Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak v tom pripade to jsou napicu hnojky kdyz takhle moc ovlivni ph zalivky.
Kazdopadne bych to pihned presadil do vetsiho a dal do hliny a kokos z korenu bych odsratinl nejvice co to pujde. A minimalne po presazeni 14 dni nehnoj.
Mas uzamceny prijem zivin, kytky si berou vyzivu prvni z tech spodnich listu.
A casem ti zezoutnou cely pokud s tim neco rychle neudelas.
Asi bych vymenil i hnojivo, nebo zkontroluj jesli si ho daval sravne.
Rozumis ty tu zalivku zvysis ale ono se PH zase rychle vrati jelikoz voda ma mnohem silnejsi pufry.
A to mas jakou odstatou, z kohoutku ? Tobe tece ph 6,5 z kohoutku?
Oni te to pravdepodobne nevymenenj zadarmo, jelikoz uz jsou flasky uz nacaty.
Myslim ze jsem mel taky prvni kolo kokos a plagron hnojky, koukni do meho 1.vlakna a byly tam neustale problemy s ph.
Nakonec jsem to vymenil za Biobizz hnojky, a kokos za hlinu a bylo .
Propalachl sem koreny ,odplavil proudem vody od zbyleho kokosu a dal hlinu,problemy ihned prestaly.
A myslim si ze se to ted prave hodi udleat , casove jelikoz stejne musis presadit do vetsich kvetinacu. Horsi by bylo kdyby te to dealo uz kdyz bys to mel presazeny a to te pravdepodobne ceka kdyz me neposlechnes.
Ja vim je to kruty a stoji to dalsi penize ale uvedom si o co ti jde predevsim v tom pestu.
V pondělí jim nápisu a uvidime zda už se s tímhle setkali...jako nerad bych to daval do hlíny mám už 50 litru cocosu a hnojiva do cocosu nechápu to ale když nebude jiné východisko
No ja te garantuju, ze kdyz koupis Biobzz hnojky a vymenis to za hlinu tak jen pridas hnoky do te kohoutkove 7,4 hnojky a budes tam mit idealni kolem 6,5 PH a nemusis nic snizovat ani zvyssovat.
Jesli ten pytel kokosu nemas naclej tak ti ho asi vymenej.
Oni te napisou ze se s tim nikdy nesetkaly aby nemusel davat nahradu a reknou ze je chyba na tvy strane, pravdepodobne.
Sak to mas pravdu to samé bylo i u plagronu to grow a bloom hnojivo jak jsem daval hnojky spadlo ph třeba na 6,5 a snižoval jsem minimálně...tohle je extrém...