Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » "Trisuli 400W HPS / 4x RQS Green Gelato".
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13
Autor
Téma 
Trisuli
Stálý Člen

Karma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

O_O

TÍMTO POVAŽUJI MISI GREEN GELATO ZA ÚSPĚŠNĚ UKONČENOU.
Na první indoor jsem si asi nemohl vybrat lepší strain. Odolný, silný.
Hodně mi to dalo, naučil jsem se toho dost. Při druhém pěstu z klonů i ohýbat a vázat.

Chuťově je to asi to nejlepší co jsem chutnal ever. Vůně je taky nádherná.
Těžko se mi to popisuje. Chuť i vůně jsou nasládlý, cítím v tom ale i smůlu (earthy) a možná trochu citrusu. Kouř je sice hutný, ale i přesto docela jemný a vůbec neškrábe.
Curing udělal své- zde byl hodně potřeba. Chuť i účinek se tím ustálily a ještě více zvýraznily. Na fotce je zobrazeno Green Gelato z prvního semínkového pěstu- 3 měsíce od kosy. Curing je u konce, řekl bych. Toto je tedy konečný vzhled.
Účinek je okamžitý a hned ze začátku celkem silný a naráz. Uvolnění celého těla, ze začátku stoupá stav hodně do hlavy. Později nastupuje více happy high, více do sativy, energický, smací, kreativní pocit, který trvá i celkem dlouho.

Toto vlákno považuji pomalu za ukončené, svůj cíl splnilo- mapovat můj první grow.
Total obou pěstů je tedy 537 g. Takové číslo jsem popravdě ani nečekal.

Nyní bych rád vybral seedbanku na moje další kolo.

MŮŽETE PROSÍM NĚKDO PORADIT OVĚŘENOU KVALITNÍ SEEDBANKU?
Momentálně vybírám mezi BARNEYS A HUMBOLDT. Nemohu se rozhodnout.
Jde mi spíše o sativu, aby to byl silný, odolný strain co nehermatí a dá se ohýbat.
O výnos mi tolik nejde, spíše o kvalitu a vysoký obsah THC.
Chci dát do boxu opět 4 kusy, tentokrát dva různé strainy (dva a dva).

Díky a pěstu zdar!

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Freedom is a state of mind

Old Post 15-06-2019 v 07:46 AM
Trisuli je offline   Profil uživatele Trisuli   Find more posts by Trisuli   Foto galerie člena Trisuli   Click here to Send Trisuli a Private Message   Add Trisuli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MicroJack
Nový Člen

Karma uživatele MicroJack - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Na to ,že to je tvoje první kolo tak zírám ale jde vidět ,že outdoor pěsty tě taky hodně naučily za tenhle grow chválím bavilo mě každou tu stránku číst jak se tomu daří určitě čekám na další G , měj se pestu zdar

Old Post 17-06-2019 v 07:36 AM
MicroJack je offline   Profil uživatele MicroJack   Find more posts by MicroJack   Foto galerie člena MicroJack   Click here to Send MicroJack a Private Message   Add MicroJack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krouhis
Stálý Člen

Karma uživatele Krouhis - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

GRATULACE TRISULI!!!

ty vole poprvé sem vyhrál tipovačku díky kámo.
moc pěkny! krásná práce.
btw zkusil bych nějakej kush od Humboldt
ale chybu asi neuděláš ani u jednÉ seedbanky

Old Post 17-06-2019 v 07:46 AM
Krouhis je offline   Profil uživatele Krouhis   Find more posts by Krouhis   Foto galerie člena Krouhis   Click here to Send Krouhis a Private Message   Add Krouhis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowPlace
Stálý Člen

Karma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% PěstitelskáKarma uživatele GrowPlace - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

Parádní výsledek! Na první kolo, co víc si přát

Grower sponzor

Old Post 17-06-2019 v 08:08 AM
GrowPlace je offline   Profil uživatele GrowPlace   Find more posts by GrowPlace   Foto galerie člena GrowPlace   Click here to Send GrowPlace a Private Message   Add GrowPlace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrowPlace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trisuli
Stálý Člen

Karma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% PěstitelskáKarma uživatele Trisuli - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

Díky vám.
Vypadá to, že výběr seedbanky bude ještě těžký rozhodování...mezi Barneys a Humboldt.

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Old Post 17-06-2019 v 16:29 PM
Trisuli je offline   Profil uživatele Trisuli   Find more posts by Trisuli   Foto galerie člena Trisuli   Click here to Send Trisuli a Private Message   Add Trisuli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trisuli
Stálý Člen

Příspěvek č. 166

Ahoj všem.
Trochu offtopic- má tu prosím někdo doporučení na nějaký dobrý coffeshop v Amsterdamu??
Něco, co je spíše pro místní a ne pro turisty...Díky.

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Old Post 24-06-2019 v 14:20 PM
Hanskrtek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanskrtek - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

Barneys za mě jasná volba !

Old Post 24-06-2019 v 19:15 PM
Hanskrtek je offline   Profil uživatele Hanskrtek   Find more posts by Hanskrtek   Foto galerie člena Hanskrtek   Click here to Send Hanskrtek a Private Message   Add Hanskrtek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trisuli
Stálý Člen

Příspěvek č. 168

Díky za tip. Barneys je možná dobrý, ale je to plný turistů a na turisty je to zaměřený...
Budu rád za jiné tipy...

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Old Post 25-06-2019 v 07:43 AM
Archi
Stálý Člen

Karma uživatele Archi - 42% PěstitelskáKarma uživatele Archi - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

best frends
[url]https://www.google.com/search?q=best%20friends%20coffee%20shop%20amsterdam&rlz=1C1GCEU_csCZ821CZ821&oq=best+friends+coffee+shop+amsterdam&aqs=chrome..69i57j0j69i64.14527j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8&safe=off&npsic=0&rflfq=1&rlha=0&rllag=52361349,4897830,2960&tbm=lcl&rldimm=2874323470161124556&phdesc=PFbyd86BsN8&ved=2ahUKEwjJl8-OiITjAhUIJVAKHW2VDeYQvS4wAXoECAoQLg&rldoc=1&tbs=lrf:[/ url]!2m1!1e2!2m1!1e3!2m1!1e16!3sIAE,lf:1,lf_ui:10#rlfi=hd:;si:2874323470161124556,y,PFbyd86BsN8;mv:!
1m2!1d52.369642400000004!2d4.9447734!2m2!1d52.3530574!2d4.8508869!3m12!1m3!1d8070.906613675561!2d4.89783015!3d52.36134989999999!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i547!2i159!4f13.1;tbs:lrf:!2m1!1e2!2m1!1e3!2m1!1e16!3sIAE,lf:1,lf_ui:10

Váš Archi

Old Post 25-06-2019 v 08:02 AM
Archi je offline   Profil uživatele Archi   Find more posts by Archi   Foto galerie člena Archi   Click here to Send Archi a Private Message   Add Archi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Syntek
Stálý Člen

Karma uživatele Syntek - 40% PěstitelskáKarma uživatele Syntek - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Cago, ja jel od Barnys LSD a za me super. Nadherne se vetvi po zastrizeni. Pridavam nejaky fotky

Old Post 25-06-2019 v 08:19 AM
Syntek je offline   Profil uživatele Syntek   Find more posts by Syntek   Foto galerie člena Syntek   Click here to Send Syntek a Private Message   Add Syntek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trisuli
Stálý Člen

Příspěvek č. 171

OK, to je sice pěkný, ale já se tu ptal na doporučení na coffeshopy v Amsterdamu...

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Old Post 25-06-2019 v 08:24 AM
Syntek
Stálý Člen

Karma uživatele Syntek - 40% PěstitelskáKarma uživatele Syntek - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

citace:
Původní příspěvek od trisuli
OK, to je sice pěkný, ale já se tu ptal na doporučení na coffeshopy v Amsterdamu...

Ano, ale stejně tak jsi nahoře psal, že se rozmýšlíš pro další seedbanku a strain. Humboldt a Barney's. A že hledáš strain na ohybání atd. Chtěl sem ti předat nějaké poznatky....

Old Post 25-06-2019 v 08:36 AM
Syntek je offline   Profil uživatele Syntek   Find more posts by Syntek   Foto galerie člena Syntek   Click here to Send Syntek a Private Message   Add Syntek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trisuli
Stálý Člen

Příspěvek č. 173

Jo, jasný, díky Dám přednost něčemu víc do sativy, jak jsem koukal, tak LSD je spíše do indicy...ale i tak díky!

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Old Post 25-06-2019 v 08:39 AM
Syntek
Stálý Člen

Příspěvek č. 174

citace:
Původní příspěvek od trisuli
Jo, jasný, díky Dám přednost něčemu víc do sativy, jak jsem koukal, tak LSD je spíše do indicy...ale i tak díky!

Venku jsem od nich ještě jel Liberty Haze a Critical Kush. LH nádherný palice, ale bych ho jel raděj jak CK, pokud bych měl sadit znovu. Má však takovou zkušenost, že ze 6 semínek jsem měl takřka vždy různé fenotypy po 2 kytkach. Takže některý se víáce táhly, některé byly více košaté. Některé tvrdší palice i na spodkách některé ne. Měl sem to 2/2/2 jak u CK tak u LH.

Old Post 25-06-2019 v 08:52 AM
Subatomic
Stálý Člen

Karma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% PěstitelskáKarma uživatele Subatomic - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Zdarec v Amstru jsem byl sice jen jednou ale ze ctyr cofiku co jsem navstivil se mi nejvic libilo v Katsu weed, pohodova atmoska, jazz a v menu Dr. Grinspoon :P

Spread the word about our magical world!

Indica mix (SBR, Wappa, Marmalate)
mix 5ti odrud (SBR, 11Roses, Jägg, Wappa, Amnesia#7)
Za sedmero kytkami (SBR, 11Roses, Strawberry Glue, Sweet Deep Grapefruit)
Purple mix (11Roses,Zombie Kush, Desconocida, Brain Cake)

Old Post 25-06-2019 v 09:10 AM
Subatomic je offline   Profil uživatele Subatomic   Find more posts by Subatomic   Foto galerie člena Subatomic   Click here to Send Subatomic a Private Message   Add Subatomic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trisuli
Stálý Člen

Příspěvek č. 176

citace:
Původní příspěvek od Subatomic
Zdarec v Amstru jsem byl sice jen jednou ale ze ctyr cofiku co jsem navstivil se mi nejvic libilo v Katsu weed, pohodova atmoska, jazz a v menu Dr. Grinspoon :P

Díky za tip. Zrovna Dr. Grinspoona bych ochutnal chtěl, i když ty menu se mění často, skoro každý týden. Jediná snad záruka, kde bude Grinspoon vždy, je asi ten Barneys coffeshop.

TRISULI - první kolo
TRISULI - druhé kolo
TRISULI CLONES JUNGLE

Old Post 25-06-2019 v 09:13 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás