Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Vekove slozeni na Grower.cz
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« ‹ 6 7 8 9 10 › »
Jaký je váš věk?
18 let - 25 let
26 let - 30 let
31 let - 40 let
41 let - 50 let
51 let a více
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

psycho, no jasny, to je psravnej pristup k zivotu..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 24-01-2004 v 13:05 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

dnes mam 10.731 dní - to je šílený číslo...

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 11-02-2004 v 11:59 AM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

2 Serpin > heh taky je mi 28, ale fakt jenom fyzicky... :c)

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>
------------------------------------------------

Old Post 11-02-2004 v 15:41 PM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Obecné nezáleží na věku Příspěvek č. 116

znám ženskou které je přes padesát a už dost dloho hulí ganju a hash ale hash nejvíc, je docela v pohodě, ale samozřejmě je kapku "jiná" (rozuměj pěkně vyhrabaná). Mě je 25 hulím velmi často a občas mám pocit, že už ani nevím kolik mi je let . Nezáleží tedy na věku ale na všem dohromady. Ale na groweru budou asi hlavně mladší než padesát let, protože jde o to kdo chodí na net, nebo ho má doma a kdo chodí na grower.

Naposledy upravil DAWEX 09-11-2004 v 14:48 PM

Old Post 11-02-2004 v 23:39 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Obecné kajinec dealer -strana 7 Příspěvek č. 117

člověče jsi jen obyčejnej magor. Rozhodně i já tě dám do svého ignorelistu. Doufám že jsi jen hloupý žvatlal, co chce být zajímavý a obletovaný, protože pokud by byla pravda to co jsi tu psal, byl bych první, kdo by ti ta políčka rozjezdil autem. Nebo to rozdal normálním kuřákům. Já nikdy!! neprodal a nikdy!! nekoupil a jsem tak spokojený. Maximálně dělám change s kámošama. Tak se buď seber a přestaň si hrát s ohněm (dřív nebo později tě někdo práskne, nebo to praskne) a nebo si nevymýšlej historky.

Old Post 11-02-2004 v 23:55 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Obecné 2 b3tL Příspěvek č. 118

Simtě, napiš mi něco o sobě a ještě to promyslíme. Seš z Pragu?

•°o.O-zet-O.o°•

Old Post 12-02-2004 v 10:47 AM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Pohodička nejsem sama Příspěvek č. 119

Zdravím b3tLa, Serpina a HYp3ra, už jsem si myslela, že tu jsou samý dvacátníci

•°o.O-zet-O.o°•

Old Post 12-02-2004 v 10:51 AM
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

b3tL: tady ho máš (použil jsem anketu tohohle threadu ke dni 13.2.2004)

♦ Hulení v práci ♦ Povolání kuřáků marihuany ♦ Hulení a žravka ♦ Výměna semínek ♦ Axiální ventilátory ♦ Advanced Hydroponics Aqua System ♦ Postavte si EC metr ♦ Postavte si pH metr ♦ Piosova kalkulačka spotřeby ♦ Piosův outdoor 2004 ♦

"Mé ego prcá superego do zadku"

Naposledy upravil PiosOne 18-02-2004 v 13:12 PM

Old Post 13-02-2004 v 09:34 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadnbow
Stálý Člen

Karma uživatele sadnbow - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

3+17...

Old Post 17-02-2004 v 18:49 PM
sadnbow je offline   Profil uživatele sadnbow   Find more posts by sadnbow   Foto galerie člena sadnbow   Click here to Send sadnbow a Private Message   Add sadnbow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Dotaz dospelost? Příspěvek č. 122

citace:
Původní příspěvek od g420
Mě věk vždy jen mate, jde vážně o vyspělost.
Co se týče mne, vždycky jsem si myslel že už jsem dospělý (tak v 15, 17, 21) ale vzdycky kdyz se podivam z5, vidim ze jsem jeste porad batole jen s trochu vetsim rozhledem kolem...
a to jsem tu dnes presne 26 let a porad stejny pocit...
vim, ze toho jeste vlastne moc nevim

2 g420:
to je nejhezci nazor, jaky jsem v tomhle threedu cetl. Plne se s nim ztotoznuji.

p s y c h o 8 4

Old Post 18-02-2004 v 15:26 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majky
Stálý Člen

Karma uživatele Majky - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

moja mama ma tolko vypocitajte kolko mam ja proste mozu ma uz davno zavriet mno ta tak...

if the kids are united, then we´ll never be divided...

Old Post 23-10-2004 v 21:50 PM
Majky je offline   Profil uživatele Majky   Find more posts by Majky   Foto galerie člena Majky   Click here to Send Majky a Private Message   Add Majky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Majky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

Mě je 19, tak to mám asi 1/4 života za sebou a z hrůzou zjištuji že jsem za tu dobu vůbec nic nedokázal :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 30-10-2004 v 09:50 AM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 125

lordwilliam: mno, citim se podobne ale to se změní, pokud se dostanu příští rok na výšku, tak si něco dokážu

Old Post 30-10-2004 v 10:26 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Chris
Nový Člen

Karma uživatele Mr.Chris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

Fúúú tak patrím k tým 12-tim najstarším.... Ale ja som začal huliť keď som mal 30.... dnes začínajú okolo 15.... to znamená..... že mám 25 (huličských) rokov...

Keep Smile

Old Post 30-10-2004 v 20:27 PM
Mr.Chris je offline   Profil uživatele Mr.Chris   Find more posts by Mr.Chris   Foto galerie člena Mr.Chris   Click here to Send Mr.Chris a Private Message   Add Mr.Chris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wýletník
Nový Člen

Karma uživatele Wýletník - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

Skoro 18...., ale stejne je to fakt, ze zacinaji stale vice mladsi a mladsi a nakonec to zkonci u batolat, nebo né?

Kazdy den není stejný...

Old Post 30-10-2004 v 21:21 PM
Wýletník je offline   Profil uživatele Wýletník   Find more posts by Wýletník   Foto galerie člena Wýletník   Click here to Send Wýletník a Private Message   Add Wýletník to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Wýletník! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hudy
Stálý Člen

Karma uživatele Hudy - 0% Pěstitelská

Věkový složení grouru... Příspěvek č. 128

Vosumnáct, ale chovam se tak na 10 , myslí mi to tak na 5, utrácim tak na 45 , cíg za den vykouřim tak jako 60át 30tiletejch a kapesný mam tak jako vosumnáctiletej

Old Post 30-10-2004 v 23:07 PM
Hudy je offline   Profil uživatele Hudy   Find more posts by Hudy   Foto galerie člena Hudy   Click here to Send Hudy a Private Message   Add Hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:46 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« ‹ 6 7 8 9 10 › » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás