Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » toleruje Váš zaměstnavatel že hulíte ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Toleruje Váš zaměstnavatel to že hulíte ?
Ví to a tolerují
Neví ale asi by to prošlo
Nesmí se to dozvědět - letěl bych
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Ibuprofen
Stálý Člen

Karma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% Pěstitelská

Pohodička toleruje Váš zaměstnavatel že hulíte ? Příspěvek č. 1

Zajímalo by mě jestli Váš zaměstnavatel (chlebodárce) ví a toleruje to že hulíte. Já osobně dělám v US company a bigboss ví že hulím. Několikrát jsme počudili na různejch firemních večírcích a v poho. Co Vy?

--==@@ Welcome to reality @@==--

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 17-12-2003 v 12:48 PM
Ibuprofen je offline   Profil uživatele Ibuprofen   Find more posts by Ibuprofen   Foto galerie člena Ibuprofen   Click here to Send Ibuprofen a Private Message   Add Ibuprofen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LuB
Stálý Člen

Karma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% PěstitelskáKarma uživatele LuB - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No ja som na tom asi tak podobne, už som párkrát nahúlila aj najvačších šéfov a v pohode, potešili sa, to vieš keď húli značná časť firmy a zvyšok to toleruje

Old Post 17-12-2003 v 12:54 PM
LuB je offline   Profil uživatele LuB   Find more posts by LuB   Foto galerie člena LuB   Click here to Send LuB a Private Message   Add LuB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vyhozeney
Stálý Člen

Karma uživatele Vyhozeney - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

:-) sladkej život nezaměstanýho...

Old Post 17-12-2003 v 12:54 PM
Vyhozeney je offline   Profil uživatele Vyhozeney   Find more posts by Vyhozeney   Foto galerie člena Vyhozeney   Click here to Send Vyhozeney a Private Message   Add Vyhozeney to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

fsichni to vi, nikdo nerenca ... neni co resit

keep
balkon 2002

Old Post 17-12-2003 v 14:21 PM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GanjaEdita
Nový Člen

Karma uživatele GanjaEdita - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ahojky!ja sem tu novaa,ale hulicz sem starej...pjestuju maalo a kraatko-jen se musim priznat k tomu,ze mi jeste neni 18.ALE JAK JINAK BYCH SE SEM DOSTALA?!?je to podle me diskriminace,ze sem nesmim.

Old Post 17-12-2003 v 14:29 PM
GanjaEdita je offline   Profil uživatele GanjaEdita   Find more posts by GanjaEdita   Foto galerie člena GanjaEdita   Click here to Send GanjaEdita a Private Message   Add GanjaEdita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

v práci to ví jenom nebližší kolegové. můj předminulý šéf to věděl a toleroval to (protože má ve stejném věku syny a ti hulí), minulá šéfová to sice nevěděla, ale občas vytáhla nějakou historku jak hulili na kolejích, takže by to bylo asi v pohodě. nový šéf je moc nový na to, abych s ním tohle probíral.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 17-12-2003 v 15:14 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

ja chodim do skoly, kde se zda ze to toleruji, vyhrozuje se tu testy, na ktere asi dojde, ale snad nekdo rikal, ze kdyz tam bude jen trava tak to nevadi ale poslou upozorneni rodicum..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 18-12-2003 v 09:40 AM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mellian
Stálý Člen

Karma uživatele Mellian - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

myslím si, že to ví.......hulit tu před nima nemůžu, to by se jim nelíbilo. To však neznamená, že si nezahulím než jedu do práce, protože stejně poznaj velký kulový.

Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras

http://sweb.cz/graf.x/melsig.gif

Old Post 18-12-2003 v 10:48 AM
Mellian je offline   Profil uživatele Mellian   Find more posts by Mellian   Foto galerie člena Mellian   Click here to Send Mellian a Private Message   Add Mellian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

většina kolegů ví, šéfová stopro tuší (spíš asi ví) - vono dready vobčas fungujou jako nechtěná reklama
dokonce se mi stalo, že jsem jednou vezl do naší pražský kanceláře klony spolugrowerum - grower nemohl přijít na schůzku, tak jsem je nechal v takovej krabici od Gambáčů, řek že si pro tu krabici něgdo příde - nechal sem to tam...
po tejdnu příjede pražská právnička k nám do Plzně, vleze ke mě do kanclu a zavře za s sebou dveře - já koukam co se děje a vona na mě "Víte, jak jste tam nechal tu krabici, tak jsem jí chtěla vyhodit - kouknu do ní a tam ty sazeničky marihuany" - já už náběh na infarkt - vona pokračuje "Sem vám jenom chtěla říct, aby jste si dával pozor, by to mohl třeba najít někrterý z našich rakouských právníků, mohl by být průser....já mam na tu marihuanovou politiku taky svuj názor, nemyslim si, že by se za to měli zavírat lidi.....taky sem byla mladá, atd."
no koukal sem jako puk

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 19-12-2003 v 13:31 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

serpin> jo, ty twoje krabice...

teďka sme měli podnikovou voslawu, seděli jsme w podniku, já kouřim swoje beediesa a jedna právnička tam zase porád vykřikovala, že tam hulim tu marjánu, že to prostě pozná - šéfová se už jenom usmívala

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 19-12-2003 v 14:47 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lucianne
Nový Člen

Karma uživatele Lucianne - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Tak koukam, ze u me v praci je to uplne nejvic v pohode...kazdej patek se vsichni odpoledne spolecne zmastime, stridame hash a skanoury, pokazdy prinese nekdo jinej....Sefove nejenom ze chodej s nama, ale primo to organizujou. Holt mala firma....posledni firemni vyjezd dopadl tak, ze jsme se vsichni zkourili, lehce pripili a pak jsme donutili majitele penzionu aby nam pustil protiproud a vsichni jsme naskakali do bazenu :-)
Kolacky mivaji taky uspech, o babovce nemluvim :-)

Old Post 19-12-2003 v 16:14 PM
Lucianne je offline   Profil uživatele Lucianne   Find more posts by Lucianne   Foto galerie člena Lucianne   Click here to Send Lucianne a Private Message   Add Lucianne to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Patřím mezi ty šťastnější, protože to ví a tolerují! Je dobře že pořád existujou lidi, který koukaj na to jak děláte a ne na to, co děláte, když neděláte, že?

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 27-01-2004 v 18:08 PM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tobex
Stálý Člen

Karma uživatele tobex - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Ve skole vyhrozovali testama a dokonce tam byla i kriminalka se psama. U jednoho typa nasli ganju nebo spis zbytky- stonky a semena za posteli. a reditel prej ze leti a nakonec jeden z tech beng jim rek ze jestli ho chtej vyhodit za travu tak to je konec policejni spoluprace se skolou a at si to delaj jak chtej. Jo a jeste jedna vec chodil k nam typ co byl zavislej na perniku a to byl v prvaku vzdycky ho poslali lecit a mel dva mesice omluveny pak rek ze je zdravej a moh nastoupit znova do skoly udelal to takhle dvakrat. A zbytek skoly byl za fetaky ze hulil a dostaval podminky a vyhazovy.
Proste kdyz si pichas jses nemocnej, kdyz kouris travu tak jses fetak.

Old Post 27-01-2004 v 20:36 PM
tobex je offline   Profil uživatele tobex   Find more posts by tobex   Foto galerie člena tobex   Click here to Send tobex a Private Message   Add tobex to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tobex! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 14

Mně to v práci tolerujou a vůbec jim to nevadí.
Asi proto, že pracuju doma.
No nic...

Old Post 27-01-2004 v 21:42 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flipmode
Stálý Člen

Karma uživatele Flipmode - 82% PěstitelskáKarma uživatele Flipmode - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Ja jsem sef, takze v bezne praci to nejak neresim, ale vzhledem k odpovednostem, jednanim a dalsim vecem v praci nehulim. Se sefikem zahulim, je to Holandan - ale vidime se tak 4x do roka. Jinak, kolegove to vedi a tady huli spousta lidi, i kdyz to jsou vsechno VS lidi, ktery na prvni pohled vypadaj silene slusne.

Na prvni firemni akcicce (cca. 2 roky zpet) jsem si jako vzal s sebou jointy, ze nekde sam zapukam-bylo nas tam tak 15. Protoze na ty akci byli sami vysoko postaveni lidi, necekal jsem, ze by nekdo pukal, navic vsichni vypadali jako by ani nic nepili. No, a pak nekdo hodil do placu slovo huleni a za chvili jeden z kolegu vytahl jointika, ze jako zajdeme zahulit. byl jsem prijmne preqapenej, ale jeste vic, kdyz nas odeslo hulit 13 z 15 a 2 tam zustali.

Joint nebyl nic moc (ocividne, kolegove nejsou takovi hulici jako ja), ale potom jsem hodil samozrejme do placu svou mrkev z krasnyho orosenyho Power Plantu. Zhulili jsme jointa, dali jsme jeste neco do slukovky, no kazdy si dal tak 2-3 prdy toho myho. Upozornoval jsem je, ze je to fuckt dobry a at moc nehulej. Ale 2 prdy PP jsou naprosto dostacujici, takze 2 lidi se prehulili a jedna kocena kolegynka chytila takovou depku, ze jsem to s ni pak hodinu resil a uklidnoval ji.

Ale od ty doby ubehlo par akci, skoro na kazdy se hulilo a uz v klidu, uz to znali. A ted se kazdy tesi na akce a nikdy mi neopomenou rict, at neco vezmu. Mame fuckt docela cool kolektiv tady....

Keep on growing, Mike

Old Post 28-01-2004 v 16:44 PM
Flipmode je offline   Profil uživatele Flipmode   Find more posts by Flipmode   Foto galerie člena Flipmode   Click here to Send Flipmode a Private Message   Add Flipmode to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flipmode
Stálý Člen

Karma uživatele Flipmode - 82% PěstitelskáKarma uživatele Flipmode - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Nooo, jeste koukam na ty nazory a testy na THC. Byl jsem 2 roky v USA a na skole jsme meli 2x rocne (ja 4x, protoze jsem hral basket) testy na THC. Povinne. Kdyz chtel clovek ziskat brigadu, opet to same-testy. Tedy, jak u ktereho zamestnavatele a jak v kterem statu. Ja jsem to resil tak, ze jsem mel znamyho, ktery mi dal vzdy svou moc (nehulil) a ja jsem byl v klidu.

Ale to (mimo spoustu dalsich veci) hovori o tom jak je USA nesvobodnej, nedemokratickej stat. Kdyz o tom rodice vedeli a rekli, ze jim to nevadi, ze jejich dite huli, skolu to nezajimalo a proste cloveka vyhodili. Kdyz to bylo podruhy nebo potreti. A proto a pro spoustu dalsich veci - fuck USA.

Sorry za offtopic, ja jen, ze v USA bychom meli vetsi problemy, protoze THC zustava v moci (dle druhu testu) az mesic.

Keep on growing, Mike

Old Post 28-01-2004 v 16:50 PM
Flipmode je offline   Profil uživatele Flipmode   Find more posts by Flipmode   Foto galerie člena Flipmode   Click here to Send Flipmode a Private Message   Add Flipmode to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás