Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Absolutne miluju Pulp Fiction, kazda hlaska nebo scena v nem je naprosto dokonala, vubec mam Quentina hodne rad, taky obcas zkouknu Monty Pythony, u tech filmu jsem se smal vubec nejvic v mym kratkym zivote...NY!
Joo a taky hodne casto koukam na ty nezavisly filmy na CT2, nektery sou hodne dobry, nektery sou horsi ale i presto lepsi nez cokoliv na cechy oblibene stanici "H@VNA"
Ja se nejradeji dívám na starý dobrý Pulp Fiction!! Pak i Strach a hnus v Las Vegas. Z kreslených mám nejraději Ice Age- bonus movie!!! Ale ztrvá to jen 7 minut))
Jo jasný Pulp Fiction je prostě nesmrtelná klasika. Jestli sem to ještě neviděl stokrát tak devadesátdevětkrát určitě
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
aaah vidim,ze je tu vybrana spolecnost pac Pulp Fiction je vazne klasa a super film ! Ale u ceho sem se snad nejvic pobavil kdyz sem byl pod vlivem velice nebezpecne a navykove drogy jmenem Marihuana tak je SHREK ! KDo to to zna , tak musi kyvnout ! A vubec vsechny kresleny ptakoviny..
TO: kytka
potvrzuju!!!!!!!!! teď sme si v práci dali brko Nebuly a postili si SHREKa a je to pěknej chlív. takhle sem se už dlouho nechlámal!!!!!!!!!!!!!!!!§§
ak ste v nedelu niekto pozerali -ct_2 ACID HOUSE ,myslim ze dost v pohode haluze... oplatilo sa ,aj ked to bolo o 00:10 . A to si to cez vikend pozriem na tripe ...
Acid House byl mazec dobrej - nejvíc mě dostala ta třetí povídka jak se vyměnil ten chlapík s tim dítětem to bylo hodně drsný.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
výtečnej film je taky Mazaní hoši. je to kupodivu s velkym dabingem, ale málokdo to asi bude znát. v půjčovně to vydrželo asi tejden, než to někdo čórnul
Nejradši mám teenage komedie a animovany filmy typu Shrek, IceAge Hledá se Nemo apod.
No a hudební pořady taky nejsou špatný, ale jejich kvalita je obecně dost nízká, takže jak gdy.
doporucuju "lehce" psycho filmik Requiem for the dream(?) (ceskej nazev neznam, ale asi bude ten samej nebo neco podobnyho) skouknete a udelejte si nazor,,,hehe