Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nechci jako prudit a znovu otevirat tenhle offtop, ale kluci ctete! dan.bass tady neco placa a vy mu to zerete!
nikdo tady nepsal(vlastne psal - dan.bass mno), ze pestitele jsou "bohove" (i kdyz by se to mohlo zdat) - takze naposled, i pro ty mene chapave a jinak hendikepovane - zda se mi jenom divny, ze nepestitel oznacuje pestitele za socku! drzte smer diskuze!
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
NO super, tak díky, zapíšu si to za uši. A nebo třeba i na záda, aby každej věděl, co jsem zač. Mimochodem, co si vy (hlavně ty Raymane)představujete pod tímto označením ?
Jen k tomu "kultura THC"
clovek nemusi hulit pro kulturu nebo se venovat nake kulture kvuli huleni, nemusi byt hiphoper,sprejer nebo naka hospodska masta na to aby byl "v pohode" a nekazil povest "kulture THC"...
sam pestuju v malym (dva kvetinace na okne). hulim jak prase=> nedostatek vlastnich zdroju. nevidim nic spatnyho na tom ze si koupim nekolik g fakt dobre lampy. kluk co to od neho beru je fajn strili to jen kamosum a jeho zisk bych povazoval spise za symbolicky. nevidim ani nic spatnyho na frazi "nemas neco na prda" pokud ji clovek dokaze doplnit frazi "no tak nic..." priklad ze zivota: v hospe me prepadla krize zeptal sem se typka (kouril brko s jednim typkem neprilis diskretnim zpusobem) jestli by me nemoh skourit odmitl me ale za pul hodky me sam nabidl protoze odesel kolik kvuli kterymu me predtim odmitl. ze prej by ho ten typek otravoval celej vecer kdyby vedel ze ma vic nez 1 spek. kdyz zjistil ze me ten samej koren otravoval asi pred tydnem mel z toho maly vanoce ze aspon nekdo vi jaky to je..... takze takhle to vidim ja.
Doufam ze vas muj pribeh neuspal (-:
s tim pivem to je fajn....ale nerad chodim hulit s cizejma lidma, protoze nigdy predem nevim, co se z nich vyklube....mam spatny zkusenosti - a hlavne, jaq se rika: podas prst a ukousnou celou ruku!
no jako disko satelity jsou nejlepci.....a jeste lepsi jsou sockujici holky...si myslej, ze maj carku a muzou vsechno! jednu takovou socialku znam...no minulej tejden jsem ji fakt uz poslal do p*dele - pribehla, v ruce pade a ze prej by chtela na brko...tak jsem ji dal voskubany listy z palic a poslal ji s padesatkou nekam, ze kacky neci a po pul hodine privalila znova, ze to bylo dobry, ze ma kilko...no to uz jsem nevydrze a trosku jsem ji protlemil ....slepice
Původní příspěvek od PiosOne bohour: a co ona na to? měl jsi si dát špeka do huby a říct ji, že když tě bude pořádně sát, tak to bude mít jak přes vodárnu
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
zamyslela? ale no tak.... ty woe, dobrej tah....naturalie za naturalie! to zkusim priste taky, ale sockujou jenom ty spinky - to by chtelo nejakou vakcinu, nebo prolejt hubu savem...nigdy nevis, jakyho kanala prave preblafla!
co mate proti kupovani brka? a co ma clovek delat kdyz proste svoje nema protoze treba jeste nehuli par let aby si sam vypestil? Navic za ferove ceny atd, dyt na dylovani neni nic spatne kdyz mezi sebou jedou jen znami/spoluzaci. Samozrejme cizym vubec, ale jinak, proc ne jako?
register: chápu, že když někdo nemá hulení a chce si zahulit, takže si jde koupit, vysomrovat. ale panebože chce to trochu úroveň a pokud mi někdo nechce nabít/prodat tak to musím pochopit a ne, že začnu opruzovat.