Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravicko, vsetkym growpeoples. uz dlho si kladiem tuto otazku,co je vacsia zavislost, pestovanie alebo hulenie? pre mna osobne asi pestovanie. neviem ci sa najde na growery typek co nehuli a pestuje, chcem vediet vas nazor.................
Pestovani je krasa, ted ale nevim jestli me bavi vic pestovat nez kourit, asi oboje tak nastejno je krasny si neco vypestovat a pak to zkourit
2 hugila: beres objednavky??? vzal bych si 100g za 550 i s DPH
Ahoj..kourim rok denne nekolik jointu.Samozrejme stavy po trave uz nejsou jako driv.Ma nekdo zkusenosti "za jakou dobu se ucinek opet alespon castecne vtrati?Dik Tereza
No, mě ani tak nevadí hulit každý den. Když je co. Zlaté časy sklizně přeci nejsou po celý rok a, s prominutím, kupované mi přeci jen chutná o trochu méně než vlastní. Proto když je co, HULIT KAŽDÝ A CELÝ DEN. Jo
Jak často hulit? No tak to je otázka naprosto zbytečná, prostě kdykoliv a kdekoliv (pokud něco je). Dost jsem slyšel o pdychycký závisloti a dokonce o absťáku při přerušení hulení. Nevím jak ostatním, ale mě se to nikdy nestalo. Po úrodě jsme hulili každej den až do úplnýho konce (což bylo včera :-°(( ) No a teď si uděláme maturu a budem hulit novou úrodu :-°) A taky třeba po Amstru celej tejdem jsme a v Amstru jenom hulili a vejkend potom bych snad nějakej absťák měl mít ne? No ale neměl jsem a že by mi to hulení nějak chybělo, tak že bych si prostě musel dát dalšího špeka? Ne, prostě je to úplně v pohodě a všechny keci o závislosti a abstáku bych zařadil do kategorie Výmysli (nebo Falešné argumenty)
Jo a promiňte mi za kostrbatost tohoto příspěvku :-°)
Jo, tak to máš pravdu. I když nemůžeš přesně definovat slovo závislost. Závislosti jsou a budou, jde jen o to jak si to kdo podá a jak to každý sám za sebe cítí. Můžeš hulit každý den a klidně třeba 10 špeků a když si to ty sám o sobě nemyslíš, tak bys měl sám vědět, jak to je ( nebo by aspoň být mělo ). Naonec však zjistíš, že jsi závislý na věci, o které bys ani nepřemýšlel...
já bych to vyděl asi tak:nekdo by třeba řek že sem závyslák.ja řikam že veselý koření je vklídku a kdyš neco,cokoli,delám v dobrym rauši tak me to akorat baví víc.realita je taková že když mám tak pukám a kdyyž nemam tak nepukám a hotovo.jenomže pěstuju atak vetšinou mám takže skorofurt pukám.
jen je nahovno žeužse třeba ani nekdy stoho moc nespukám,a to je dobrý pár dní nepukat a pak zas třeba pukat.
jasne vsetkeho vela skodi kamo,nielen vela huliva ale VSETKEHO VELA SKODI,.treba si to nejakym sposobom zorganizovat,alebo ja neviem,.
ja to sice tiez riesim kazdy den heh,.ale raz denne vynimocne viackrat, ale fakt vynimocne, top kmusi byt taky den, navsteva jeden druhy,potom zavola kamos ide sa von pride dalsi typos pohuli sa,.
ale najlepsie je si vybrat v jednom dni cas krd sa pohuli ale fakt dobre to potom staci na cely den,.ja vacsinou vecer,.
Hulim uz nejaky ten cas a myslim, ze zavislost je iba na tom perfektnom stave po huleni. Po rocnej snure nepretrziteho hulenia som si dal dvojmesacnu ocistovaciu pauzu a nerobilo mi to vobec problem.