Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hahaha, díky...jako fotky z obalu by to možná vypadalo, kdyby neměly žlutý a obecně světlý listy...asi málo dusíku- alespoň tak sem to vyhodnotil já...ale už na to dlabu...
zajímalo by mě, zda kytka co má deficit dusíku vůbec dokáže dozrát do stádia, kdy trichomy budou všechny milky a nebo dokonce amber- může někdo poradit prosím??
bojím se, že když nebudu deficit řešit, tak nikdy nedozraje a já budu svítit zbytečně...
díky
je to jenom můj názor dekla, ale vadit by to nemělo, když sem pročítal grower a jiný stránky, tak je obečně psaný že je nejlepší,aby ke konci listy žloutly, prostě podzim, ta kytka tahá živiny z listů, aby je použila, příroda a jiný věci víš jak to chodí Na growweedeasy je to taky ukázaný a píšou, že nejlepší pro chuť konečnýho produktu je právě to,když ta kytka dokáže takhle zužitkovat ty živiny co v sobě má během posledních 2 týdnů (flush). neboj se mi smazat příspěvek ať ti to tady nezasírám jestli chceš ještě hodím odkaz ať se můžeš podívat sám. http://www.pestujtejednoduse.cz/ bude ti to přeskakovat mezi českou a anglickou verzí, ne celej web je přeloženej, ale je tam toho dost Musíš se tam tak trochu "ztratit" abys našel všechno, není tam nikde téma přímo o tom co píšu, ale je to mezi ostatníma tématama zmíněný. Doufám že sem aspoň trochu pomohl
Jinak byl u mě známej co jede out přes 20 let a má každej rok super modely a když viděl to moje žlutisko,tak mi řekl, že neví co sem čekal, že je to normálni... a to mám oproti tobě 15 dní pozadu a na kytce 4 velký zelený listy jinak jen zelený lísty z paliček ale ostatní velký listy dávno zežloutly..
Závěrem ti chci říct, že nemáš mít strach, logicky je blbost, aby ti nedozrály z nedostatku dusíku z mýho pohledu
Neřeš deficity vypadá to v pohodě spíš by to mělo nadále zloutnout a chcipat to velký starý listí, proplachuj a sklízej ta první se mi teda vůbec nelíbí dvojka vypadá sakra líp.
Vemenex: jak píšeš, že první se Ti nelíbí a druhá jo...samotnému mi to je divný. Je to oboje ze stejných semínek- Green Gelato od RQS- ale ta první vypadá a voní jinak než ta druhá. Chápu, může to být jiné pheno, ale až tak??? Nějak se mi to nezdá, že by se to lišilo až tak...i stavba těch palic je jiná mi přijde...nevim no...
Jasněže ta druhá je lepší- i co se účinků týče...
edit: sklízet ještě nechci, chci to nechat úplně dozrát...takže ještě cca dva týdny počítám
:-D .. ze nedokvete kvůli deficitu listí :-D .. těsně před sklizní začít hnojit protože zloutnou listy? :-D !!najdi si jak vypadá zralá kytka a jak to poznat!!(viz.grower/google) ty si o tom něco prve precti než budeš pěstovat a hlavně hnojit... ať tvy kaamosi pak nehuli jen hnojivo... jestli najdeš moje jediný téma galerie indoor.. tak mrkni jaký listy sem měl ja asi týden před sklizní... jinak by se to nedalo hulit..teda věc nazoru někomu hnojky asi chutnaj ... jinak at se daří do budoucna...
TvoRCorp: Jasný, Grower dnešních dní- já sem chytrát, ty seš hlupák...
Chlapče, já venku už něco odjel, taky už nejsem nejmladší...O konopí, jeho užití a pěstování jsem toho přečetl mraky (a to mimochodem ještě v době, kdy se literatura na toto téma u nás fakt špatně sháněla)...
Takže ano- vím o tom, že listy ke konci života rostliny žloutnou a odpadávají. Ovšem to není tento případ- kytka je kompletně celá světle zelená, ztrácí listovou zeleň...
Neboj, nejsem takovej blbec, jak sis myslel...mrzí mě, že ještě pamatuju Grower z dob, kdy tu byla bezva parta co držela při sobě a snažila si nazvájem pomáhat...a ne jen se druhému vysmívat ve stylu " já vím všechno, ty nic"...kdybych tyto doby nepamatoval, bylo by mi tady teď líp
Podle me nevíš skoro nic , jinak bys tu nepsal takový zmaty .. dobre dam ti radu..máš to dávno zralý.. a ano některé kytky komplet i zezloutnou v době flush(to ta tvoje listova zeleň ) . Nevysmivam se a že si blbec si řekl ty ne já listy ke konci VUUUBEC NERES.. podle me základní věc...
"trpkou štiplavou" chuť a "škrabání" dělá chlorofyl nikoliv hnojiva... a jasně, kytky co sou hnojený do konce maj chlorofilu spoustu, pokud ale spráně usušim a "vyléčim" (týdny-měsíce času) tak to bude i tak dobrý... jestli chceš hulit tejden po sklizni, proplachovat musíš no.
když pročteš zahraniční fóra zjistiš že spousta lidí krmí kytky do konce... ale pak tomu po sklizni dávaj ještě dva měsíce curing než třeba vůbec ochutnaj. Já budu proplachovat stejně už jen proto že mi to přijde škoda hnojek a kytka je ke konci už stejně moc nepříjmá...
trisuli: dozraje to vklidu i bez hnoje, buď v klidu vypadaj pěkně (k+)... takhle vypadaj vycuclý kytky a taky dojely
crazyben: Díky za věcné připomínky a za K+. Naprostý souhlas- na curing já nedám dopustit, čím déle, tím kolikrát lépe. Třeba u té první várky před curingem byla chuť sice jakž takž fajn, ale účinky nic moc- dva měsíce po curingu a přijde mi, že se to stále zlepšuje, jak chuť (která je u GG mimochodem naprosto mňamózní), tak účinky. Takže souhlas, curing je hodně důležitý dle mého.
Pokud někdo sleduje mé téma pravidelně, tak ví, že sem spíše zastáncem hnojit co nejméně a nebo vůbec.
TvoRCorp: OK, dávám Ti za pravdu, nevím vůbec nic o pěstování konopí a nikdy jsem to nedělal...
Díky za radu ohledně zralosti...takže ono je to teda celý jinak- kytky jsou zralý ve chvíli, kdy mají trichomy ještě průhledný a blizny ještě nezačaly hnědnout...takže jsem to celý léta dělal blbě.
o_O
KOSA / DVA GG ŘÍZKY Z PŘEDCHOZÍHO KOLA
69. den (konec 10. týdnu)
Už se suší, odtah puštěn na minimum, teplota 21, vlhkost 55%.
Většina trichomů mléčných.
Dnes nebo zítra plánuju rozdělit jednotlivé větve, aby se palice nedotýkaly a nebylo tak riziko vzniku plísní.