Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele v životě jsem automat neměl a taky se mi to zdá dlouho, ale řeknu Vám jediný, prodejce to uvádí jako samonakvétací kytku. Nedělejte ze mě laskavě vola
Zdravím.. takhle to vypadá, když je ještě příliš brzo sklízet.. jsou vidět takové bílé chloupky a je jich dost, až změní barvu a nebude jich tam tolik bílých, tak už je vhodné sklidit
@Broot - on myslel zrejme superauta od Flash Seeds.
citace:
takhle to vypadá, když je ještě příliš brzo sklízet.. jsou vidět takové bílé chloupky a je jich dost, až změní barvu a nebude jich tam tolik bílých, tak už je vhodné sklidit
wow, diky moc za info. Tak uz konecne vsetci vime!!!
Boha jeho to je material 😀 prispeji do diskuze kdyz uz tu jsem.
Pro autora: Popisy, co davaji vyrobci ber pouze jako orientacni. Nelze se ale podle toho ridit na 100%. Priblizne ti to rekne jak dlouho to pokvete, ale vzdycky je presny na zralost mikroskop, kterym zjistim zakaleni/zabarveni trichomů. Stoji par korun a maji ho temer v kazdem growshopu.
Jinak k těm AF-kam.. Doba prepnuti byva ruzna, maji na to vliv podminky ale hlavne i pouzita velikost kvetinace. Casty projev venku u automatů je ten, že kytka v malem kvetinaci přepne rychleji nez ta ve vetsim..nejedna se ale o velke rozdily ;-) zatim
Původní příspěvek od Váchy 55 Boha jeho to je material 😀 prispeji do diskuze kdyz uz tu jsem.
Pro autora: Popisy, co davaji vyrobci ber pouze jako orientacni. Nelze se ale podle toho ridit na 100%. Priblizne ti to rekne jak dlouho to pokvete, ale vzdycky je presny na zralost mikroskop, kterym zjistim zakaleni/zabarveni trichomů. Stoji par korun a maji ho temer v kazdem growshopu.
Jinak k těm AF-kam.. Doba prepnuti byva ruzna, maji na to vliv podminky ale hlavne i pouzita velikost kvetinace. Casty projev venku u automatů je ten, že kytka v malem kvetinaci přepne rychleji nez ta ve vetsim..nejedna se ale o velke rozdily ;-) zatim
Tak me vzdycky zacli koncem tretiho tejdne... koncem ctvrtyho uz regulerne kvetly. Ale zas sem automaty zkousel jen posledni rok 3 strainy, takze zas nejaky velky zkusenosti s nima nemam. Co sem ale odpozoroval uz driv u znameho, tak venku sou hodne citlivy na teplotu... takze ideal do skleniku kde se drzi teplo i pres noc (tam sem automaty videl narust do peknejch rozmeru).
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Tak me vzdycky zacli koncem tretiho tejdne... koncem ctvrtyho uz regulerne kvetly. Ale zas sem automaty zkousel jen posledni rok 3 strainy, takze zas nejaky velky zkusenosti s nima nemam. Co sem ale odpozoroval uz driv u znameho, tak venku sou hodne citlivy na teplotu... takze ideal do skleniku kde se drzi teplo i pres noc (tam sem automaty videl narust do peknejch rozmeru).
Je tam 34C + velká vlhkost, kterou jsem zatím neměřil