýbu a hledám nejvhodnější polohu .. mám to zasklený a navíc v sedmým patře směr jih.. téměř jih se špetkou východu na balkon nesvítí uplně vzhledem k tomu jak je situovaný přemejšlím co dělám špatně..

Old Post 08-07-2019 v 22:36 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

Nějak mi příjde že nekvetou

na 30 tej den květu... bída bída bída... :/

Naposledy upravil LinChi 11-07-2019 v 08:52 AM

Old Post 11-07-2019 v 06:18 AM
pineapple
Stálý Člen

Karma uživatele pineapple - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

To teda, snad ti to dozenou

Old Post 11-07-2019 v 11:50 AM
pineapple je offline   Profil uživatele pineapple   Find more posts by pineapple   Foto galerie člena pineapple   Click here to Send pineapple a Private Message   Add pineapple to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

tak snad se rozjedu přinejhorším budou kvést krapet dýl ... achjo kde se zase stala chyba...

Old Post 11-07-2019 v 14:36 PM
V@ly
Stálý Člen

Karma uživatele V@ly - 81% PěstitelskáKarma uživatele V@ly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

ty jo fakt nic moc na 30tej den.. a myslíš, že pokvetou delší dobu a nafouknou se jak mají? napadá Tě něco, co si zanedbal nebo mohl udělat špatně?

Old Post 11-07-2019 v 16:19 PM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

no napadlo mě ... že jsem je vystressoval když jsem přidal cca na tejden diskopanel než jsem zaznamenal že se nechovají jak by měly... v kombinaci s tím že ted chlastaj fakt hodně vody a odpařujou v boxu je ted kolem 60% VLHKOSTI
tak když vylemtaj denně přes 10 litrů vody tak rychle stoupá ec... ted si to už hlídam denně ředím roztok a držím ec okolo 2,0-,2,2 spálený špičky byly když klesla hladina poprvý a ec vystřelilo až někde ke 3,2 možná kombunace vysoký ec hodně světla
ale vodu pořád pijou jak bláznivý ... ph metr mam kalibrovanej takže bych měl opravdu někde okolo 5,7-6,0 být

celou dobu ale rostou do vejšky... pořád se táhnou přepínal jsem pod sítí okolo 25 cm... a teď jim táhne na 90cm ... tak snad se konečně nafouknou .. jooo když pojedou dýl měly by to dohnat

Old Post 11-07-2019 v 16:25 PM
V@ly
Stálý Člen

Karma uživatele V@ly - 81% PěstitelskáKarma uživatele V@ly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

nemyslíš, že to ec je fakt hodně vysoko?

Old Post 11-07-2019 v 16:39 PM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

Nooo já už to ředím ... každej den leju 8 litrů vody a ec jde dolu ... myslim že kdyby bylo ec vysoký tak přece nechlemtaj tolik vody nebo ?? Se pletu ?? Kdyby bylo ec moc vysoký neměla by kytka stagnovat co
Se růstu týče ? Pořád se táhne do vejšky a kdyby bylo ec vysoký začne mu kytka dávát najevo přehnojení formou deficitů listů ne ?

Old Post 11-07-2019 v 17:02 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

vím že je to stress ale po pár dnech se kytce uleví ... snad se konečně probere a začne nafukovat palice... další kolo čekejte že vás ale všechny rozsekám....

v pokoji se rýsuje 430w 8x vero ve 120*120*200 takže pokud někdo nabízí stan vzduchotechniku pacháče a vubec všechno okolo .. krom světla to už mam objednané tak pište pmka.... dík

tak jsem tady s updatem ... ph 5,8 ec 2,4 apořád snižuju .. ALE ASI TU NÁDRŽ CELOU VYPUSTÍM... A NAMÍCHÁM NĚJAKÝ LIGHT ROZTOK !
sousedíček zahradníček do mě ryje už dvě kola že mám sakra holit všechno pod sítí ! tak jsem to hecnul všechno co nemá světlo nebo nevypadá na potencionální aspoň gramovou paličku sundat... tak sem holil a holil až jsem se dostal k tomuto výsledku

jak je možno pozorovat na fotkách tak mame oholeno...
kořínky nevypadají nijak zničeně... to že hnědne rohož už jsem si zvykl po prvním kole s advanced nutrients..
ano mám dole u díry položený ttčko... který přes tu díru honí vzduch dovnitř..
z čehož mě napadá jestli třeba tohle nemuže způsobovat brždění kytiček.. jakože ten přítah je ekvivalent k odtahu ale odtah drží přidušený ten pacháč.. takže vefinále je víc asi přívod vzduchu než odtah ... s tím nemám zkušenost a byl bych rád kdyby se někdo zkušenej vyjádřil a řekl mi jestli tohle muže dělt v boxu to co se tam teď děje a to je zpomalení kvetení ...

pozoruju že lístky okolo palic se krásně osypavají ... světlo už výš zvednout nejde.. momentálně jsme někde okolo 40 cm na vrcholky...

no a nakonec začínáme mít deficity na lsitech .. schnou / žloutnou mi špičky listů .. a teď myslím špičky dookola po obvodu listu .. NE JEN ŠPIČKY .

ZASE TAKOVÉ KRÁSNE KOLO A JÁ TO TAK DOSERU .. PROTOŽE NEBYL ČAS SE TOMU POŘÁDNĚ VĚNOVAT V KRITICKÝ FÁZI... MATKAŘÍČEK MI ŘEKL ŽE ZVLÁDNOU A JSOU HLADOVÝ AT JE V KVĚTU V KLIDU NAPÁLÍM POŘÁDNĚ... ALE MĚ SE ZDÁ ŽE SEM SE MĚL DRŽET TABULEK .. VODU ALE CHLASTAJÍ POŘÁD HODNĚ... VODY UBÝVÁ TAKŽE UPLNĚ V HAJZLU JEŠTĚ NEJSOU ... PROSÍM VŠECHNY SVATÉ POMOŽTE MĚ V TÉTO TĚŽKÉ CHVÍLI...

Naposledy upravil LinChi 12-07-2019 v 13:30 PM

Old Post 12-07-2019 v 13:15 PM
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

TAK SE MI PODAŘILO SNÍŽIT EC až na 1,7 a ph stále držíme na 5,8

tady přidám fotky deficitů... zvláštní je že největší poškození zaznamenávám na středu boxu přímo pod světlem

Old Post 12-07-2019 v 14:02 PM
Ajtaktak
Stálý Člen

Karma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% PěstitelskáKarma uživatele Ajtaktak - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Cus linchi. Podla mna sa ti sekli z prehnojenia listy si myslim to davaju na javo.
Ak by uz aj zrali podla matkara 2.5 ec. Tak urcite si nemal robit taky velky skok ale postupne zvysovat. Posledny zaznam o ec tu mas sa mi zda 1.8.
Ec 2.5 je fakt moc a duplom v nft.
Ale zasa to si iba ja myslim. Nech sa vyjadri niekto s nft systemom

Old Post 12-07-2019 v 20:42 PM
Ajtaktak je offline   Profil uživatele Ajtaktak   Find more posts by Ajtaktak   Foto galerie člena Ajtaktak   Click here to Send Ajtaktak a Private Message   Add Ajtaktak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

Je to tak sem zpět na ec 1.7-1.8 a vlhkost stoupá holky chlemtaj jak šílené. Je to už cajk

Old Post 13-07-2019 v 00:12 AM
anon8791313
Stálý Člen

Karma uživatele anon8791313 - 87% PěstitelskáKarma uživatele anon8791313 - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Ahoj, gratulace k naprave. Projevilo se ti prehnojeni u nektere z kytek na aroma? Kdyz jemne promnes list mezi prsty...

Old Post 13-07-2019 v 05:23 AM
anon8791313 je offline   Profil uživatele anon8791313   Find more posts by anon8791313   Foto galerie člena anon8791313   Click here to Send anon8791313 a Private Message   Add anon8791313 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LinChi
Stálý Člen

Příspěvek č. 80

snažím se na kytky sahat opravdu jen co nejméně.. a myslím že krom lehkých deficitů se žádné změny aroma nekonají.. když už se na to ptáš.. máš s tím nějakou zkušenost ?

Old Post 13-07-2019 v 11:27 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás