Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nechapu jak sem si toho mohl nevšimnout pak vam nahraju fotku povedlo se mi to vyfotit makro jsou to svilušky ted jsem byl na wiki a 90% davam ze je to sviluška chmelová no obavam se ze bez chemie se to neobejde skousel jsem drív tabak nimbovej olej mydlovku a jedine chemka vzdy pomohla to sem zase nasranej
Mi ten vertimec pomohl hned stačil jeden postrik a bylo...asi bych jednal co nejrychleji pokud nepujdes bio...js si toho taky všiml až časem jak jsem viděl tecky...
32 den /12/12 svilušky to prej nejsou po konzultaci s kolegy nikdo neví co to je ale na rostlinach to není .....Ph metr v čiči uz mam novej a ten stary i po kalibraci meril zvlaštně jelikož připravuji nft tak sem šel do něčeho alespon trochu lepšího milwokí ph55 jinak ty oranžové fotky sou bída hodím vam sem tu spaleninu voní to paradně snad bude co kuřit
32/12/12 doufam ze to dopadne posuďte sami je to spalené jak ludra davam jim podle tabulek ale asi je zasolenej kokos přemyšlím jestli ma smysl koupit merak na pudu ph teplota vlhkost
tak potřebuji identifikaci dnes sem uklizel v boxu trhal listy at se to prosvítí coz uz delam postupně dulezite informace
zvednul jsem podmisku kterou mam danou naopak a vypodložený květinač a dole byl zbytek vody mala kaluž v ní miliarda tehle kurev co jsou na lepove desce a pak takove vetší bíle kurwy a kdyz sem to oddělal tak ne že by lezli ale normalně prskaly jak popcorn a skakaly byly hlavně v te louži to svilušky opravdu nejsou na rostlinach sem za celou dobu neviděl ani jednoho pidi nic a to sem hledal i s kolegou nekolikrat takze tray umeju pod vodou poradně vysaju box ale potřebuju vedet jestli vymenit medium nebo muzu proplachnout a pufnout a odject dalsí kolo
tak je to v čiči setnuto 52 den jelikoz me volal odhadce bude mi šmejdit po domě nevyšlo to o 14 dní bohuzel kuřeního bude habaděj ale mohlo byt daleko víc další round NFT 20 ks Fugu kush