Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ja se strasne rad koukam na nejaky pohodovy komedie(Homolkojc) nebo na nejakou klasiku.....Pulp Fiction nebo 4 pokoje!No a na netu se mi libi todle www.happytreefriends.com
Naposled jsme s kámošama viděli "Svatba mého nejlepšího kámoše" orig. The wood a byla to fajn chlama.Ale na to že tö byla černošská komedie to mělo na konci moc velký doják;( Jinak spolehlivé bylo úterní odpoledne se simpsnama a přátelema (teď je to rozhozené
To sme byli tak v prdeli,no to se nedá ani popsat...
tak sem nedavno skouk' Blow, peknej filmecek. Ten typek mel ale zustat u ganjy
A o vikendu sem byl na lotr3, taky to nebylo marny. Akorat je to mistama moooc dojemny, zvlaste ten konec
Brak a Ženatý se závazky. A našel sem super věcičku. Queen - Live in Paris 1983 - bicí a kytarový solo. Mazec jako sviň, Roger Taylor a Brian May fakt jedou, má to asi 20 minut, no super.
HUK> hele Tom Cruise v roli Austina a Dany de Vito jako MiniMe mě totálně rozlámali - vynikající jako obvykle
no, z hustčích filmů mě teďka dostal Muž, který neby od Coenů - to je NOIR jako sviň...
ty sola, mam tedka dvd Led Zeppelin, a v koncertu Live at the Royal Albert Hall, sou taky dve zajimavy sola, nejdriv Jimmy Page, obcas doprovazenej Bonhamem ve White summer, a pak Moby Dick, kde Bonzo ctvrt hodiny ma solo na bici, totalni krutost, hraje s palickama, bez palicek...
jinak dneska vecer cumte na Blbce k veceri (v osum na dvojce) - jua to jeste nevidel, ale z nekolika stran slysim jen same doporuceni - uz se tesim
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Ja se divam na cokoliv rozumnyho - v bedne samozrejme na nic, leda pondelni cestomanie to jisti no a mam nejake vecicky na kompu. Treba v posledni dobe (uz je to nejakej ten patek nazpet) jsem celkem ulit na Animatrixu (krome prvniho pribehu, protoze mi dost pripominal tu srackoidni 2 a 3 filmu). Doporucuju - treba ten s tou ztracenou kockou ;-)
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------
rolník: náhodou jackass je docela prdel, je pravda že jsou někdy dost nechutní, ale některé věci jsou fakt dobrý. každopádně je to lepší než pořady typu Neváhej a toč, kde sice není nechutnost, ale ta je nahrazena trapností.
někoho pobuřuje jejich vztah k sebedestrukci, ale když se na to podíváš z té strany, že jsou to skejtáci a BMXkáři a celkem jim to jde. tak tě jejich vztah k bolesti nepřekvapí.
to že si na tom nahrabali prachy, tak to není jejich chyba. může za to trh, kdyby po takovém pořadu poptávka nebyla, tak to nedělají (respektive asi dělají, ale jenom pro privátní účely).
Jo, ted jsem semka taky prisel zminit JackAss (myslim The Movie, ne jednotlivy shoty z MTV) a vidim, ze se tady cile probira ;-). Je to nahodou docela dobry - treba hned na zacatku jak jezdej s tema autickama po golfovym hristi a borej ty figurky - to sem se mohl smichy pos*** :-D
-"Zdar! Nemas neco na prda?"
-"Ne, ale az budes mit, taxe stav!"
-----------------------------------------------------------