Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsme tady zase tentokrát s pro mě hodně zajímavým modelem od Delicious seeds a to cross White widow x chronic,
A 3x critical xxl od Natural seeds ...sestava jako dycky 100x100 homebox, lumatek digi 400w 6400k mh na růst a na květ 600w 400v dual hps 2100k, kokos canna plus, na spodku 5cm vrstva keramzitu, voda 2:1 RO a kohoutek...hnojky AN coco+dopnky a to Big bud,Bud candy, vodou juice, piranha, sensizym, overdrive, calmag, flawless finish na růstu 6t dnes přepnuto
Dnes pátý den květu, EC jsem jim napral teď 2.0 pac byli nedokrmeny, světlá barva a odspodu listy žloutly a odpadavali,chronic vypada že potřebuje hodně papat... Dal jsem 3ml Bloom,kremik tj. Silic boost teď v ohýbání velice důležité, dřív se mi větve velice rády lámaly ale s křemíkem už problém není.... Voodo juice a piranha taky ještě dávám na pořádný kořeny...ph 5.8-6.0 zatím zalevam ručně, přemýšlím, jestli jedno kolo nezkusím bez autopotu na porovnání ale to spíš pak zkusím až budou klony, dám pak dvě kola stejný model s autopotem a ručně jestli bude rozdíl
Čau jsem zvědavý jak dopadnou výsledky. Taky jedu autopot ale hlínu a keramzit 50/50 a nebyl jsem spokojený 33 dní v růst. Fázi zalévání ručně. Květ už jede s nádrží ale stejně to reguluji přes ventil sám protože sem zrovna řešil přelití a zasolení hlíny. cykly v hlíně nefungují. Tak budu sledovat tvůj kokos
Jo však se mrkni na me předchozí pesty...s tímhle systémem mám odjetych asi 8 kol a no problema ,na spod keramzit je důležitej,je hezky ze to máš 50/50 ale jestli není na spod drenazni vrstva tak to je naprd
Menší změna.... Hps vyměněno za Veron squ 500w od Frynka,jeho poslední model, tímto bych mu chtěl poděkovat za perfektně odvedenou práci, toto světlo je opravdu precizně zpracované. Jsem zvědav, co na to řeknou kytičky 🤗🤗 Jinak nám končí o víkendu druhý týden květu, včera zalito 3ml a+b ,big bud, bud candy, calmag EC 2.2 pH 5.8-6
Vše jde podle plánu, dnes končí 2 týden, zalito pouze vodou, je tam náznak začínajícího prehnojeni, zloutnou špičky listů,jinak to zase vystřelilo jak sviňa po předělání toho světla, ale nechci už do nich drbat, Kdyztak zvednu krapet světlo ještě
Dnes 18 den květu...už ať to přestane růst,musel jsem to nakonec ohnout, mám už jen 15cm na zvednutí možná míň... Myslím, že to dělá to wide blue spektrum, no musím zjistit jak se to pod tím novým světlem chová a podle toho se zařídím.... Zatím zalevam ručně a mozna to tak bude až do konce.... Kytky pijou fest, jen jedna v pravo v rohu méně.... Opět zalito 3ml a+b 2ml big bud, 2ml bud candy, 1ml sensi calmag, 1ml sensizym
Zdarec palec, dnes jsem při zalévání jen tak pro informaci měřil hodnoty vytoku a zjistil jsem,ze u některých kytek je nízké pH okolo 5.4-5.6 a u těchto zároveň vysoké EC kolem 3.0 a u některých zase vyšší pH okolo 6-6.3 a naopak zase nižší EC kolem 1-1.5 přitom zalevam vždy stejným roztokem...nevite čím by to mohlo být? A případně jak toto řešit... Dikec
Ahoj , ja bych v této situaci udělal proplach čistou vodou s ph 5,8-5,9 dokud by nebyly vystupni hodnoty plus minus stejne jako vstupni a následně bych začal opět hnojit.
Ono proplach neuškodí ani těm s nižším EC ba naopak si holky třeba vezmou ještě víc živin s následující zálivky a hlavně pokud je propláchneš všechny tak budeš mit jistotu že je vše jak má být. Ať se daří
Ok děkuji, zatím jsem proplachl ty tři, víc vody nezbylo tak třeba zítra, jen mě trápí to ph, EC jsem krásně srazil na 1,2 ze 3-3.5 ale pH se skoro nehlo... Nechápu to pH 5.4 a lil jsem tam 6
Jungle in the box😀 no pro příště,jsem se snad už poučil... Začínáme 4tyden květu tak už by to nemělo růst... Světlo výš už nedám... Jinak to vypadá zatím dobře, krom těch menších problémů viz výše, ale na kytkach se nic extremniho nepodepsalo, snad jen že se malinko zavírají některé pilky listů do sebe