Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze Dami A Panove :-)
Moje Skrin Z Polystyrenu Uz Jde Do Finishe,Jenom Strisku, a Dvere a Mam To Hotove, jestli nekdo bude stavet podobnou vec VRELE DOPORUCUJU lepte to sanitarnim siliconem ponevadz je za 3 hodky uz ztvrdlej !!! Je to Super Vec !!!
Ale ted k Tomu Dotazu .... Svetlo : Sodik 25Ow ... Vim ze ze zacatku jede na 18/6 !!!!
Ale Co Vetrak ??? Ten Je Zaplej Furt Nebo Stejne Jako Svetlo ? Jak Je To Stim Vetranim Mizernym !!!!
zelenozlutym dratem, co nejvetsiho pruzeru na rozvodnou zkrin pripadne na radiator topeni (pokud je on sam uzemen)
doporucuju drat aspon 4mm2 a BEZ preruseni, bud na zasuvku, rozvodnou krabici, rozvadec, rozhodne vsechny kovove/vodive casti pospojovat a spolu uzemnit!!! jeste nejlepe cele dat na chranic
Vim ze je to blby, ale vubec tomu nerozumim, nemohli byste udelat trosicku podrobnejsi navod, a zadna rozvodna skrin nebo topeni tam neni !! je tove sklepe !!!
Jasne uz je to takhle vsechno, prave lacco mi rekl ze to muzu rovnou zapojit a muze to bezet !!! rikal mi at stema kabelama moc nehejbu tak nevim ...nerad bych aby nam vyhorel barak !!
no radej bych nektery vice horlavy veci skladoval od toho obecne dal (redidla, benzin, barvy, laky, papir a tak.... proste treba aspon metr od toho, pro vsechny pripady