Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čuste kolegové pěstitelé . Opět po týdnu přicházím s menším updatem . Roste to v tomhle počasí opravdu parádně co . Zde slibené foto
1) Amnesia 7 , začal jsem pomalu přihnojovat plagronem v poloviční davce , ale asi je to spíš na škodu , trochu žloutnou ty velké listy , avšak napadlo mě jestli to není přirozený proces, každopádně přihnovat dal už pro sichr nebudu
Zkus na to hodit síť a nechat to do ní vrust pak se budou navzájem držet větve, mě se to vždycky časem začalo odlamovat váhou a větrem a když se člověk podívá někam na západ na fakt velký kytky tak to tak delaj. A bacha na tu cuketu předloni nebo kdy mi z ní na to vlitlo padli což je suchá plíseň a je to svinstvo a to to je tak 25 metrů.
opět zdravím všechny , je čas na pravidelný update po týdnu , kdy je pěkně vídět jak poskočily . Začal jsem 1-2 týdně přihnojovat v poloviční dávce bio bizz grow . Sít pořeším až trochu později pač se mi ted jednoduše nechce .
Tady slibený foto :
1) amnesia 7 - překvapila mě jak hustou má stavbu , ačkoliv by to měla být převážne sativa ( podle listu tak vypadá ) tak se netahne do výšky, ale spíš do šířky
2) cream 47 - naopak táhne se celkem
3) pěkně rozjeté mazar
4) cream a amneska pohromadě - krásně už to voní i na pár metrů , jsem zvědav v květu
Zdravím po delší odmlce lidi . máte někdo zkušenosti s přihnojováním kupovaných substrátů obecně ? Zjištoval jsem co se dá , ale vypadá to , že amnesia ( zajimavý že nejvíc ona ) nemá dostatek dusíku , začal jsem tedy přihnojovat podle tabulek biobizz( bio growem - obsah NPK 4-3-6 , i trochu víc aby se spravila , ale výsledek po 10 dnech stále nic moc ) zdá se zaseklá už delší dobu), Ještě mě napadlo jestli to nemůže být třeba špatným vstřebáváním živin kvůli PH , ale zatím nemám jak změřit . v pondělí dokoupím nejaky PH metr. N2jaké tipy ,rady ? Díky za cokoliv . zde jsou fotky
1)Postižená amnesia 7
2)Cream 47 - roste celkem normálně
3)Mazar kush - opět zpomalený růst ( jen dodám , že jsem přihnojoval všechny )