Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Black Death Skunk , Indoor, Cob-Led 242W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 28 29 30 31 32 »
Autor
Téma 
BLHR
Stálý Člen

Karma uživatele BLHR - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 465

[QUOTE]Původní příspěvek od Madical-Strains
[B]Frynk- No a co jako ze lezu do kostek? Tim sem nic nepokazil , pokud vim.
A ze sem netrpelivej? No a co tak sem, no. Kazdej je nejakej ani ty nejsi dokonalej. Tak jsem se proste kouknul do kostek. A co se stalo?
Jen to ze sem zjistil ze to nekoreni a diky tomu muzu udelat opatreni treba jak pise Listr 24/0

A ze me kluci doporucuji teplotu 26-28C a ja si udelam nakonec co chci coz znamena ze teplotu necham nizkou na 22C ...a jak ji mam asi tak zvysit? To mam na to dychat , nebo co? Nebo dat na rozpaleny kamna?
To si jako tu vyssi teplotu mam vycucat z prstu?
Kritizovat umi kazdej.
Delam co muzu.

Necekal sem ze RW za 10 dni proroste koreny ale ocekaval sem alespon zacinajici korinky.

-----------------------------------------------------------------------------------Hmm, teda kde tys vzal karmu mi nejde do hlavy. Umíš houbeles ale zato ega na rozdávání. Pro tebe bude to bio-hydro jako dělaný😁
Nezlob se za upřímnost ale tobě nebude na škodu.

Old Post 16-12-2017 v 17:56 PM
BLHR je offline   Profil uživatele BLHR   Find more posts by BLHR   Foto galerie člena BLHR   Click here to Send BLHR a Private Message   Add BLHR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 466

Ano , je toho jeste jeste hodne co se musim naucit. Klonovani ted je teprve muj druhy pokus. Nekdo se uci rychleji a nekdo zase pomaleji.

Ano , uz se na to Bio-Hydro moc tesim.

Ja a vysoke EGO ? Tak v tom ses teda opravdu vedle.
Ja jsem ten co rad kazdymu slusnymu nezistne pomuze, kdyz muze a pomaham opravdu rad!
Opravdu a to rikam uprime me klady jsou...jsem skromny , pravdomluvny a jsem i cestny, citlivy.
Me negativni vlastnosti jsou ...vznetlivost (rychle odpoustim) a take netrpelivost.
Jsem si naprosto jisty ze kdybys me znal osobne takovy nazor bys tu do vlakna nikdy neprezentoval.

Podivej se poradne na vyznam slova EGO.

Naposledy upravil Madical-Strains 16-12-2017 v 19:50 PM

Old Post 16-12-2017 v 18:26 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 467

citace:
Původní příspěvek od BLHR
[QUOTE]Původní příspěvek od Madical-Strains
[B]Frynk- No a co jako ze lezu do kostek? Tim sem nic nepokazil , pokud vim.
A ze sem netrpelivej? No a co tak sem, no. Kazdej je nejakej ani ty nejsi dokonalej. Tak jsem se proste kouknul do kostek. A co se stalo?
Jen to ze sem zjistil ze to nekoreni a diky tomu muzu udelat opatreni treba jak pise Listr 24/0

A ze me kluci doporucuji teplotu 26-28C a ja si udelam nakonec co chci coz znamena ze teplotu necham nizkou na 22C ...a jak ji mam asi tak zvysit? To mam na to dychat , nebo co? Nebo dat na rozpaleny kamna?
To si jako tu vyssi teplotu mam vycucat z prstu?
Kritizovat umi kazdej.
Delam co muzu.

Necekal sem ze RW za 10 dni proroste koreny ale ocekaval sem alespon zacinajici korinky.

-----------------------------------------------------------------------------------Hmm, teda kde tys vzal karmu mi nejde do hlavy. Umíš houbeles ale zato ega na rozdávání. Pro tebe bude to bio-hydro jako dělaný😁
Nezlob se za upřímnost ale tobě nebude na škodu.

Jo, uz te rozumim, nebylo to asi nic osbniho jen si chtel zrejme dat najevo vdecnost nekomu kdo ti stavel led-panel. No jo Frynk - az ted me to trklo ze je to prave Frynk kdo stavi led-panely. To samozrejme obdivuju , kdyz nekdo neco umi !
Taky bych se zastal kamose.

Ale ja ho v tom prispevku nijak neurazel jen jsem reagoval a potvrzoval jeho slova o tom ze jsem netrpelivy.

Ja jsem bohuzel taky sklerotickej tak jsem si Frynka hned nespojil s tou vyrobou panelu kdyz me prispel do vakna.
Kdybych v te chvili jen tusil ze me do vlakna prispela takova "kapacita" tak jsem to nechal bez odpovedi.

Naposledy upravil Madical-Strains 16-12-2017 v 19:48 PM

Old Post 16-12-2017 v 19:38 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 468

Ego na rozdávání, tady mají někteří jedinci, kteří neustále lžou a vytahují si trika jací nejsou pěstitele. Madi to určitě není.
To že zapomíná je pro někoho nepredstavitelny hendikep a některym zdejším machrum to vadí.
Když vám tak vadí, tak si ho dejte do ignor a nevytahujte si na něho triko!!
Pod led pěstování je trochu jiné a vlastně je to v začátcích (i když já se snažím experimentovat od roku 2012 pod různými ledkami) a ani po 5 letech jsem nestačil vyzkoušet různé varianty pěstu abych mohl říct, že mám všechno zmakle.

Madical, nic si stoho nedělej. Já už jsem taky starší ročník a zapomínat je lidské. Ti co tady kopou jsou mladí fakani co o životu nic neví. Držím ti palce a nevzdavej to.

Old Post 16-12-2017 v 20:03 PM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FrYnK
Stálý Člen

Karma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 469

Ze ty se vzdycky ozves fikusy misto toho aby ses teda podelil o sve zkusenosti ktery si za ty leta nabyl tak jen resis kdo jak se chova.. bud jednou konstruktivni, podel se o svoje zkusenosti a neres prispevky ostatnich...
Jen pro upresneni...nick BLHR vidim poprve a nikdy jsem s nim nebyl v kontaktu...natoz abych mu stavel panel...

Prispel jsem prvne proto... abych poradil..pise ze to jsou jeho druhy klony v zivote a jelikoz v tom mel nekolik nesrovnalosti chtel jsem poradit... a co udelal? Uplnej opak.. chapu ze nemusi dat na muj nazor, ale bylo nas vic co to tu psali..tak kdyz nevim a ptam se tak si si necham bud poradit a udelam to tak nebo jsem ticho a jedu si to po svym...pak tady akorat breci jakou ma depku...to je cely.. nechapu tohle chovani u dospelyho cloveka...ale to je jeho boj...

abych to tu odprostil od debaty ktera je zbytecna...

Tepelna podlozka je nejdrazsi moznost...navic bez termostatu se bude teplota blbe hlidat...jednu dobu jsem to provozoval tak ze jsem mel nadobu.. podobnou jako medical...napustil jsem do ni vodu... staci malo a vlozil akvarijni topitko...do vody jsem dal pak dal druhou nadobu...a do ni klony... voda zespod krasne ohrivala klony... navic se krasne dala regulovat zeplota diky termostatu na topitko... topitko stoji cca 200 kc...

Rozhodne bych klonum i vetral...zavreny viko nedela dobrotu.. nikdy by se nemela srazet voda na stenach pareniku...pokud by si na hladinu vody vlozil plovouci misku a do ni klony tak by ti plavala na hladine jako lodka a odparujici voda by ti delala vlhkost a mohl by si i vic vetrat.. cerstvej vzduch je potreba...dalsi veci je ze vysoka vlhkost se drzi jen behem prvnich dvou az trech dnu aby klony neuvadly a brali vodu ze vzdusne vlhkosti... pak uz zacnou sosat vodu z kostek a vlhkost se muze postupne snizovat na takovou uroven ze kdyz klon pusti korinky tak se muze normalne presadit bez potreby jakyhokoli roseni nebo zvlhcovani.. proste zvladne normalni pokojovou vlhkost...lidi co delaji klony a maji je v pareniku a vysoky vlhkosti celou dobu tak pak kdyz je vyndas ven tak zacnou vadnout a je jedno jaky maji koreny... je to proste sok..moc velka zmena....takhle to byt proste nema...vsechno hezky pomalu postupne....jako je to se vsim...

Old Post 16-12-2017 v 21:41 PM
FrYnK je offline   Profil uživatele FrYnK   Find more posts by FrYnK   Foto galerie člena FrYnK   Click here to Send FrYnK a Private Message   Add FrYnK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 470

Frynk-

Takovy topny teleso s termostatem mam (pouzival jsem ho v bazenku pro hroznyse) a taky me to napadlo to takhle udelat ale ptal jsem se na nazor primo jednoho nejmenovaneho matkare a ten mi rekl ze napad je to sice dobrej ale jen na prvnich par dni.

Ta voda by tam ted delalla moc velkou vlhkost a udajne by tam byla fakt diky tomu topnemu telesu vysoka,protoze diky teple vode by se rychle odparovala a vznikala by vlhkost.
Tak proto jsem si nechal poradit od matkare tu podlozku. Psal mi ze je to uzitecna investice ktera se urcite vyplati i do budoucna. Nejlepsi poridit k tomu termostat ale uplne postaci udajne jen nejaka izolacni deska a bude to pry v cajku.
Vim ze je to drahy jako prase ale co ,dam si to sam sobe k Vanocum.
Nakonec je to investice do konicku.

Jinak nic proti tobe , ja jsem jen trochu stekloun kdyz me neco nejde podle mych predstav.
A kdyz do me jeste nekdo navic rejpe tak me to urcite neuklidni.

Fikus- Jsem rad ze jsou tu taky lidi jako ty, kdyby tu nebyly tak uz by nebyl duvod tu zustavat a vubec neco prispivat.

Edit :
Frynku ale ty resis tez prispevky ostatnich , konketne ten muj ! A zrovna ve chvili kdy sem potreboval spise podporu nez pokarani.
Fikuse si vazim byl me podporou kdykoliv jsem potreboval.
A nastesti najdou se i dalsi.

A uz dost zbytecnych reci pak si nekteri stezuji ze se nevyznaji ve vlakne ale je to hlavne z duvodu zasirani vlakna svyma nazorama a zbyecnyma hadkama.

Naposledy upravil Madical-Strains 16-12-2017 v 22:25 PM

Old Post 16-12-2017 v 22:10 PM
FrYnK
Stálý Člen

Karma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% PěstitelskáKarma uživatele FrYnK - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 471

Jakej je problem udelat do vika diry aby mohla prebytecna vlhkost unikat nebo ho jen nadzvednout???
Proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite... at se dari... cus..

Old Post 16-12-2017 v 22:20 PM
FrYnK je offline   Profil uživatele FrYnK   Find more posts by FrYnK   Foto galerie člena FrYnK   Click here to Send FrYnK a Private Message   Add FrYnK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 472

Dobre, dik za nazor, jeste to teda s tim topnym telesem pres vikend zvazim.

Naposledy upravil Madical-Strains 16-12-2017 v 22:58 PM

Old Post 16-12-2017 v 22:23 PM
BLHR
Stálý Člen

Karma uživatele BLHR - 7% Pěstitelská

Příspěvek č. 473

Tak teď jsi tomu nasadil korunu.Vítej v ignore. "Kapacito". Admin nechť smázne.

Old Post 16-12-2017 v 22:48 PM
BLHR je offline   Profil uživatele BLHR   Find more posts by BLHR   Foto galerie člena BLHR   Click here to Send BLHR a Private Message   Add BLHR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 474

citace:
Původní příspěvek od BLHR
Vítej v ignore.

No slava! Konecne ze te to napadlo.
Alespon bude snad uz klid kdyz jsem ted na tvem ignore listu.

Tak jak se zda z tve prehnane reakce lze usuzovat ze jsem mel zrejme zase pravdu s tim panelem ? Jiny Nick otazka 5 min.

Naposledy upravil Madical-Strains 16-12-2017 v 23:08 PM

Old Post 16-12-2017 v 22:55 PM
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 475

fikusi proc prosim te vzdycky vytahnes kolik nemas odpestovano a kolik nemas zkusenosti, jeste po tom co ses tady po letech zkusenosti podelil s pestem ktery stal starou belu, ze te huba neboli(
BLHR- medical jeste pred nejakou dobou resil negativni karmu od bitira, nevim, nepripada mi to primerene od typka v jehoz pripade karma degradovala na jakousi cenu utechy(

Old Post 16-12-2017 v 23:13 PM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitir
Stálý Člen

Karma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 476

S tou vodou to ma stejne i metracek.
Stary terarko s vodou , topitko. Jakousi desku co plave a ma porad 24°.
Rw musi byt hezky prohraty. Pokud citis studenou kostku, koreny za zimou moc nejdou.
Mel sem taky v hajzlu rezy a s topenim bylo u rw 24° na vrcholku 27 a rezy vypadaly mnohem lip nez ve 22°
Filus je zdejsi led prukopnik , ma svuj svet.
Kcb. Ja si jen vzal zpatky jedu z pozitivnich karem co sem mu dal. Taky me zaskocila reakce , ale budis. Kazdej sme nejakej.

Medical. S panelem sou to jen domnenky jestli ho ma nebo ne. Pravdu mit muzes a nemusis a hlavne bych to nespojoval hned s tim ze stoji za frynkem , je to jen jeho nazor . Fikus od tebe taky nic nema a stoji za tebou a to hned znamena ze spolu obchodujete ?
Sou to jen nazory lidi na tebe , nebo na tvoje rakce. S frynkem souhlasim i ja a mam svetlo od ledideal.
Uprimne , prehnane jsi reagoval i ty na mou cervenou karmu . Hlavne klid a nohy v teple, heh , teda klony v teple

Old Post 17-12-2017 v 02:55 AM
Bitir je offline   Profil uživatele Bitir   Find more posts by Bitir   Foto galerie člena Bitir   Click here to Send Bitir a Private Message   Add Bitir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 477

Kcb, jj zkušenosti na rozdávání, ale když něco napíšu, tak slyším samou kritiku (viz poslední hádka s JIDB, ohledně EC v hydro systémech a o led světlech ani nemluvím).
Už tady nehazim ani reporty, abych nebyl za chuja (teď mě požádal jeden člen abych postnul fotku TW, tak jsem to postnul i když jsem to prepalil a to proto, že jsem JIDB chtěl vyzkoušet co dá v hydru na max).
Madical je trochu roztrzity, ale to dělají roky a věř tomu až ti bude kolem 45 - 50 možná že madi má ještě víc, tak na tom budeš podobně.
Když někdo potřebuje pomoc, tak mu vždy napíšu svůj názor, ale stejně si to 90% groweru udělá po svém.
Vím, že moje reakce jsou zbytečné přehnané, ale každý máme něco. Vím i že madicalovi to tady vysvětluje a on to někdy nepochopí.
Nasralo mě to, že jste na něho sesipali kvůli tomu, že zapomíná.
No nic nebudem tady zasirat vlákno, protože je to poprvé kdy má našlápnuto na zdárný pěst.

Old Post 17-12-2017 v 07:59 AM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 478

Jak psal Frynk...Proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite.
Ale domnivam se ze opak je pravdou.

Vy me proste radite neco se se mi vubec nezda tak jednoduchy jak tady popisujete a to hned z nekolika duvodu.

1.-Topny teleso.. je tam uvedeno ze vodni sloupec musi byt nemene 15 cm!
Kde by se vzal sloupec 15 cm v tom spodku parniku?

2.-Nenasel jsem na internetu nic co by se dalo pouzit jako plovaci vor pro klony v tech mirach aby to presne +- zapadalo do toho parniku. Chci aby klony mely prostor a nebyly na sebe natlaceny.

3.- Vubec nemam presnou predstavu jak to udelat a zase se budu muset vyptavat a zadat o radu. A zas budu narcen ze se furt na neco vyptavam.

Zatimco podlozku koupim rozbalim dam termostat (mel bych ho taky doma nekde mit)
nebo izolacni podlozku a je to. Pro me mnohem jednodussi zalezitost.

Takze myslim ze je to obracene, slozitejsi je pro me neco vyrabet a jeste s vedomim ze nevim co pouzit jako vanicku a pochybnost s tim vodnim sloupcem vody.

Dalsi vec , dal jsem do parniku teplomer a zjistil jsem ze v parniku teplota pohybuje v rozmezi 25-26C. Nevim kolik presne pri vyple zarivce.
Pak vnzika otazka pokud bych to mel v nejake skrince a nesvitilo by me svetlo kdyz spim v byte jesli by nebylo moudrejsi zajistit tu teplotu jen tou periodou 24/0 a tim by se zajistila vyssi teplota a ne ty nocni vykyvy teplot.
Otazka je jesli 25-26C bude postacujici.
Musel bych to holt nejak pretrpet to nocni svetlo nez to alespon trochu zakoreni.
Az bude hotova matkarna tak Nonostop svetlo vadit nebude.

Sviceni na klony nostop jak jsem se docetl , ma i sva negativa a spoustu odborniku to nedoporucuje.

Old Post 17-12-2017 v 08:09 AM
Pítr90
Stálý Člen

Karma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 479

Madi, proč místo podložky za litr nepořídíš nějakou malou skříňku? Pořád snazší vytápět skříňku třeba jen žárovkou, než pořizovat drahou podložku

Po trávě se nechodí, po trávě se směje :-D
Já: "Začal jsem se svojí závislostí něco dělat"
On: " A co???"
Já:" Pořídil jsem si skříň 😁
Pítrovo miniprckárna
Pítrovo HoMeMaDe box s 250 sodou
řízkování rajčat podle Pítra
Pítrovo MiNiBoX 100W SCROG
Pítrovo Nový Homemade box, pořád s 250w sodou

Old Post 17-12-2017 v 08:25 AM
Pítr90 je offline   Profil uživatele Pítr90   Find more posts by Pítr90   Foto galerie člena Pítr90   Click here to Send Pítr90 a Private Message   Add Pítr90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 480

Hele, takhle reaguju proto, ze uz patrim do Tebou zminovane vekove skupiny, nebo sis myslel ze jsem se tady registroval v 10 letech? )))
Skoda ze tady prakticky vsichni berou jakoukoliv kritiku, ci rozdilny nazor, jako nejaky osobni utok, to se pak v klidu komunikovat neda.

Uprimne - taky uz bych se rad konecne dockal slusneho pestu tady u Madiho, hlavne kdyz sam vim ze na tom vlastne nic neni. Hromada clenu uz nad nim zlomila hul, ja stale jeste doufam! I kdyz u vetsiny jeho cinu mi na cele vzdycky nabehne cevka a to se pak konstruktivni kritika vetsinou nekona )

Old Post 17-12-2017 v 08:27 AM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 28 29 30 31 32 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás