Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Outdoor-Dinamed CBD Autoflowering + Lecba zavazne nemoci.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Stan43
Stálý Člen

Karma uživatele Stan43 - 57% PěstitelskáKarma uživatele Stan43 - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Tak to je v pohode
Odo ja napríklad automaty presadzam.. ale na začiatku sú v kelimku ktorý je dole zrezany a je v ďalšom kelimku.. takto neporusim koreňový bal a má to 150% účinky

If you can smoke weed and think smart, you have big chance to be successfull.

Old Post 02-07-2019 v 21:32 PM
Stan43 je offline   Profil uživatele Stan43   Find more posts by Stan43   Foto galerie člena Stan43   Click here to Send Stan43 a Private Message   Add Stan43 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

Jo , cca po 14 dnech odvezu 3 ks na chatu ke kamosovi do foliovniku a zkamaradil jsem se v nasem baraku s novou kamaradkou , tak ty 2 ks. dam k ni na balkon, teda jesli si to do te doby nerozmysli.
Mel jsem uz ted malo Biobizzu hliny tak sem to musel dat do mensich.

Vim ze by se automaty nemely presazovat , zastipovat atd. ale jinak to neslo.

Old Post 02-07-2019 v 21:35 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pixxel
Stálý Člen

Karma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Ahoj,
je mi líto, že tě postihla taková nemoc. Nicméně bych ti doporučil užívat komplexní kanabinoidtepenolipidněflavonoidní extrakt. Všechny ty látky v konopí jsou důležité a pomáhají si navzájem ale to dobře víš. Nejlepší je vzít co nejvíce odrůd konopí a udělat z toho jeden komplexní extrakt.
Taky je důležité, aby se látky co nejvíce dostaly k postiženému místu. Nevím jak to plánuješ užívat ale osobně bych se nějak pokusil udělat konopné oční kapky a kapat si to přímo do očí.
Pevně věřím, že budeš první, kdo tuto nemoc obelstí a vyhraje nad ní

"Buďte sami sobě světlem" Gautama Buddha

Happy Box LED Vol.I - 1,5g/W - CaH
Happy Box LED Vol.II - 0,75g/W - BD@JH
Happy Box LED Vol.III - 0,53g/W - BD
Happy Box LED Vol.IV - Tube Edition - 0,23g/W - RM

Old Post 03-07-2019 v 11:57 AM
Pixxel je offline   Profil uživatele Pixxel   Find more posts by Pixxel   Foto galerie člena Pixxel   Click here to Send Pixxel a Private Message   Add Pixxel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od Pixxel
Ahoj,
1.-Nicméně bych ti doporučil užívat komplexní kanabinoidtepenolipidněflavonoidní extrakt

2.-Pevně věřím, že budeš první, kdo tuto nemoc obelstí a vyhraje nad ní

Ahoj.

1.-Jo, diky za podporu.
Ja chci vyrobit extrakt nebo alespon konopnej olej ,dekarboxylovat o=ho a pridat do nej jeste NE-dekarboxulovany Super-Skunk-Rosin bez THC jen THCA + terpeny+ dalsi veci.
To THC bych nerozdejchal , nedela mi to dobre , mam tezky schizy, proto to ani nehulim.
A nebo jen malilinko THC ale fakt hodne malo.

2.-Kez bys mel pravdu.
I kdyz tomu celkem verim tak stejne mam ale bobky.

Old Post 03-07-2019 v 16:21 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pixxel
Stálý Člen

Karma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% PěstitelskáKarma uživatele Pixxel - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

To ti věřím a je mi to líto. Nicméně musíš přímou fakt, že se ti zrak bude zhoršovat či ho nakonec úplně ztratíš.
Teď, když je ještě všechno zatím ještě v pohodě, máš čas aby ses mohl připravit na to nejhorší. Nemyslím tím však, že to vzdáš ba naopak.
Budeš bojovat jak fyzicky (léčbou CBD) tak psychicky (vnitřně příjmout fakt, že to možná nevyjde a oslepneš). Tak či onak se na to předem psychicky připrav ať tě to pak nezlomí.
Je třeba to brát jako novou cestu životem byť nepříjemná a nedobrovolná cesta to bude. Musíš si každý moment užívat toho, že zatím vidíš.
Musíš se s tím nějak vnitřně poprat a ztotožnit se s tím pač jinak tvojí psychiku/podvědomí bude ovlivňovat strach a pocit nejistoty z toho co bude.
To pak může mít za následek to, že se ti tato nemoc bude rychleji vyvíjet a možná se ti objeví i jiné zdravotní problémy.
Přísloví "Zdravé tělo, zdravý duch" platí i obráceně. Velmi velké množství nemocí má příčinu vzniku právě v psychice daného jedince.
Člověk by se měl starat jak o své fyzické zdraví, tak i stejně i o to duševní zdraví. Jedno bez druhého nemůže existovat.
Pokud mohu doporučit, tak si začni trochu zjišťovat o psychedelických rostlinách a látkách jako jsou lysohlávky, LSD, LSA, meskalin, MDMA, DMT, ketamin a podobně.
Tyhle věci by ti mohly pomoci zaintegrovat to, co tě možná čeká. Psychedelika se velmi osvědčili u lidí, kteří se připravovali na smrt.
U tebe naštěstí smrt nehrozí ale velmi velká změna života však ano a v této integraci rozhodujících záležitostí života jsou psychedelické látky (zvlášť ty přírodní) ničím nepřekonatelné.
Jen je třeba si uvědomit, že člověk, který vleze na tuto cestu, tak už se nevrátí takový jako býval. Psychedelika ukáží člověku to, co je důležité a pak je na jenom na něm jak k tomu přistoupí.
Mi osobně to ukázalo co bych mohl na sobě zlepšit, jak bych se měl chovat k okolí a celkově mě to vyslalo na mnohem lepší cestu. Musím však dodat, že jsem byl vždy hodný chlapec, psychedelika mi i tak ukázaly, jak to jde ještě lépe.
Přeji ti ať si co nejdéle zdravý

Old Post 04-07-2019 v 11:38 AM
Pixxel je offline   Profil uživatele Pixxel   Find more posts by Pixxel   Foto galerie člena Pixxel   Click here to Send Pixxel a Private Message   Add Pixxel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anon383596
Stálý Člen

Karma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ne že bych s tebou nesouhlasil ale cpát do sebe ketamin fakt nebude ta správná volba jestli mu rozhodí cvičky pár tahů z trávy tak sedativum pro koně nebude asi to pravý ořechový.

Old Post 04-07-2019 v 15:28 PM
anon383596 je offline   Profil uživatele anon383596   Find more posts by anon383596   Foto galerie člena anon383596   Click here to Send anon383596 a Private Message   Add anon383596 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Souhlasim s Vemenexem ! Nic takovyho bych si nelajsnul. A ani by me to nenapadlo.
S lecbou konopim mam uz velmi dobre zkusenosti hlavne ohledne bolesti v oblasti gastro. a jsem presvedcen a fakt verim tomu ze to pomuze i tentokrat.
Moje receptory velmi dobre spolupracuji s konopim .

S kamosem jsme chytli oba dva chripku v autobuse , od zensky co za nama sedela , co jela do Strakonic a celou dobu jizdy pokaslavala a potila se, rikala ze ma horecku.
Netrvalo dlouho a oba sme mely nad 38C a zklatila nas chripka.
Udelal jsem si 3 x za den caj z konopi a druhy den vecer , jsem byl uz opet uplne fit a citil jsem se skvele . Od te doby asi 4-5 let , popijim 3x tydne pravidlene caj a chripku jsem od te doby nemel a to jsem na tyhle nemoce docela trpel , 3x do roka.
Naopak kamos musel k doktorovi a dostal tu jenhorsi chripku jakou kdy prozil , zustal lezet v posteli 14 dni a nakonec po 14 ldnech ho prevezla sanitka do nemocnice , kde byl minimalne dalsi tyden , kapacky , leky atd. a to jsem proti nemu uplny orezavatko. On je o 10 let mladsi , zdravejsi a tvrde maka , sportuje a pod.

Takze sem pevne presvedcen ze konopi pomuze.
Ale bobky samozrejme mam, ne ze , ne.

A kdyz to nakonec preci prijde tak se s tim budu muset vyrovnat.
Ale , uz radeji otocme list.
Nechci to probirat a stale na to myslet , to by me jeblo.

Naposledy upravil Madical-Strains 04-07-2019 v 17:53 PM

Old Post 04-07-2019 v 17:01 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Po postriku Bio-tonem , z duvodu prevence plisne na balkone v rajcarech , jsou auto miminka CBD zatim ok.

Old Post 04-07-2019 v 20:38 PM
Pixxel
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Ketamin je pouzivano jako anestetikum ale take je to s psilocibinem jedno z nejlepsich antidepresantu. V psychiatrii ho ceka velka budoucnost podle studii co jsem tak cetl. Psychedelika pri rozumnem uzivani jsou bezpecnejsi nez uzivani silne thconly travy, pac thc vyvolava silne psychozy u jistych jedincu. Jinak pro citlive jedince a nejen pro ne je mikrodavkovani psychedelik ta spravna cesta. Omlouvam se za OT, vse jsem myslel v dobre vire a uz nebudu otravovat

Old Post 06-07-2019 v 08:20 AM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ešte by som dodal, že aj THC only modely majú svoj efekt pri liečbe depresie, ale musia sa užívať veľmi opatrne a nastaviť v mikrodávkach. Mne sa osvedčili presne nastavitaľné dávky z tinktúr. Jediný problém je, že sa dlho čaká na efekt a inak to účinkuje ráno nalačno a inak, keď má človek plné brucho.

Old Post 06-07-2019 v 08:43 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od Pixxel
osobně bych se nějak pokusil udělat konopné oční kapky a kapat si to přímo do očí.

1.-A ty kapky , prosim te , primo do oci , by si vyrobil jak?
Olej nebo alkohol by asi nebyl do oci nejvhodnejsi a v cem by se jeste rozpustily kanabioidy a terpeny podle tebe?

2.-Pak jeste jedna otazka.
Pokud bych ty kapky aplikoval primo do oka , to bych asi zvladal lepe nez polykat extrakt, tak pokud by v nich bylo dekaroxylovane THCA -tedy aktivni THC tak nedostalo by se to do krevniho obehu a nezhulilo by me to? Kdyz by se to podavalo do oka?

Tohle by me opravdu zajimalo.

Old Post 06-07-2019 v 09:39 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

https://forum.grasscity.com/threads...-drops.1039705/

Tady se o tom bavi veterinari , jesli jsem to dobre pochopil.
Je tam l recept na vyrobu ocnich kapek ale je to pro me tak slozite, sterilizace , cisteni a dalsi nutne ukony ze to bych asi nezvladl vyrobit.

Nekteri tam ale varuji podavat takove konopne kapky do oci.

Old Post 06-07-2019 v 10:05 AM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Otázne je vůbec, či to má šancu sa dosťať tam, kam má pri tom kvapkaní do oka. Do oka kvapkať je už fakt vážne náročné. Podľa mňa by to mal byť extrakt v alkohole a vhodne zriedený, aby to nepoškodilo oko. Otázne je, že koľko tých látok v tom silne zriedenom extrakte zostane. Myslím, že tadeto cesta nevedie - skús niekde vyhrabať nejaké info... aby si si v snahe pomůcť ešte viac neubížil, tak bacha. Máš tou degeneratívnou chorobou postihnuté obe oči?? K tej zhulenosti som Ti už písal, že DINAMED nezhuluje, dokonca moderuje účinok silno zhulujúciCh THC modelov.

Old Post 06-07-2019 v 10:10 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

To jo nezhuluje ale mel jsem na mysli ...pokud bych pouzil THC z toho super skunku do ocnich kapek bez cbd a CBD zase na vnitrni uziti.
Abych s tim bojoval vnitrne i vnejsne, rozumis? Proste vsema moznymi zpusoby.

Old Post 06-07-2019 v 10:13 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

7. DEN 18/6 PREDPESTU

Old Post 07-07-2019 v 07:40 AM
odo
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Keď užiješ vnutorne CBD model, tým čiastočne vykompenzujes účinky toho THC modelu. ak by si sa rozhodol aj ten užiť vnútorne. Či by zhuloval samotný THC model po nakvapkaní do očí to fakt netuším, ani Ti to neradím skúšať, kým nenájdeš o takejto aplikácii vhodné informácie.

Old Post 07-07-2019 v 12:42 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás