Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,taky mám ledky 440w od Ledidealu a prostor 120x70x200 a skoro jsem tu dostal vynadáno,že je to na můj prostor zbytečně moc. Zajímavé,že ve tvém vlákně se o wattáži nikdo ani nezmínil a to máš ještě trochu míň místa. :-) Jinak kolik ti to topí ,já mám ve dne už jen 23 a v noci 20 stupňů. Začínám uvažovat o nějakém přitápění.
Co ti to tam vysí ? To tam máš 3 čidla ?
[modedit]:pouzivejte editaci k sjednoceni postu,dik,Grower Team.
Původní příspěvek od Travin Ahoj,taky mám ledky 440w od Ledidealu a prostor 120x70x200 a skoro jsem tu dostal vynadáno,že je to na můj prostor zbytečně moc. Zajímavé,že ve tvém vlákně se o wattáži nikdo ani nezmínil a to máš ještě trochu míň místa. :-) Jinak kolik ti to topí ,já mám ve dne už jen 23 a v noci 20 stupňů. Začínám uvažovat o nějakém přitápění.
Co ti to tam vysí ? To tam máš 3 čidla ?
[modedit]:pouzivejte editaci k sjednoceni postu,dik,Grower Team.
Čus... Co se týče světla a wattáže, tak za mě je to akorát a mam vyzkoušené,že v těchto rozměrech a tímto světlem neni problém udělat 5OOg plus...
teplotu mam přez den 26 noc 20.... myslím si že 23 na den je málo
to co vysí jsou dva teploměry a jedno čidlo od termostatu větráku
Taky jsem měl na začátku pěstu 25-26 stupňů, ale poslední cca týden se to motá kolem 23- 23,5. V místnosti mám plyn. kotel a komín a stálá teplota tam je 24,5. Tak nevím co s tím.